Koti Uutisia Iranilaisjohtaja: “Amerikkalaisten ja sionistien vihamielisyys meitä kohti ei ole kadonnut”

Iranilaisjohtaja: “Amerikkalaisten ja sionistien vihamielisyys meitä kohti ei ole kadonnut”

5

UK_Khamenei

Iranin ylin johtaja Ali Khamenei kommentoi, miten amerikkalaisten ja Israelin asenteet Irania kohtaan eivät ole laantuneet, vaikka uusi ydinsopimus solmittiin hiljattain. Khamenei kuitenkin pitää tärkeänä sitä, että neuvottelut ydinsopimuksesta saatiin päätökseen.

“Vuoden 1979 vallankumouksesta tähän päivään saakka amerikkalaisten ja sionistien vihamielisyys meitä kohtaan ei ole kadonnut eikä tämä realiteetti ei saa unohtua Iranin hallitsijoiden mielestä”, Khamenei totesi.

Hän myös muistutti Iranin valtatahoja: “Kaikkien poliittisten, taloudellisten ja kulttuurillisten tahojen täytyy pysyä valppaina, jottemme anna viholliselle mahdollisuutta vahingoittaa meitä.” […] Jos luovumme valppaudestamme, löydämme kohta itsemme tilanteesta, jossa vihollinen on soluttautunut osa-alueillemme ja toimii vahingollisesti poliittisissa, taloudellisissa ja kulttuurillisissa piireissä, tämän takia meidän täytyy olla varovaisia.”

 

Lähde: Electronic Resistance

 

Aiheeseen liittyen: Juutalaisjohtaja varoittaa: länsimaat tulevat maksamaan Iranin ydinsopimuksen takia

5 KOMMENTIT

  1. Iran tarvitsee ydinaseen. Pelotteeksi ja tarvittaessa puolustuksen vahvikkeeksi. Vaikka nyt näyttääkin että Yhdysvallat on luopunut hyökkäysaikeistaan, mitkä oli vielä nähtävissä joukkojen sijoituksina vuonna 2013.

    • No se hyökkäysaie liittyy siihen ydinaseeseen. USA ei kestä ajatusta että Israel voisi olla lyötävissä. Jos ei ole Iranilla ydinasetta, ei ole hyökkäysaietta. Kukaan ei ole käymässä Iranin kimppuun, se ei ole USA:n raha-asioiden kannalta fiksua joten Iran ei todellakaan puolustukseksi tarvitse mitään ydinaseita.

      • Ei ollut Irakin tai Afganistanin sotaretki ekonomistien suosiossa alusta lähtien vaan silti sinne lähdettiin. Ei raha paina paljoa Yhdysvaltain pussissa jos Israel on “uhattuna”. Tällä kertaa Yhdysvallat saattaisi tehdä hukkareissun, sillä Iran on kuin linnake. Iran tuottaa 80% kaikista aseistaan itse ja maa on kuin yhtä vuoristorataa, joka on puolustajalle korvaamaton etu.

  2. On tiettyjä tilanteita missä valkoiset kansallissosialistit ja arabimuslimijohtajat tulevat erittäin hyvin toimeen.

    • Totta. Vihollisen nimi on sama. Siinä se ainoa yhteinen nimittäjä sitten taitaa ollakin.

Comments are closed.