Koti Uutisia Sionismi Iran on ensimmäinen valtio, joka tunnustaa Trumpin “vammaisuuden”

Iran on ensimmäinen valtio, joka tunnustaa Trumpin “vammaisuuden”

21
Donald John Trump.

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trumpin rajoittuneet älynlahjat ovat jo pitkään olleet julkinen salaisuus. Nyt Iranin presidentti Hasan Ruhani on päättänyt nostaa kissan pöydälle ja puhua asiasta suoraan.

Ruhani kommentoi Trumpin asettamia talouspakotteita Iranin poliittisia päättäjiä vastaan. Ruhanin mukaan Trumpin toiminta osoittaa Yhdysvaltojen presidentin olevan “henkisesti kehitysvammainen”.

Trump pyrkii pakotteilla kostamaan sen, että Iran ampui alas ilmatilaansa loukanneen amerikkalaisen sotilaslennokin. Sionistien mukaan Israelilla ja Amerikalla on erivapaus loukata muiden valtioiden rajoja.

Henkinen jälkeenjääneisyys voisi selittää muun muassa sen, miksi Trump on ulkoistanut talouspolitiikan juutalaiselle Steven Mnuchinille ja ulkopolitiikan juutalaiselle Jared Kushnerille, vaikka nämä tekevät järjestelmällisesti presidentin vaalilupausten vastaisia päätöksiä.

Voisiko jälkeenjääneisyys selittää myös Trumpin tänä vuonna osoittaman tuen massamaahanmuutolle ja homolobbaukselle? Vai onko kyse sittenkin presidentin korruptiosta sionistilobbyn hallitsemassa Valkoisessa talossa?

Lähteet: The Hill, Politico, Twitter

21 KOMMENTIT

 1. Noloa tämä sivuston avoin Iran-fanitus.

  Iranilaisista 90 % suorittaa sikäläisen peruskoulun, joka vastaa sitä tasoa jonka Suomessa 11-vuotiaat suorittavat eli viidettää luokkaa. Tosin Iranissa pääpaino on koraanin tutkimisessa ynnä muissa tärkeissä aineissa.

  En kaipaa Suomeen yhtäkään iranilaista.

  • Irania fanitetaan siksi, koska he taistelevat roistovaltio Israelia vastaan. Eikä kyse ole iranilaisten ottamisesta Suomeen.

  • Kuten aikaisemmissakin Iran aihesissa uutisissa, pitää jälleen toistaa itseään ja vääntää rautalangasta:

   Iran ei ole tulossa suomeen, kukaan ei sitä halua eikä Iranista uutisoiminen tarkoita sitä että haluaisi persialaisia tänne tai muualle eurooppaan (kuten monet junttikommentoijat jostakin syystä luulevat). Se on ainoa valtio lähi-idässä jolla on realistinen kyky pistää Israel matalaksi ja sen mukana paljon muutakin. On oikeasti aika suppeakatseita katsoa persialaisia/Irania vain islamin kautta etenkin kun islam on erinlaista siellä entä esim somalien keskuudessa. Jos olen ymmärtänyt oikein niin Shiioilla on erinlainen koraanikin? Ainakin tulkitsevat sitä eri tavalla. Eikä tämä koko homma edes ole uskonnon asia, heillä on oma uskonto ja maailmankatsomus ja eurooppalaisilla on oma, ei siinä ole mitään vikaa.

   Monet euroopan nationalistit mm Kultainen Aamunkoitto ja muutkin ovat Iranin kannalla juurikin siksi että se on antisionistinen maa ja lähi-idän kovin vastavoima amerikalle. Kannattaisi vaikka katsoa Ahmadinejadin haastatteluja amerikan sionistireportterien (spoiler: persialainen jauhottaa ne aina) kanssa niin huomaa kuinka viisasta ja pystyvää väkeä Iranissa on, ei ne sionistit turhaan menetä yöuniaan kun tietävät millainen rauhallinen ja maltillinen voima naapurissa on 😉

   • Iran ja Palestiina – eli porukkaa FANITTAA täällä avoimesti islamia.

    Hyvä tietää.

    • Iran ja Palestiina on vain kaksi maata, ei koko muslimikunta. Ja nämä maat ovat erityisessä asemassa verrattavissa muihin muslimimaihin.

