Koti Uutisia Aktivismi Ilta-Sanomat: Kohti vapautta! -marssikuva on “vuoden otos”

Ilta-Sanomat: Kohti vapautta! -marssikuva on “vuoden otos”

5
Kuvakaappaus: Ilta-Sanomat.

Vihollismedia Ilta-Sanomat (IS) julkaisi vuodenvaihteen kunniaksi listan vaikuttavimmista uutiskuvista 2018. Eräs kuvista on peräisin kansallissosialistiselta Kohti vapautta! -itsenäisyyspäivänmarssilta. Marssin järjestäjät kertoivat Kansalliselle Vastarinnalle olevansa iloisia IS:n valinnasta.

Uutiskuvassa kolme kansallissosialistia kantaa hakaristilippuja Helsingissä marssiessaan. Liput aiheuttivat valtavaa kuohuntaa ja provosoivat PolPon (poliittinen poliisi) hyökkäämään laittomasti mielenosoittajien kimppuun.

PolPon ennakkosensuuri ei toiminut, sillä kuvat hakaristilipuista ovat levinneet ympäri Suomea ja myös kansainvälisesti. Otokset kansallissosialistisista marssijoista kuvaavat sitä, että maastamme löytyy kasvava joukko kansalaisia, jotka ovat valmiita uhraamaan kaikkensa taistelussa globalisteja ja itsenäisyytemme vihollisia vastaan. Marssin viesti meni perille.

Lähde: Ilta-Sanomat

5 KOMMENTIT

  1. Kiitos IS !!

    Tämän paremmin ei Vastarintaa olisi voinut palkita kuin julistamalla kuva “Vuoden uutiskuvaksi”. Oikein sydäntä lämmittää tämä kunnianosoitus ja ilmainen mainos.

    Ensi vuonna uusiksi.

  2. Aluksi hämmennyin kun näin nuo liput. Näin jälkikäteen ajateltuna hyvä veto. Harmi, että otettiin pois, mutta siinäkin PolPo paljasti jälleen itsensä. Olihan se sinällään kokemus marssia kommunistisen Kallion läpi.

  3. Globalistit eivät halunneet nähdä PVLn liput ja tunnukset —> saavat katsoa sellaiset liput ja tunnukset, että matsa menee väärään kurkkuun.

  4. IS, minunhan on suorastaan esitettävä kiitokset tästä hienosta otosvalinnasta! Kiitos!

Comments are closed.