Koti Uutisia Kotimaa Irakilaiskenraali ja suomalainen liikemies pyrkivät sopimukseen irakilaisten palauttamisesta

Irakilaiskenraali ja suomalainen liikemies pyrkivät sopimukseen irakilaisten palauttamisesta

11

Suomalainen liikemies Peter Fryckman on päässyt jollain keinoin irakilaiskenraali Saad al-Obaidin läheisyyteen. He yhdessä ovat suunnitelleet, kuinka kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet irakilaiset palautettaisiin Suomesta Irakiin.

Fryckmanin ja al-Obaidinin ehdotuksessa Suomi ostaisi Irakille ruotsalaisvalmistajan turvakontteja terrorismintorjuntaan. Vastineeksi tästä noin 100 miljoonan euron sijoituksesta Irak ottaisi vastaan omat maahantunkeutujansa.

Liikemies ja kansanedustaja Harry Harkimo järjesti 2017 tapaamisen Fryckmanin, al-Obaidinin ja sisäministeriön kanssa. Silloinen kansanpetturiministeri Paula Risikko piti ehdotusta liian kummallisena. Nykyinen sisäministeri (((Kai Mykkänen))) on suhtautunut ideaan kiinnostuneesti. Toistaiseksi päätöksiä ei ole tehty mihinkään suuntaan ja rotumuukalaiset pysyvät Suomessa.


Lähde: MTV

11 KOMMENTIT

 1. >ruotsalaisvalmisteisia turvakontteja
  Siis… ensin maksetaan parinkymmenentuhannen irakilaisen parin vuoden hotellit… sitte maksetaan ruotsille 100 miljoonaa konteista, joista saadut rahat ruotsi käyttää rotumuukalaisten maahantuontiin ja ruotsalaisten kansanmurhaan. Jopas on diilit.

  • Eniten tuossa särähtää tuo ruotsalaisvalmisteisuus. Ihan niin kuin suomalaiset ei osaisi kontteja rakentaa. Ruotsalaisten kansanmurha taas on enemmän kuin suotavaa, ei tule ikävä.

 2. (((Peter Fryckman))), (((Hjallis Harkimo))).

  Luoti päähän irakilaisille. Ainoa ratkaisu. Tai itseasiassa, liian kallista. Halvempiakin tapoja on.

 3. Tuo olisi taatusti edullisempi vaihtoehto kuin niiden hyysääminen täällä seuraavat viisikymmentä vuotta. Jos olis valuuttaa käytössä Soroksen pankkitilin verran, niin maksaisin heti tuon pikkusumman.

  • Mutta silti irvokasta maksaa noille sotilaskarkureille ja ammattiraiskareille siitä että saamme heidät pois täältä – varsinkin kun ovat laittomasti tänne tulleetkin.

   Sinä kun olet matkustellut paljon, niin oletko ilman passia päässyt koskaan minnekään? Täytyy itse ensi kerralla sanoa, että se tippui juuri mereen…

   Ja sitten on aina olemassa varteenotettava riski, että tulevat torakat pian takaisin Eurooppaan ja jopa Suomeen, sillä tämä lienee kyllä paras paikka maailmassa heille.

   • Olen väärän värinen passivapaaseen matkailuun, tosin kerran saavuin Belgiaan Schengenin ulkopuolelta ilman sitä (unohtui hotelliin) ja kyllähän siinä hetki meni.

    Irvokastahan se olisi maksaa, mutta jos ne myrkyttää, niin saman saa kuin ihmisestäkin.

 4. Mutta onneksi hallitus ja varsinkin ministerit Juudas “Hillotolppa” Soini, Sokolew, Al-Zipilä ja Orpana yhdessä EK:n kanssa tekevät parhaansa että mesopotamialaiset pysyvät maassamme. Kuten kanisteri Sokolew totesi itse eduskunnassa että mesopotamialaiset ovat maamme elinkeinoelämän arvokas voimavara joiden kanssa voi leikkiä ja pelata sekä syödä kepappia.

  • “Ei pelkkiä mukavia kokkaus- ja pelihetkiä…”

   Paitsi että Kotkassa tulevaisuuden voimavara kokkasi maanmiehensä.

   “Kebapin syönti” lienee eufeismi jollekin muulle myös…

   “Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan »turvapaikan» saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. »melko finito». Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.”

   Tuo oli Euroopan maahanmuuttoverkoston tutkimuksesta 2015. Tulevaisuuden Suomi on somalien ja irakilaisten ylläpitämä tulevaisuuden somaleille ja irakilaisille. Sitä vissiinkään eivät ole vain hiffannet vielä, että somalit ja irakilaisetkin vanhenevat… No, eläkkeellähän niistä 90 % on toki jo nytkin, mutta…

 5. Irakilaisten kanssa ei kannattane tehdä mitään sopimuksia. Parempi olisi luoda olosuhteet, jotka kannustaisivat irakilaisia välttämään Suomea ja jo Suomeen päässeet poistumaan Suomesta.
  Kannustus onnistuu ilman rahapalkkioita irakilaisille.

  Asiasta toiseen. Pidän mahdollisena, että irakilaisia keskenään yhteisyyttä tuntevana ryhmänä ei ole. Pääryhmät ovat shiiat, sunnit ja kurdit. Kaikki vihaavat toisiaan. Suomeen tulleita varmaankin kaivataan taistelemaan oman ryhmänsä puolesta. Nuoria miehiähän nämä ovat.

  • Olen täysin samaa mieltä. ISIS tai armeija odottaa kotimaassa “kurdeja”.

  • Sellaista kandallisuutta kuten suomalaiset ei ole irakilaisissa. Mesopotamia on maa jonka ottomaanien valtakunnan hajottua vedettiin rajat viivoittimella kuten syyriassakin karttaan jossain muualla. Mandaattivaihe kansainliitossa meni hyvin koska kaikki syyriassa vihasivat ranskalaisia ja vastaavasti irakissa englantilaisia sen jälkeen ne ovat vihanneet kaikkia muita. Tosin paimentolaiskulttuuris johtuen sivistystaso on matalahko ja paikallisilta ei paljon kepappia vaativampa voi odottaa.

Comments are closed.