Koti Uutisia Iran valmiina päättäväiseen taisteluun Yhdysvaltoja ja Israelia vastaan

Iran valmiina päättäväiseen taisteluun Yhdysvaltoja ja Israelia vastaan

3

Iranin asevoimien esikuntapäällikkö, kenraali Hassan Firouzabadi, on varoittanut Yhdysvaltoja ja Israelia hyökkäämästä maahan. Kenraali Firouzabadi kertoi farsilaiselle uutistoimistolle, että Iran on valmis “päättäväiseen taisteluun” maan arkkivihollisia vastaan.

Kenraali varoitti myös, ettei naapurimaiden tule sallia hyökkäystä Iraniin omalta maaperältään: “Meillä ei ole mitään vihollisuuksia alueen maiden kanssa, mutta jos hyökkäyksiä koskaan käynnistetään niiden maiden amerikkalaisista sotilastukikohdista, iskemme takaisin noille alueille.” Yhdysvalloilla on sotilastukikohtia Bahrainissa, Kuwaitissa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Turkissa.

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry sanoi viime kuussa, että mikäli diplomatia Iranin kanssa epäonnistuu, Yhdysvallat on valmis sotilaallisiin toimenpiteisiin Irania vastaan.

Länsivallat ja Israel uskovat, että Iran havittelee ydinasetta.

 

Lähde: Yahoo! News

3 KOMMENTIT

  1. Hienoa, että edes joku valtio vastustaa näitä itsenimitettyjä maailmanalistajia!

  2. Jokaisella maalla on oikeus puolustaa itsemäärämisoikeuttaan ja koskemattomuuttaan maansa rajojen sisäpuolella. Jos vihamieliset naapurivaltiot Iraniin hyökkäävät, niin ne kyllä tulevat tuntemaan sen nahoissaan. Iraniin ei mennä ihan niin vaan. Onneksi kuitenkin Iranilaiset ovat säilyttäneet hermonsa näiden naapurivaltioiden vuosikausia kestäneistä provokaatioista huolimatta.

    Suurin ongelma demokraattisen lännen mielestä taitaa olla se, että Iran ei tarvitse länneltä mitään, mutta se myy sille öljyä. Saas nähdä tuleeko tästä toinen “ooppiumsota”.

  3. Iranista varmaan “löytyy noitatehtaita” tai “myrkkytehtaita” niinkuin Irakista aikoinaan. Eivät vaan koskaan Haribolandian pellet näyttäneet löytöään.
    En olisi uskonut, että lähes kaikki englanninkieliset valtiot on juutalaismaita, vaan pakko katsoa totuutta silmiin.

Comments are closed.