Koti Uutisia Ulkomaat Iran lähettää osan laivastosta Yhdysvaltain läheisille vesille

Iran lähettää osan laivastosta Yhdysvaltain läheisille vesille

2

Vastaiskuna Yhdysvaltain sanktioita ja sotilaallista ahdistelua Irania vastaan maa lähettää osan laivastosta Yhdysvaltain läheisille vesille. Laivasto tullaan lähettämään läntiselle Atlantille lähelle Yhdysvaltoja.

Iran kertoo laivaston matkustavan alueelle taatakseen kansainvälisen kaupankäynnin meriliikenteen turvallisuuden. Alukset lähtevät matkaan Iranin uudenvuoden alussa eli maaliskuun 21. päivänä. Ne tulevat olemaan merillä noin viisi kuukautta

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Iranilla on ainakin öljyä mitä polttaa. Nähtäväksi jää pysyykö presidentti Donald Trump housuissaan ja altistetaanko hänet juutalaisten taholta taas painostukselle sinänsä turhaan Iranin “tirvaisuun”, joka johtaa hänet lopulta vaikeuksiin, joita demokraatit ja sikäläinen juutalainen media odottavat vesi kielellä.
    Yksi on varmaa on se, riippumatta siitä “istuuko tai astuuko” Trump. On hän aina väärässä ja väärin valinnut poliittiset toimensa. Suomen ent. sosialisti presidentti Mauno Koivisto (1923-2017) sanoi: “Ei saa provosoitua.” Mikä on aika hyvä ohje huolimatta siitä, etten jaa hänen maailmankatsomustaan pätkääkään. Ainoa kunnioitukseni aihe on se, että hän oli sotaveteraani.

  2. Erinomainen vastaveto. Mitenkähän meidän eurooppalaisten pitäisi toimia USA:ta vastaan? Kun NATO:lla on salainen armeija euroopassa niin pitäisiköhän meidän perustaa vastaava USA:han?

    https://www.youtube.com/watch?v=zygPxUFOjKs

    Toisaalta, minua ei ainakaan kiinnosta yhtään lähteä paikkaan joka pohjautuu euroopan rikollisten ja opportunistien perillisille joita leikkokikkelit hallitsevat.

Comments are closed.