     En nyt ymmärrä miksi muutamat kommentoijat luulevat “islamin fanittamista” siksi että PVL ja monet muut nationalistit tukevat Irania ja lähi-idän akselivoimia. Jos kehuu ja tukee esim Puolaa niin onko se “katolilaisuuden fanittamista”? Entä jos diggaa Venäjän,Kreikan ja Serbian nationalistiorganisaatioista ja bändeistä niin onko se “ortodoksisuuden fanittamista”?

   • Kertoo melkoisen paljon henkisestä kypsyydestäsi tuo koko “viholliseni vihollinen on ystäväni/liittolaiseni” -mentaliteetti: olette siis muslimien liittolaisia. Ei mahdu minuun kaaliini moinen.

    Uskotteko muihinkin sanontoihin yhtä vahvasti? Se mikä ei tapa, vahvistaa? Hyppää bussin alle ja kerro miltä tuntuu teholla maatessa. Tai AIDS:in voitte vaikka hommata, jos ei ole jo. Sekin vahvistaa, sanovat.

    Itse keskityn omaan perheeseeni ja hyvään elämään täällä maaseudulla. Ymmärrän että siellä harmaassa, betonisessa, urbaanissa eläintarhassa ei ole muita vaihtoehtoja kuin hyväksyä ne ympärillä olevat iranilaiset, irakilaiset, somalit ja muu saasta, ja ryhtyä niiden ystäviksi ja liittolaisiksi.

    Ei muuta kuin oikein hyvää jihadia (kotimaan puolustamista hyökkääjiltä) sinne Anjelle ja kaikille muille muslimien kanssa yhtä köyttä vetäville.

    “No ei me tota tarkotettu!”

    Kerrohan sitten mitä? Te olette avoimesti muslimien liittolaisia, joten vaikea tuota on muutoinkaan ymmärtää.

    • Lassse: Ei mikään ihme, että ei mahdu kaaliis kun oot niin helvetin juntti. Mene muualle möyhöön noita sun typeriä paskajuttuja. Sulla taitaa itellä olla HIV kun aina julistat Aidsia. Oot niin helvetin yksinkertainen mato. Laita se kipa päähän vaan ja mee vaikka perussuomalaisiin. JEW

    • Kaikki enemmän asioilla perillä olevat tietävät että ei islam ole se oikea ongelma tai muslimit. Ne ovat vain oireita suuremmasta. Islam poistuu euroopasta aikanaan kun rotumuukalaiset on karkoitettu tai ovat itse lähteneet. Ja jälleen kerran vähäisellä tiedolla varustettu kommentoija niputtaa yhteen yli miljardin ihmisen uskonnon ja kansat. Edelleenkin: Iran ei ole verrattavissa mihinkään muuhun maahan lähi-idässä(ehkä Syyria lähimpänä) ja Iranin tukeminen on vain fiksua toimintaa. Se ei ole mitään pois eurooppalaisilta. Ja edelleenkin se ei tarkoita sitä että haluaisi persialaisia tänne.

     Adolf Hitler teki yhteistyötä muslimien kanssa aikoinaan eikä se tarkoittanut sitä että Saksaan otettiin miljoonia musuja hustlaamaan vaan Waffenilla oli omat osastonsa muslimeille Balkanilla ja afrikassa. Iran on ollut kansallismielisten ja revisionistien kaveri jo kauan aikaa, siellä on järjestetty konferenssejakin revisionistityyliin.

     Ehkä keskustelen vain tampioiden kanssa tai sitten en osaa selittää tätä selkesti. Suomi/eurooppa on luvattu maa vain valkoisille ja haluan rotumuukalaiset ulos täältä MUTTA minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa että lähi-idässä on islam uskontona ja heillä on omat tapansa. Jos nyt hieman yleistän niin voi sanoa hyvällä mielellä että vain shiia-maat ovat sieltä järkevimpiä ja parhaimpia eli Iran,Syyria,Libanon. Ja nämä maat ovat antisionistisia.

     • Komppaan Anjea. Itsekin tuen Irania, Syyrian Al-Assadia, Hizbollahia ja muuta Lähi-Idän antisionistista vastarinta-akselia. Tuollaiselle juntille on aivan turha yrittää selittää mitään. Kaikki on hänelle “rättipäitä”.

