Koti Uutisia Isis-värvääjä otettiin kiinni Espanjassa

Isis-värvääjä otettiin kiinni Espanjassa

4

UK_Isis_varvaaja

Isis-värvääjä on jäänyt kiinni Espanjassa. Nainen oli juuri valmistelemassa lähtöään Syyriaan, kun poliisi otti hänet kiinni.

18-vuotiasta marokkolaisnaista syytetään naisten värväämisestä Isis-terroristijärjestön riveihin. Naisten värvääminen tapahtui pääasiallisesti Internetin kautta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tämäntapaista sattuu Espanjassa; viime heinäkuussa samanikäinen nainen pidätettiin niin ikään naisten värväämisestä Isis-terroristijoukkoihin.

Aiemmin tällä viikolla viisi Isis-terroristia jäi kiinni Bulgarian ja Makedonian rajalla.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. ISIS on lapsellista. Surkeaa. Naiset ja lapset väkivallan kohteena. Onko surkeampaa esitystä nähty.

    • Mitä muutakaan voi odottaa Mossadin/CIA:n kouluttamalta shillausjärjestöltä.

  2. Haluaisin vaan muistuttaa teitä siitä, että kun joku päivä Suomeen perustetaan ensimmäiset maahanmuuttajapohjaiset jengit niin kiitos siitä teidän. Sama tapahtui jenkeissä ja euroopassa myöhemmin. Tämä jengiytyminen on alkanut jo ja tulta pesään tuo nämä teidän lietsomanne rotuviha ja siitä aktovoituneet nuoret jotka nyt heittelevät polttopulloja vastaanottokeskuksissa.

    Ensinnäkin heikompi osaisten kiusaamisessa ei ole mitään hienoa tai isänmaallista ja toiseksi, luuletteko, että ne sotaveteraanit olisivat ylpeitä teistä?

    Älkääkä käyttäkö sanaa Suomi, missään teihin liittyvässä, koska emmehän halua maatamme liitettävän ns. Koulukiusaamiseen.

    Ps. Jos haluatte oikeasti auttaa tätä maata niin kouluttakaa itsenne, opettajiksi, sairaalahenkilöstöksi, poliiseiksi, palomiehiksi jne. Ihmisiksi, jotka OIKEASTI tekevät jotain hyödyllisiksi tämän maan eteen.

Comments are closed.