Koti Uutisia Kotimaa Irakiin palautetun turvapaikkaturistin “kuolema” olikin valhe

Irakiin palautetun turvapaikkaturistin “kuolema” olikin valhe

5
“kuollut” turvapaikkaturisti Ali Al-Janabi kuvassa vasemmalla.

Suomen valtio sai viime syksynä langettavan päätöksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta Irakiin palautetun turvapaikkaturistin “kuoleman” vuoksi. Nyt KRP kuitenkin epäilee, että kyseinen henkilö ei kuollutkaan ja että hänen kuolintodistuksensa on väärennetty.

Väärennökseksi epäilty kuolintodistus.

Tapaus nousi syksyllä varsin symboliseksi, sillä EIT:n päätöksen vuoksi hallitus ilmoitti keskeyttävänsä palautukset Irakiin. Liberaalit käyttivät tapausta myös moraalisena lyömäaseena avoimien rajojen kannattamisen puolesta.

Jo tuomion aikaan kansallismieliset kansalaisaktivistit epäilivät kuoleman todenperäisyyttä, sillä kuoleman puolesta ei ollut mitään viranomaislähteitä, eikä väkivaltaiseksi väitetystä kuolemasta löytynyt mitään tietoa julkisista lähteistä, vaikka ne raportoidaan Irakissa varsin tarkkaan. Epäilykset leimattiin tietenkin “rasistien öyhöttämiseksi.”

Ali Al-Janabi. Lähde HBL

EIT:n tuomiossa ei esimerkiksi otettu kantaa annettujen asiakirjojen, kuten kuolintodistuksen, aitouteen. Se annettiinkin kokonaan poliittisista syistä. Tapaus tulee toimimaan esimerkkinä siitä, miten “korkea-arvoinen” oikeusistuin toimii käytännössä pelkkänä globalistien kumileimasimena ilman minkäänlaisia faktantarkastuksia.

EIT:n päätökset kuitenkin sitovat juridisesti myös Suomea niin kauan, kun maa kuuluu Euroopan Unioniin. Jos EIT esimerkiksi tekee päätöksen Saksassa tapahtuneesta asiasta, on myös Suomen alistuttava päätöksessä esilletuoduille näkökannoille.

Edit: Turvapaikkaturistin tytär Nooralhooda Al-Janabi vangittiin tänään. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus käsitteli poliisin vangitsemisvaatimuksen videoyhteyden välityksellä.

3a2928bb
nooralhooda_al_janabi
Nooralhooda Al-Janabi. Lähde: YLE Areena.

Sisäministeri Maria Ohisalo vaikutti Twitterissä kiusaantuneelta aiheesta ja sysäsikin vastuun pikaisesti asiaa tutkivan KRP:n harteille.

maria_ohisalo
Maria Ohisalo.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

 1. Kesmimääräinen ÄO on Somaliassa 68 ja Irakissa 87. Silti nämä kuppaavat meiltä verorahoja viidellä eri henkilöllisyydellä – joista jokainen saa vähintään nelinkertaiset tuet jo muutoinkin.

  • Viittaatko tällä siihen, että kuolema oli sittenkin aito ja henkilö luokiteltavissa “aivokuolleeksi”.

 2. Mutta näitä auttavan” kansanryhmän” ÄO 120.

 3. Suvakistien mielestä tämäkin on “yksittäistapaus” mutta jos asioita alettaisiin syynätä, taatusti löytyisi eläviä kuolleita, jotka ovat palanneet kuppaamaan suomalaisia uuden nimen turvin.

  Koti-Somaliassa ja – Irakissa ikuisella seiväsmatkalla ilmoittamallaan nimellä olevia, joille tuet juoksevat Suomesta, on huhun mukaan paljon. Suomi tiettävästi edelleen tutkii Kela Goldin haltijoitten olinpaikan kerran vuodessa eli mutikaiselle riittää piipahtaminen yhden kerran vuodessa elämiseen 11 kuukautta vuodessa kotimaassa.

  Me sallimme tämän tapahtuvan. Mitä se sanoo meistä suomalaisista?

  • Luulisi olevan viranomaisten sangen helppoa tutkia missä nämä lakupekat seikkailevat, perkele. Suomalaisten tilit tutkitaan jo pian niin ettei tarvitse edes itse mitään tiliotteita toimittaa Kelalle. Somalia, Irak, Iran, Afganistan jne. ovat kaikki TURVALLISIA maita, eli takaisin koteihinsa jokainen ja maksakoot samalla takaisin kusettamansa rahat. Ei voi olla vaikeaa juuri esim. maksuliikennettä seuraamalla katsoa, missä nämä mustat ja ruskeat parasiitit vipeltävät.

Comments are closed.