Koti Uutisia Isis julisti sodan Israelia vastaan taistelevalle Hamas-järjestölle

Isis julisti sodan Israelia vastaan taistelevalle Hamas-järjestölle

7

Ääri-islamilaisen Isis-järjestön Siinailla toimiva ryhmä on julistanut sodan Gazan palestiinalaisalueella toimivalle Hamas-järjestölle, kertoo Yle. Siinain niemimaalla toimiva ryhmittymä kannustaa tukijoitaan hyökkäämään Hamasia vastaan.

Samassa yhteydessä ryhmittymä julkaisi videon, jolla se teloittaa miehen, jonka sanotaan tekevän yhteistyötä Hamasin kanssa. Syyksi Isis kertoo sen, että Hamas on pyrkinyt kitkemään ääri-islamilaisia aseellisia ryhmittymiä Gazan alueella ja lisäksi he moittivat Hamasia siitä, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Monien mielestä voi kuulostaa oudolta, että Isis hyökkää Israelin sijaan palestiinalaisia vapaustaistelijoita vastaan. Toiset ovat kuitenkin sanoneet alusta saakka, että Isis on sionististen tiedustelupalvelujen avustuksella perustettu ja aseistettu järjestö, jonka tarkoituksena on nimenomaan aiheuttaa Lähi-idässä kaaosta muslimien keskuudessa tai Israelin uhkana pitämien valtioiden sisällä. Esimerkiksi Syyrian presidentti Bašar al-Assad on lausunut useasti, että hän tietää Israelin avustavan Isis-järjestöä.

 

Aiheeseen liittyen:

Isis pyysi Israelilta anteeksi vahingonlaukauksia
Israel myöntää: islamistiterroristit ”ovat leirissämme”
Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja
Netanjahu myöntää Israelin operaatiot Syyriassa
Israelilainen kenraali myöntää: Israel ja Isis tekevät tiivistä yhteistyötä

7 KOMMENTIT

 1. Hassultahan tuo minustakin kuulosti. Miksi ISIS hyökkäisi sellaisen joukon kimppuun joka on samalla agendalla heidän kanssaan: Muslimivaltion perustamisen puolella ja muiden (myös juutlaisten) tappamisen puolella.

  Mutta kun otetaan lähtökohdaksi se että ISIS onkin juutalaiseten järjestö, niin sitten kuulostaakin jo paljon paremmalta. Juutalaiset ovat saaneet muslimit taistelemaan kristittyjä vastaan. Ja mitä useampi muslimi kuolee, sitä heikommaksi käy arabivaltion perustamista ajavat porukka.

  Tätä tukee sekin että NATO ja USA eivät löytäneet ISIS:in öljynkuljetus autoja puoleentoista vuoteen. Mutta kun Venäjä tarttui toimeen, oli autot tuhottu puolentoista viikon jälkeen. Ja öljystä saatavat rahavirrat lopetettu. Joka kismitti Turkilaista erdogania.

  Myös se etteivät NATO ja USA löytäneet ISIS:in päämajoja tai johtajia eivätkä saaneet häädettyä niitä pois, osoittaa että rikolliset kapinalliset olivat heidän suojeluksessaan. Ja kun Venäjä aloitti Iranin kanssa puhdistukset yhteistoimin, oli koko järjestö tuhottu puolessatoista kuukaudessa.

  Ei siis kannata ryhtyä NATO-terroristiksi, se voi maksaa hengen.

 2. ISIS on myös luotu aiheuttamaan koko Lähi-Idän siirtolaisongelma ja ratkaisun ongelmiin tarjoaa sionistien ohjaama EU:n avoimien rajojen politiikka. Näin saatiin Kalergi-suunnitelmaan eli valkoisten kansanmurhasuunnitelmaan kunnolla lisävauhtia.

  • Tätä suomalaiset eivät tule ikinä ymmärtämään vaikka todisteet ovat kiistattomia.

   • “Tätä suomalaiset eivät tule ikinä ymmärtämään vaikka todisteet ovat kiistattomia.”

    Valitettavan totta. Poissa silmistä = poissa mielestä. Keskiaikainen puolalainen maajussikin ymmärsi muutamat asiat terävämmin kuin suomalainen nykypölvästi jolle kaikki asiat jotka eivät kuulu välittömään kokemuspiiriin kodin ja työn välillä tai TVstä tuttuun huttuun ovat joltain toiselta planeetalta ja mahdotonta käsittää.

    Ei se ymmärrä edes maksamiensa korkojen päälle mitään, pääasia että viihdepaketit on kohdillaan ja olutta saa vapaasti. Vasta kun vieraannäköistä väkeä alkaa ilmestymään silmiin enemmän saattaa alkaa ahdistamaan mutta siitäkin pääsee kivasti eroon kun vaan muuttaa vähän sivummalle.

 3. Helpompi on ymmärtää naisen logiikkaa, kuin saada lähi-itään rauha. Kun kaikki haluavat olla pomoja, ei homma toimi. Ja siihen kun sotketaan öljy kaikkine kansainvälisine helppoheikkeineen ja etupiireineen, on Picasson taidekin helpompaa ymmärtää.

  Ehdotan, että aidataan koko alue ja tiputellaan laskuvarjoilla kaikille osapuolille aseita ja ammuksia niin kauan, kuin on tarpeen. Sitten kun hiljaisuus viimein laskeutuu, lanataan alue pillarilla sileäksi ja rakennetaan tilalle maailman suurin tasanko, jota voidaan hyödyntää esim. kiihdytyskilpailuissa, lentotukikohtina ja nopeusennätysten tehtailualueena.

 4. Mitenköhän Israelia symppaavat solidaarisuuskristityt tähän reagoivat?

  • Etsivät raamatusta kohdan jonka voi väännellä niin että tämä on jokin korkeamman voiman tarkoitus. Yleiseen mielipiteeseen millään reaalimaailmassa tapahtuvalla ei ole niissä porukoissa mitään vaikutusta. Kaikki tulkitaan oman näkemyksen mukaisesti. Siksi juuri sitä uskonnoksi kutsutaankin -perustuu puhtaasti uskomiseen ja todellisuuden kieltämiseen.

Comments are closed.