Koti Uutisia Imaami Tanskassa: lapsivaimojen “oltava laillisia”

Imaami Tanskassa: lapsivaimojen “oltava laillisia”

8

Tanskan pakolaiskeskuksissa on nykyään niin monia lapsivaimoja, että on tullut aika muuttaa alaikäisten naimisiinmenoa koskevaa lakia, totesi eräs Tanskan muslimiyhteisön johtohahmoista.

UK_lapsivaimo

Metroxpressin artikkelin mukaan Aarhusin imaami Osama El-Saadi on kehottanut laillistamaan lapsiavioliitot, koska tämä kuuluu tunkeutujien “kulttuuriin”. El-Saadi kertoi, että lapsivaimot pitäisi sallia “kunnioituksesta pakolaisten kulttuuria kohtaan” sen jälkeen kun Tanskan viranomaiset pohtivat lasten kanssa naimisissa olevien pakolaisten karkottamista.

“Ei vaimon ikä eikä ikä tytön ja miehen välillä riitä oikeuttamaan valtion väliintuloa. Vaikka mies olisi kaksi kertaa vanhempi, heillä on perhe. Meidän täytyy hyväksyä, että tämä on vain eri kulttuuria. Emme voi tuhota perheyksikköä”, El-Saadi jatkoi.

Metroxpressin mukaan nykyään ilmenee yhä useammin tapauksia, joissa Syyriasta, Afganistanista tai Irakista tulleita alaikäisiä tyttöjä pakotetaan naimisiin. Lehden mukaan Tanskan viranomaiset ovat tietoisia ainakin 27 tapauksesta, joissa “lapsivaimot” tulivat raskaaksi pakolaisleireissä.

Lähde: The New Observer

8 KOMMENTIT

 1. Ei koskaan saa lapsi liitoja hyväksyä missään maassa.
  Lapsille lasten oikeudet, ja ne pitää ottaa huostaan heti.
  Kertoa mitkä on lasten oikeudet

 2. Pohjoismailla on pitkä historia naisten tasa-arvon saavuttamiseksi. Jos lakeja muutetaan lapsivaimojen suuntaan, on se selkeä heikennys naisen asemaan. Mitään tällaisia myönnytyksiä ei saa tehdä.

 3. Ihanaa monikulttuurisuutta. Islamilainen pedofilia on vaan niin paljon parempaa.

 4. Jyrkkä EI Euroopan ulkopuolisille maahantunkeutujille sekä aabrahamilaisille uskonnoille.

  Väinämöisen viisaus ynnä Kullervon tahto ohjatkoot taisteluamme Pohjolassa!

 5. Vittu mitä sairasta paskaa! Kuinka tämän asian perustelette oikeutetuksi, kukkahatut, vasemmistolaiset ja kaikki muutkin kansansa häpäisijät?

  • Veikkaan että jotain tähän suuntaan: pedofilia on ok koska kulttuurirelativismi, keitä me olemme sanomaan että eurooppalainen kulttuuri on objektiivisesti hiekkakultteja ja savimajoja parempi, ei voi kuin ymmärtää, etc.

  • Eivät ne pystykään oikeuttamaan perustellen tätä mitenkään. He toistavat vain kuluneita fraasejaan:

   “Monikulttuurisuus on rikkaus” (A. Stubb)
   “Islamistinen pedofilia on vaan niiiiiiiin paljon parempaa” (L. Andersson)

Comments are closed.