Koti Uutisia Sionismi Iranin “oppositio” vaati kuolemaa Palestiinalle mielenosoituksessa

Iranin “oppositio” vaati kuolemaa Palestiinalle mielenosoituksessa

3

Sisällissodan runteleman Syyrian tavoin myös sionistien vihaamassa Iranissa vaikuttaa Israelin ja Yhdysvaltojen tukema “oppositio”, joka pyrkii tuhoamaan valtion sisältä käsin.

Vaikka Iranin “oppositio” väittää olevansa tavallisten iranilaisten asialla, tekevät “opposition” kiihkomielisimmät aktiivit välillä liiankin selväksi, keiden asialla he todellisuudessa ovat. Näin kävi myös tänä maanantaina järjestetyssä mielenosoituksessa.

Vallankaappausta havittelevat globalistimielenosoittajat päättivät kalastella suosiota israelilaisilta rahoittajiltaan huutamalla mielenosoituksen aikana “Kuolema Palestiinalle!” -iskulausetta. Kun Iranin “oppositio” puhuu “demokratiasta”, tarkoittaa se todellisuudessa siis militanttia sionismia.

Sionistimielenosoittajat väittivät, että he protestoivat Iranin hallitusta vastaan maan talouskriisin vuoksi. Syyllisiä kriisiin eivät kuitenkaan ole Iranin päättäjät vaan Yhdysvallat, joka on Israelin painostuksesta asettanut Iranin taloudelliseen saartoon.

Lähde: The Jerusalem Post

3 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti lähi-idän vastarinta-akseli kestää sionistien painostuksen.

  2. Varsinaisia “vallankumouksellisia”, väri vaihtuu kuin Kameleontilla.
    Juutalaisten ainoa oikea vihollinen ja tappotuomion alainen on valkoinen rotu, joita kristityiksi tavataan kutsua valtauskontonsa mukaan.
    Eräs israelilainen rabbi kertoo videolla pontevasti kuinka kristityt täytyy ensin tuhota pois maailman päältä ennen kuin Messias voi tulla.
    Onhan siinä järkeä, kun goyimit jaksavat riekkua jostain Jeesuksesta, joka oli kuuleman mukaan “huoran” penikka ja “taikuri”. Tuskin edis Harry Houdinin (1874-1926) veroinen, joka kuoli erään yleisöön kuuluvan älykääpiön vatsaan osuneen äkki arvaamattoman nyrkiniskun vuoksi sisäiseen verenvuotoon hieman joutavanpäiväisesti, vaikka oli selviytynyt urallaan kaikenlaisista hullun rohkeista kuolemaa halveksivista esityksistä huolimatta. Sanomattakin selvää, että mies oli juutalaista alkuperää.

Comments are closed.