  • Somalit ja iranilaiset naiset rätit päässään “opiskelevat suomen kieltä” Helsingissä kolmasluokkalaisten kanssa. Mitäköhän siitäkin tulee. Suomi nousuun. Sääliksi käy Suomen kaupunkeja. Onneksi asun maalla rauhassa.

 2. Der Jude ja sen verikoira USA eivät pysty enää mitään Iranille, koska se on kehittynyt valtavin harppauksin ja sillä on myös valtavat resurssit.

  • Mahtaa olla USA:n pääkaupungissa, eli Jerusalemissa nyt kamala sotakiihko päällä…jokohan pian päästäisiin tilanteeseen, jossa roistovaltio olaan pyyhkäisty mereen

   • Henry Kissinger sanoi mielenkiintoisesti 2012 että Israelia ei ole enää 10 vuoden sisällä.
    Mielenkiintoinen lausunto sionistijuutalaiselta sotahaukalta. Tämä nostaa pöydälle ns “Three world wars” teorian, jonka mukaan Israel luotiin tuhottavaksi, viimeisessä maailmansodassa, jonka tuhkista tämä sionistijohdon maailmanjärjestys tämän jälkeen luotaisiin.

  • Ja Iranilla on Kiina ja pian Venäjä tukemassa. Nyt oikeasti on kolmannen maailmansodan uhka käsillä.

 3. Vanhassa MV-lehdessä ylistettiin jatkuvasti tätä kehitysvammaista sionistia. Hänen oranssia ylhäisyyttään pidettiin sankarina ja pelastajana. 😂 Kertoo paljon näiden haittaisämmaallisten “järjenjuoksusta”. Miten kukaan “kansallismielinen” voi edes ihannoida tätä vajakkia?

  • Ano Nyymille:

   Johtuisiko siitä että kyseinen Trump ei ollut paljastanut sionisti-korttiaan vielä silloin? Toinen näkemys on se että Trump punnitsee sanomisiaan ja tekemisiään muiden muassa John F. Kennedyn kohtalon viitekehyksessä.

   • Ihme juttu. Itse olen tiennyt aina millainen sionisti -ja kapitalistisika Trump on. Kannattaisi varmaan opetella käyttämään niitä omia aivojaan, mutta se näemmä on mahdotonta useimmille. Katsokaa vaikka näitä Trumpin kannattajia, kunnon White trailerpark trash porukkaa. Samanlaista porukkaa voisin verrata olevan näiden Suomi ensin, MV-lehden, perussuomalaisten ym haittaisämmaallisten. Mitä tuollainen joukko tuo muutakuin huonoa imagoa aidoille kansallismielisille? Ehkä se on juuri niiden tarkoituskin. Ja PS kusettaa sitten tyhmien kansalaisten äänet. Voi pyhä yksinkertaisuus.

  • Ja itse äänestät persuja sekä käytät hymiöitä? Mikset käytä vanhaa nimeäsi (Flying Finn, Jussi jne.)? “Ano Nyymi” kyllä kertoo toki sekin hyvin kaiken henkisestä kapastiteetistasi – tai tarkemmin sanottuna sen puutteesta.

   Ei kai kukaan järkevä ole, vittu, edes kiinnostunut Trumpista tai Jewnited States of Zionista? “Republicrats and Democans — same difference!”, sanoi vanha kaverini Texasista, joka vältti Vietnamin sodan lättäjalkojen takia…

   Mene sinä viljelemään noita hymiöitäsi jonnekin, jossa niitä arvostetaan. Täällä kaltaistasi idioottia vain katsotaan kieroon. Mitään muuta suuria tunteita et herätä. Itse viljelen ruokani täällä maaseudun rauhassa ilman teitä kaheleita tai neekereitä. Minua kiinnostaa tasantarkkaan perheeni – mieti sinä pää ruvessa USA:n presidentinvaaleja ym. “tärkeää”. Pitääpähän sinutkin kiireisenä jokin.

   • Mistä olet saanut päähäsi, että äänestän persuja tai ketään muutakaan kansanpetturipuoluetta? En äänestä.
    Kasvatat siinä samalla varmaan jotain muutakin kuin perunoita? Jotain tajuntaa laajentavaa juttujesi perusteella? Sääliksi käy perhettäsi.

Comments are closed.