Koti Uutisia Irtisanotun bussikuskin videohaastattelu

Irtisanotun bussikuskin videohaastattelu

9

Verkkojulkaisu Nykysuomi haastatteli “rasismikohun” vuoksi irtisanottua bussikuski Gleb Simanovia. Tapahtumat saivat alkunsa, kun Simanov dokumentoi pummilla matkustamaan yrittäneitä somaleita, joiden valehtelusta hän julkaisi videot netissä.

Nyt miehelle sataa tukea sosiaalisessa mediassa, jossa monet suomalaiset ovat tyrmistyneitä Nobina Finlandin ja HSL:n toiminnasta.

9 KOMMENTIT

 1. Asiallinen herra kyllä, toivottavasti pääsi jo parempiin hommiin kyseisestä lafkasta. Siinä lähti yksi lojaali ja kunnollinen työntekijä ja tilalle noudetaan taas yksi viidakon musuli. Yksikään neekerikuski ei ole Helsingissä tarkistanut maksettua lippuani, mutta valkoiset kyllä tarkastavat kuten pitääkin. Kuunnelkaas tämän kuskin kertomus siitä, millaisia työkavereita nämä negridit ovat, huhhuh. Taidankin tästä lähin kävellä pisimmätkin matkat Helsingissä, etten vahingossakaan tue näitä paskiaisia.

  • Taidankin perua sanomisiani tämän Simanovin kohdalla. Toimi kyllä oikein näiden somalien kohdalla, mutta henkilönä Simanov on hyvinkin haitallinen, kuten täällä ollaankin jo herran taustoja availtu. Kysymys herää, mitä tällainen äijä tekee Suomessa?

   • Hän on ulkomaalainen eikä hänellä täten ole oikeutta olla Suomessa. Eurooppalaiset ovat tervetulleita -vierailemaan- Suomessa mutta eivät elämään kokoaikaisesti.

 2. Ihme, että tämänkin tapauksen tänne otitte, sillä kovasti tämä bussikuski ajaa Putinin linjaa ja pitää Ukrainalaisten kansallismielisyyttä jopa fasismina.

  Gleb Simanov väittää muun muassa Kiovan hallituksen tukevan ”uusnatseja”. Samasta kavanasta löytyy toinenkin aiemmin tallennettu Simanovin englanninkielinen video, jossa hän kertoo ”fasismista Ukrainassa”.

  https://youtu.be/-XSo-zEAvlQ
  https://youtu.be/LNKB5dzgUc8

  Ominaista kummallekin videolle on se, että Simanov aloittaa aina Holocaustista (toistaa siis sitä virallista valhetta siitä) ja vertailee sitten häikäilemättömästi Ukrainan hallitusta Natsi-Saksaan toistaen Venäjän harrastaman propagandan vastaavanlaista väitettä: juutalaisten roolissa hän näkee ”people of Novorossia”, eli kahden tunnistamattoman tasavallan asukkaat.

  Ohessa linkki joka todistaa Glebin vierailun tunnistamattoman Donetskin tasavallan edustustoon Prahaan. https://pbs.twimg.com/media/C71VRIAXUAACcU8.jpg

  Eli, Onko tässäkin hommassa takana Janus Putkonen sekä se kuuluisa dosentti?

 3. Esimerkillinen mies siinä mielessä, että toi epäkohtia esiin riskistä huolimatta omilla kasvoillaan ja ei ole ruvennut perumaan sanomisiaan. Vielä kun pääsis eroon tuosta “en ole rasisti”-jutusta, koska se on tarpeetonta selittelyä.

 4. Nyt selvisi tämän bussikuskin taustoista, että on juutalaismyönteinen putinisti, joka puhuu fasismin vastustamisesta. Tällä videolla Gleb paljastaa ideologiansa, seinäkin on koristeltu juutalaissymboleilla: https://youtu.be/LNKB5dzgUc8

 5. Se että Gleb toimi oikein somali-asiassa, ei tee miehestä mitään sankaria. Juutalaismielinen putinisti, antifasisti ja Donbassin terroristien sympatisoija ei ansaitse myötätuntoa YHDESTÄ oikeasta teosta huolimatta.

  Jos juottaa marakatin känniin ja antaa sille tikkoja, niin joku niistäkin voi osua napakymppiin…

Comments are closed.