Koti Uutisia Rikos Intian viranomaiset estivät lapsiuhrin tappamisen

Intian viranomaiset estivät lapsiuhrin tappamisen

0
Kuvituskuva.

Intian poliisi on estänyt erään uskonlahkon lapsiuhrin tappamisen. Uskonlahkon jäsenten oli tarkoitus tappaa kolmevuotias tyttölapsi, jonka vanhemmat olivat tekoon suostuneet.

Poliisi saapui paikalle saatuaan huolestuneita yhteydenottoja Ganakparan kylän asukkailta, jotka olivat nähneet savua nousevan paikallisen opettajan talolta. Silminnäkijät huolestuivat entistä enemmän, kun he näkivät opettajan ja tämän mies- ja naispuolisen ystävän riisuvan vaatteitaan laitettuaan kolmevuotiaan lapsen alttarille.

Paikallisen papin oli tarkoitus toteuttaa raaka rituaali isolla miekalla. Pappi ehti myös aloittaa rituaaliset liikkeensä jonka tarkoituksena olisi ollut lapsen pään irrottaminen.

Paikalla olleet kauhistuneet sivulliset yrittivät anoa armoa lapsen puolesta, pappi raivostui tästä ja alkoi uhata sivullisia. Kirveellä ja miekalla varustetut paikalliset yrittivät myös estää lapsin kuoleman.

Poliisin saavuttua paikalle lapsen vanhemmat, pappi ja muut lahkon jäsenet heittivät näitä kivillä ja sytyttivät oman omaisuutensa tuleen. Poliisit onnistuivat riistämään lapsen lahkolaisiltaa ja pelastamaan tämän. He myös pidättivät lahkolaiset paikan päällä.

Lähde: RT