Koti Uutisia Ilja Janitskin vangittu poissaolevana

Ilja Janitskin vangittu poissaolevana

3

UK_mv-lehti

MV-lehden päätoimittaja, Espanjan Barcelonassa asuva Ilja Janitskin vangittiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa poissaolevana. Hänet on määrätty “heti tavattaessa” tutkintavankeuteen.

Tuomari julisti Janitskinin tapauksen käsittelyn käräjäoikeudessa salaiseksi, ja jopa Janitskinin anomuksella oikeussaliin sisään päästetyt vanhemmat poistettiin salista viisi minuuttia oikeudenkäynnin salaiseksi julistamisen jälkeen. Janitskin itse ei missään vaiheessa ole pyytänyt salaiseksi julistamista. Hänen asianajajansa Matti Nurmela on ilmoittanut päätöksestä kanneltavan pikamenettelynä hovioikeuteen.

Janitskin lähetti MV-lehdessä oikeuskäsittelyn jälkeen julkaistulla videolla terveisiä lukijoilleen. Hän vastasi videolla muun muassa kysymykseen siitä, onko hän alkanut pakoilla viranomaisia. Janitskin sanoi Barcelonan olevan hänen kotinsa eikä hän aio lähteä sieltä mihinkään. Hän kuvaili Suomen median uutisotsikoita tapauksesta yliampuviksi, ja kommentoi, ettei hänen tapauksessaan tule käymään niin kuin otsikot antavat ymmärtää.

Lähde: MV-lehti (1, 2, 3)

3 KOMMENTIT

 1. Raivoksi pistää tällainen kyllä. Ruvennut näköjään porsastelijat huomaamaan että MV kerää liikaa ihmisiä kuulemaan totuuden ja asiat niin kuin ne on.
  Nyt jos koskaan tuki kaikilta kansallismielisiltä on tarpeen.
  Niin kuin Marco de Wit sanoikin että pahimmassa tapauksessa vapaan sanan boikotoimisesta nousee kansa vastaan ja sitten on leikki kaukana.
  Jos se tuohon päätyy niin olen kyllä valmis puolustamaan totuutta enkä kapitalisti-/vasemmistoleiriä.

  • >nousee kansa vastaan ja sitten on leikki kaukana.
   ^Ja juuri tästä syystä eliitti haluaa Suomen NATOon, pronto. Saavat sitten vieraan vallan palkkasoturit suojelemaan perseitään..

 2. On vangittuna Eppu Torniainen eikä lomeen viikkoon ole saatu aikaan mitään selventävää näyttöä. Ilja Janitskin on poissa olevana määrätty vangittavaksi mutta minkä perusteella, se jää hämäräksi. On parkujaa ja huutajaa jotka haluavat että viha puhujat pannaan linnaan, heidän toimintansa ajetaan maan alle ja kaikki, niitä Iljan puolesta mieltään osoittaneita mummoja myöten tulee ilmeisesti toimittaa mäkeen. Mihin ja milloin tämä vouhotus oikein loppuu? ELÄKÖÖN KANSALLINEN VASTARINTA.

Comments are closed.