Koti Uutisia Ulkomaat Iran valmiina “eliminoimaan Israelin maapallolta”

Iran valmiina “eliminoimaan Israelin maapallolta”

5

Iranin ilmavoimien päällikkö Aziz Nasirzadeh on varoittanut roistovaltio Israelia, että maa on valmis “kohtaamaan” ja “eliminoimaan” Israelin. Nasirzadehin varoitus on vastaus Israelin tekemille hyökkäyksille Syyriassa, jossa neljä syyrialaissotilasta menehtyi.

– Nuoret miehet ilmavoimissamme ovat valmiita ja odottavat kärsimättömästi sitä, että pääsevät kohtaamaan ja tuhoamaan maapallon sionistisen järjestelmän, Nasirzadeh sanoo.

Roistovaltio Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu puolustaa maansa päätöstä iskeä Syyriaan. Hän sanoo iskujen suojaavan maata niiltä, jotka haluavat tuhota juutalaisvaltion.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti Israel pyyhitään maapallolta. Holokaustisadusta viimein tulisi totta.😉

  2. Luulenpa tuon olevan vain retoriikkaa, sillä mikään maa, joka “laulaa” aikomuksensa etukäteen, ei tee sotatoimia, sillä vartiosotilaan herättäminen sen nukkuessa ei käy yksiin yllätyshyökkäyksen kanssa.
    Sinänsä tuo lausunto tietää Yhdysvalloille taas rahallisia kuluja ja sotlaallisia tappioita, koska Israel. Kaksi tahoa, jotka lyövät tästä käsiä yhteen ovat: Yhdysvaltain aseteollisuus ja Israel. On aivan turha metelöidä jostakin Pohjois-Koreasta, jolla on muutama ydinohjus ja hajoava perhedynastia, jonka lopettaa aika, kuten jokaisen meistä.
    Aina Israelin valtion perustamisesta v. 1947 lähtien on se ollut maailman akuutein ja kallein kriisipesäke. Kuin ikuisesti mätänevä ruumis, joka ei maadu pois tästä maailmasta suostuen siihen, että elämää on “senkin” (Israel) jälkeen.

Comments are closed.