Koti Uutisia Sionismi Iran kritisoi Amerikan vallankaappausyrityksiä Venezuelassa

Iran kritisoi Amerikan vallankaappausyrityksiä Venezuelassa

3
Maduro (vas.) ja Guaido.

Iranin hallitus kritisoi painavasti Amerikan pyrkimyksiä järjestää sotilaallinen vallankaappaus Venezuelassa. Yhdysvallat on jo pitkään valmistellut sisällissotaa ja vallankaappausta Venezuelaan, jonka itsenäinen talous- ja ulkopolitiikka ovat raivostuttaneet sionisteja. Venezuela on tukenut muun muassa palestiinalaisten vapaustaistelua sekä kieltäytynyt luovuttamasta öljyään ulkomaalaisille suuryhtiöille.

Öljy-yhtiöiden ja Israel-lobbyn ohella sisällissota hyödyttää erityisesti juutalaispankki Goldman Sachsia sekä juutalaista BlackRock-rahoitusyhtiötä, joilla on merkittävää poliittista valtaa Amerikassa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Goldman ja BlackRock ovat lyöneet finanssimarkkinoilla vetoa sen puolesta, että Venezuelan hallitus tulee vaihtumaan. Mikäli Amerikka aloittaa ”terrorisminvastaisen operaation” Venezuelan nykyhallitusta vastaan ja järjestää vallankaappauksen, juutalaiset finanssitalot nettoavat valtavan summan rahaa.

Iranin mukaan Yhdysvallat on tehnyt jo konkreettisia toimia sotilasvallankaappauksen edistämiseksi. Iran varoitti, että Amerikan ulkopolitiikka tulee ruokkimaan “kaaosta ja väkivaltaa” Venezuelassa. Iranin ulkoministeriö luonnehti amerikkalaisia “sotaa janoaviksi lainsuojattomiksi vandaaleiksi”.

Iranin kannanotto oli vastine Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa ohjailevien sionistien, Mike Pompeon, Patrick Shanahanin ja John Boltonin tuoreelle sodanjulistukselle. Sionistikolmikko ilmaisi täyden tukensa Juan Guaidon johtamille venezuelalaisille terroristeille, jotka ovat värvänneet sotilaita kaatamaan Nicolas Maduron hallituksen.

Lähde: Al-Manar

3 KOMMENTIT

  1. Yksi juttu ihmetyttää, miksi Maduro ei karkoita Guaido ulos maasta, vaan antaa vihamielisten ulkovaltojen vihollisagentin rauhassa häärätä maan sisällä ja järjestellä sabotaaseja sekä yrittää vallanvaihtoa.

Comments are closed.