Koti Uutisia Isis-jäsen surmasi poliisin Ranskassa – tekijä viranomaisten tuntema

Isis-jäsen surmasi poliisin Ranskassa – tekijä viranomaisten tuntema

2

Eilen illalla Pariisissa mies avasi rynnäkkökiväärillä tulen kohti poliiseja tappaen heistä yhden ja haavoittaen kahta. Teon jälkeen Isis ilmoitti olevansa iskun takana. Mediatietojen mukaan iskun tekijä on 39-vuotias Ranskan kansalainen Karim Cheurfi.

Cheurfi oli jo aiemmin epäiltynä poliisisurmien valmistelusta, kun hän oli jäänyt tiedustelulle kiinni kyseltyään pikaviestisovellus Telegramissa aseita voidakseen tappaa poliiseja. Hänet kuitenkin laskettiin vapaaksi todisteiden puuttuessa.

Ranskan viranomaisilla on laajat tiedustelu- ja urkintaoikeudet, mutta silti maassa tapahtuu säännöllisesti terrori-iskuja. Suomen viranomaiset ja poliitikot ovat viime aikoina valehdelleet kansalaisille, että poliisin laajat urkintaoikeudet lisäisivät turvallisuutta.

2 KOMMENTIT

  1. “Hänet kuitenkin laskettiin vapaaksi todisteiden puuttuessa.” No, niin. Eiköhän tuokin byrokratia puoli ole sitten kunnossa. Onneksi sentään ei kohteena olleet viattomat siviilit.
    Viranomaisten “laajat urkintaoikeudet” käytetään ainoastaan “äärioikeston” ja kansallismielisten pään menoksi. Eliitti pelkää oman valtansa puolesta. Maansa kansalaisten turvallisuudesta ja elämästä he eivät piittaa paskaakaan.
    Eläköön rauhanjärjestö nimeltä, EU!

  2. Mahtaa olla typerä olo niilläkin suomalaispoliiseilla, jotka käyttävät aikansa monikulttuurisuutta vastustavan poliittisen opposition vainoamiseen, kun näissä monikulttuurisissa maissa kollegat kuolevat rikastaviin luoteihin.

    Niiden poliisien, jotka haluavat oikeasti turvallisen yhteisön, pitäisi erota koko organisaatiosta ja ryhtyä rakentamaan oikeasti turvallista tulevaisuuden järjestelmää, jossa ei monikulttuuriset pommit pauku.

Comments are closed.