Koti Uutisia Kotimaa Iltalehti mukana huoraamisen valkopesemisessä

Iltalehti mukana huoraamisen valkopesemisessä

9
Kuvituskuva.

Uutisoimme hiljattain Ilta-Sanomien harjoittamasta huoraamisen valkopesemisestä puhumalla ilmiöstä “sokerideittailuna”. Nyt lltalehti on julkaissut uudelleen viimevuotisen aihetta kritiikittömästi käsittelevän artikkelinsa mainostaakseen nuorille naisille huoraamista helppona ja tuottoisana bisneksenä.

Kirjoituksessa on haastateltavana 23-vuotias Oona nimellä esiintyvä huora, joka kehuu tienaavansa “sokerideittailemalla” 2-3 kertaa kuukaudessa enemmän kuin mitä tienaa päivätöillään. Hänen asiakkaansa ovat keski-ikäisiä varattuja miehiä ja sinkkumiehiä, joita hän löytää helposti internetin seuranhakupalveluiden kautta.

Jostain syystä “Oona” vaikuttaa saavan suurta mielihyvää itsensä häpäisemisestä ja kertookin että hänellä on huorattuaan “jälkikäteen aina hirveän hyvä fiilis”.

Artikkelin on kirjoittanut toimittaja Emmi Oksanen

Lähde: Iltalehti

9 KOMMENTIT

 1. Millainen mies joutuu maksamaan seksistään? En voi käsittää. Itse on kyllä aina saanut tarpeeksi ja erittäin viehättäviltä tytöiltä.

  No, onhan niitä kaikkia reppanoita jotka Thaimaasta joutuvat ämmänsä ostamaan ym. sakkia…

 2. Vastenmielistä! Onneksi tällaiselle tuskin löytyy yleistä hyväksyntää ja nämä roska-artikkelit ja niiden kirjoittajat saavat paskaa niskaansa. Tiedän yhden vähän yli parikymppisen muijan kotikaupungissani, joka on äitinsä oppien mukaan käytännössä huora. En vain tiedä ottaako tämä rahaa siitä joka kerta, mutta tuntee ylpeyttä siitä että on pannut valtavan määrän eri miehiä nuoresta vanhaan sekä sairastaa varmasti lähes kaikkia sukupuolitauteja… vastenmielinen tyyppi. Ja tällaista nostetaan jalustalle? Suoraa seurausta homolobbauksesta ja kaiken mädän ja rappion ylistämisestä.

  • Vallassa olevien kansanvihollisten mielestä huoraaminen on positiivinen asia monessa suhteessa:
   – prostituutiota lasketaan nykyisin BKT:n osaksi, ja BKT:n “kasvu” on heille tärkeä
   – sukupuolitaudit generoivat tuloja lääketeollisuudelle
   – valkoisten lapsettomuus on globalistien tärkein tavoite
   – prostituutioon liittyvä rikollisuus luo työpaikkoja (esim. vanginvartijat yms.)
   – huoraaminen ohjaa goyimien huomion pois poliittisesta toiminnasta
   – huoraaminen työllistää vähä-älyisiä ja täten kaunistaa työttömyystilastoja
   – huoraaminen yleensä mädättää yhteiskunnan moraalia ja heikentää perheinstituutiota, joten prostituutio edistää kulttuurimarxilaisuutta.

 3. Kyllä… kyseessä on suomalaisten moraalin mädättäminen. Luulisin, että kyse on laajemmasta ilmiöstä. Mädätykseen käytetään monia alustoja ja keinoja on suuri määrä. On kuin paha henki olisi vallannut ihmiset, jotka tahdottomien zombien lailla levittävät mätää.

  Tästä tullaankin aiheeseen. Ovatko uskomukset ja ideologiat aineettomia eliöitä, jotka tarvitsevat elääkseen ja kasvaakseen ihmisiä. Voisivatko ideologiat olla jopa tietoisia olemassaolostaan ja kykeneviä ajattelemaan.

 4. Ymmärtäisin että huoraa jos ei ole muuta mahdollisuutta hankkia rahaa. Mutta on täysin moraalitonta että huoraamista markkinoidaan jotenkin kivana asiana. Tietyissä maissa sentään on jotain rajaa ja harkintaa lehdistönkin jutuissa.

 5. Artikkelin nainen ei halua poikaystävää “näistä piireistä”.
  Kuinka moni mies haluaa vaimon/tyttöystävän “noista piireistä”?

 6. Erittäin vaikea kuvitella että Oonan mahdollinen parisuhdetulevaisuus ja äitiys tulee menemään tasapainoisesti ja hyvin. Emmi Oksanen hehkuttakoon huoraamista vain omalle tyttärelleen jos se on niin vaivatonta ja ihanaa hubaa, ei muiden tarvitsisi tällaista vahingoittavaa materiaalia lukea.

Comments are closed.