Koti Uutisia Iltalehti ylistää Borlängen mustaa häirikköä

Iltalehti ylistää Borlängen mustaa häirikköä

5

negress

Ruotsin sosiaalisessa mediassa on tällä viikolla levinnyt kuva mustasta naisesta, joka saapui sunnuntaina Tukholmasta Borlängeen häiriköimään Vastarintaliikkeen vappumielenosoitusta. Ruotsin valtamedia on haastatellut ja ylistänyt kuvassa näkyvää 42-vuotiasta Tess Asplundia tämän muutaman sekunnin kestäneestä tempauksesta, jonka tietosuojarikoksiin erikoistuneen Expo-säätiön kuvaaja ikuisti kameralle.

Maahanmuuttajataustainen Asplund ei ole peitellyt sitä, että hän vastustaa ruotsalaisten mielipiteenvapautta. “Ajattelin, että voi helvetti, he eivät voi marssia täällä. Adrenaliinini kohosi. Yksikään natsi ei marssi täällä. Se ei ole okei”, hän kommentoi valtamedialle. Perjantaina myös Iltalehti kirjoitti Asplundista otsikolla “Nainen uhmasi yksin 300 uusnatsin joukkoa”.

Tapahtumasta kuvatulta videolta näkee, että Asplund työnnetään pois marssin edestä, kun hän ei itse ymmärrä väistyä. Samalla hänen äärivasemmistolainen ystävänsä, niin ikään Tukholmasta asti häiriköimään saapunut Rasmus Acking, saa iskun naamaansa. Poliisi kuljetti molemmat häiriköt pois paikalta.

Ruotsin varsinainen äärivasemmisto ei uskaltautunut Borlängeen, joten kukaan ei edes yrittänyt estää Vastarintaliikettä marssimasta. Poliittiseen rikollisuuteen julkisesti kannustava Antifa.se-sivusto uutisoi, että tänä vuonna “antifasistit” järjestivät vapputapahtumansa Tukholmassa, jossa ei ollut ainuttakaan “fasistia”, jota vastustaa.

5 KOMMENTIT

 1. Vai että ei ole okei… fasismia tuollaiset lausunnot! 😀 Ups, osuiko antifasistin omaan nilkkaan?

 2. “Ruotsin varsinainen äärivasemmisto ei uskaltautunut Borlängeen, joten kukaan ei edes yrittänyt estää Vastarintaliikettä marssimasta.”

  Ruotsin äärivasemmisto on siis edelleen täydellisessä lamaannuksessa siitä, että kourallinen RevFront-punikkeja pistettiin linnaan muutama vuosi sitten. Mielenkiintoista.

 3. Kyseinen neekerinainen on ns. mielenosoitusammattilainen, joka ns. antifasistien käskystä esiintyy milloin missäkin, kuin sätkynukke. Kuvaaja on EXPO:n ammattikuvaaja. EXPO on organisaatio, joka vainoaa kansallismielisiä.

  Siinä kaikki.

  Mustilta voi kysyä:

  Mikä siinä on, että jokaisen mustan unelma on päästä valkoisten vierihoitoon? Ja kun pääsee valkoisten maahan niin sitten alkaa kauhea huuto: “Täällä on valkoisia!” Jos mustat ovat niin hyviä kuin he sanovat olevansa niin miksi kyseinen nainen ei rakenna maailmaa mustien maissa, esim. Afrikassa? Siellä hän voisi omiensa joukossa, ilman pahoja valkoisia, rakentaa unelmiensa maan ja samalla näyttää koko maailmalle, että mustat osaavat, musta hallitsevat.

  Mutta ei. Mustien maassa ei onnistu mikään, paitsi Kalashnikov-kulttuuri. Siksi pitää päästä pois, valkoisten joukkoon, solvaamaan valkoisia.

  Jos joku vielä ihmettelee, miksi olen kansallismielinen…

 4. Mielenkiintoista, ettei Ruotsin militantein äärivasemmistoryhmä halunnut olla samaan aikaan Borlängessä Vastarintaliikkeen kanssa. Mistähän tämä voisi johtua? Jotain Ruotsidemokraatteja yms pelkureita nyt on helppo vastustaa pelottelemalla, mutta liikkeeseen se ei tepsi ja se sisältää vielä omat riskinsä käydä fyysisesti Vastarintaliikkeen päälle. Helpompaa siis osoittaa mieltä 300 kilometrin päässä vailla riskiä joutua oikeasti näyttämään pelkurimaisen luontonsa.

  Hävettääköhän näitä edes? Alentuvat suomalaisten aateveljiensä tasolle moisella pelkuruudellaan.

Comments are closed.