Koti Uutisia Kotimaa Ilta-Sanomat ylistää Helsingin rappiokeidasta

Ilta-Sanomat ylistää Helsingin rappiokeidasta

3

Ilta-Sanomat ylistää tuoreessa artikkelissaan Helsingin tunnetuimpaa rappiokeidasta eli “mummotunnelia”. Keskustassa sijaitseva baarikortteli saa lempinimensä siitä, että siellä viihtyvät niin eronneet kuin karanneet keski-ikäiset naiset sekä modernin yhteiskunnan ihmelapset eli yksinhuoltajaäidit. Mummotunneli on jo vuosikausia ollut paikka, jonne nuoret “kesäkollit” menevät hakemaan “kivaa ilman sitoutumista”.

Jutussaan Ilta-Sanomat kehuu paikkaa ainutlaatuisena maailmassa ja kertoo, kuinka ihmeissään myös turistit ovat paikan “avoimuudesta” ja “kiihkeästä” tunnelmasta. Eräs jutussa haastateltu ravintoloitsija nimeltään Roope Kämppi kertoo siitä, kuinka he jatkuvalla syötöllä saavat puheluita, joissa kysytään kadonnutta kihlasormusta, joka on “vahingossa tippunut”.

– Kertoo paikasta aika paljon se, että lähestulkoon joka viikko saadaan soittoja, kun kihlasormus on tippunut vahingossa sormesta. Meille se on arkipäivää, mutta huomaa hyvin, että se on asiakkaalle erikoisempi tilanne. Itse olen ollut täällä töissä vuodesta 2015 ja taitaa olla niin, että vain yksi sormus on löytynyt sinä aikana.

Lähde: Ilta-Sanomat

3 KOMMENTIT

  1. Valtamedia ylistää kokoajan kaikkea kieroutunutta, sairasta ja rappiota “normaalina”.

  2. Kertoo aika paljon suomalaisesta yhteiskunnasta. Ja siitä miten ihmisten arvomaailma muuttuu kaupunkiympäristössä. Liekkö yhteisöllinen painostus vaiko kuvitelma “piiloutumisesta” joka saa moraalin rapistumaan. Ja vähän ajan kuluttua ei pysty katsomaan itseään enää peilistä.

  3. Kun on ohitettu se kaikkein tärkein eli lasten ja tulevaisuuden etu ja kokonaiskuva, niin tämänkaltaisesta rappiosta tulee aina vaan helpompaa. “Se on myös lasten etu että ei jatketa riitelyä” tarkoittaa yleensä “se on myös lasten etu että elän hedonistisesti”.

Comments are closed.