Koti Uutisia Immuniteetti poistettu viideltä Kultaisen aamunkoiton kansanedustajalta

Immuniteetti poistettu viideltä Kultaisen aamunkoiton kansanedustajalta

1

Kreikan parlamentti on poistanut koskemattomuuden viideltä Kultaisen aamunkoiton kansanedustajalta. Tämä nostaa syytettyjen Kultaisen aamunkoiton kansanedustajien määrän kolmeentoista. Kaikkia kansanedustajia syytetään rikollisjärjestön perustamisesta.

Syyttäjät pitävät puoluetta hierarkkisena ja sotilaallisesti toimivana järjestönä, jonka ideologia on lähellä kansallissosialismia.

Puolueella oli 18 kansanedustajaa Kreikan parlamentissa. Yksi kansanedustajista erosi ja toinen erotettiin, mikä pudotti kansanedustajien määrän kuuteentoista.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

1 KOMMENTTI

  1. Omasta mielestäni kansanedustajat eivät missään maassa mitään erityisempää ‘immuniteettia’ kaipaisi, joten joku muu voi sitä tahtoessaan puolustaa.

    Mutta se että tuo kyseinen immuniteetti poistetaan vain jotta puolueen jäseniä voidaan asettaa syytteeseen siitä, että heidän puoluellaan on poliittinen näkemys/kanta/suuntaus? Millekkäs pohjalle siellä Kreikassa ne muut puolueet sitten pohjautuvat?

    Aiheesta hieman toiseen. Jostain syystä en ole ennen jaksanut ottaa selvää mutta nyt kun Kreikkaan lähtee seuraava ‘tukipaketti’ niin oli hyvä saada tietää, ettei ole Kultaisen aamunkoiton syytä, että Kreikan talousasiat ovat syvältä jostain, kun juutalaiset ovat rajoittaneet heidän paikkamääränsä 16-18 paikkaan kolmestasadasta.

    Ja vielä hieman kauemmas alkuperäisestä aiheesta; oli koskettavaa katsottavaa katsoa erästä Kultaisen aamunkoiton YouTube-videota, jossa he jakoivat mm. elintarvikkeita vähempiosaisille oman kansan nimissä, kun samalla kommunisti- ja juutalaispuolueet pitivät samasta lähteestä tulleet varat itsellään. Ja juutalaispropagandakoneisto vielä väitti tätä toimintaa “‘rasistiseksi’ väkivaltaiseksi mellakaksi”.
    Että näin.

Comments are closed.