Koti Uutisia Sionismi Irakin vaalien todennäköinen voittaja sekä Amerikan että Syyrian vihollinen

Irakin vaalien todennäköinen voittaja sekä Amerikan että Syyrian vihollinen

4

Irakin vaalien todennäköinen voittaja on shiialainen uskonoppinut Muqtada al-Sadr. Al-Sadrin menestys vaaleissa on synnyttänyt epätietoisuutta maan tulevaisuudesta, sillä hän vastustaa niin Yhdysvaltoja kuin Iranin ja Syyrian vastarinta-akselia. Mikäli al-Sadr voittaa, pääsee hän nimittämään Irakin seuraavan pääministerin.

Kun Yhdysvallat hyökkäsi 2000-luvun alussa Irakiin Israelin käskystä, kävivät al-Sadrin johtamat miliisit sissisotaa tunkeutujia vastaan. Toisaalta hänen perheensä vastusti myös Saddam Husseinin hallitusta, jonka Yhdysvallat kaatoi.

Viime vuosina Irak on liikkunut entistä lähemmäs Iranin, Syyrian ja Hizbollahin muodostamaa antisionistista vastarinta-akselia. Al-Sadrin voitto tulee kuitenkin mahdollisesti hillitsemään kehitystä. Hänen tiedetään tekevän yhteistyötä monien Israelin kanssa liittoutuneiden arabivaltioiden kanssa.

Al-Sadr kutsuu itseään nationalistiksi. Vaaleissa hän on liittoutunut kommunistien kanssa. Al-Sadr on vastustanut julkisesti Syyrian hallitusta sekä sotilaallista tukea Bašar al-Assadille. Hän on vaatinut jopa al-Assadia luopumaan presidentin virastaan.

Lähde: The Wall Street Journal

4 KOMMENTIT

 1. Kaverihan on sekaisin kuin seinäkello, ei tiedä onko tulossa vai menossa.
  Liittoutuu antisionistien kanssa ja samalla työskentelee näitä vastaan kommunismilla, niin että onko puolesta vaiko vastaan.
  Äärimuslimi tuo on, jos kerran haluaa kaataa Assadin vallan, koska se ei taasen ole ongelma Iranille.
  Ettei vain olisi käynyt cia:n lyhyttä oppimäärää….

 2. Jotenkin helvetin sekava tilanne tuolla Lähi-Idässä. Kaikki selkeys ja suoraselkäisyys puutuu. Ei kai mikään ihme kun ovat samaa seemiläistä sekamelskaa kaikki kansat siellä. Meille ei voi olla mitään hyötyä muslimeista eikä juutalaisista. Ja Israelin valtion tuhoaminen ei mitenkään vaikeuta diaspora-ihmisten mädätystä, joten siitäkin fiksaatiosta pitäisi luopua pikimmiten. Israel on vain symbolinen pala maata. Diaspora-ihmiset elävät jo ympäri maailmaa ja heidän valtansa ei ole mitenkään sidoksissa siihen maatilkkuun. Joten liika fokusointi konkreettiseen Israeliin on itseasiassa aikamoista diversiota ja savuverhoilua.

  • Täysin samaa mieltä. Israel on pelkkä kulissivaltio sionismille. Varsinaiset pelurit asuvat aivan muualla. Lisäsin vielä, että juutalaisille suursijoittajille omatkin ovat tarvittaessa uhrattavissa, jos sillä saadaan kerättyä sympatiapisteitä ja raha liikkumaan jouheammin.

   Charlie Hebdo -isku oli todennäköisesti Mossadin operoima tai ainakin sen opein ISIS:ille kouluttama. Rahoittavathan sionistipankkiirit islamisteja sekä Saudi-Arabiaa.

Comments are closed.