Koti Uutisia Ulkomaat Intialainen kansanedustaja: prostituoidut luotettavampia kuin virkamiehet

Intialainen kansanedustaja: prostituoidut luotettavampia kuin virkamiehet

3

Intialainen kansanedustaja Surendra Singh on saanut maailmalla monet naurahtamaan, kun hän totesi, että jopa prostituoidut ovat luotettavampia kuin virkamiehet. Hänen lausahduksensa perustuu Intiaa pitkään kiusanneeseen valtion tehottomuuteen ja korruptioon. Singhin sanat ovat myös saaneet ymmärrystä monen maan kansalaisilta, jotka ovat kyllästyneitä valtiollisten virastojen saamattomuuteen.

– Prostituoidut ovat parempia kuin valtion virkamiehet; he ainakin tekevät työnsä, kun heille on maksettu ja tanssivat jopa lavalla. Mutta nämä virkamiehet: kun he ottavat rahat, loppuu työ siihen. Ei ole mitään takuita sille, että maksettua työtä saadaan tehdyksi, sanoi Singh.

Singh on aikaisemminkin ollut otsikoissa kovien sanojensa johdosta. Hiljattain hän vastasi kansalaisen kysymykseen siitä, kuinka työtä vieroksuvien virkamiesten kanssa tulisi toimia sanomalla, että heidät tulisi hakata.

– Jos hän ei suostu tekemään työtään, antakaa hänelle läksy lyömällä häntä. Jos hän ei senkään jälkeen tee työtään, hakatkaa hänet kengillä, sanoi Singh.

Kommentit ovat myös aiheuttaneet kitkaa maan parlamentissa. Singh totesi, että hän vain edustaa kansan etua ja on valmis menemään vaikkapa vankilaan häntä äänestäneiden ihmisten hyväksi.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. Varmasti puhuu totta, sillä onhan itse Jeesuskin katsonut heidän “seuransa” saamastaan paheksunnasta huolimatta kyllin arvokkaaksi. Jos joku kuvittelee, että kyseessä oli tuolloin normi-miehen “mielenliikkeet”, niin se ei pidä paikkaansa, vaan se tulee lukeutumaan Arkkipiispa Kari Mäkisen käsitykseen tuosta Raamatun kohdasta.
    Jos tuossa oli uskontoa “liikaa”, niin se ei lähde pesemälläkään pois kun se on kastamalla vedessä tatuoitu.

Comments are closed.