Koti Uutisia Kotimaa Ilja Janitskia vastaan on nostettu kaksi uutta syytettä

Ilja Janitskia vastaan on nostettu kaksi uutta syytettä

3
Ilja Janitskin.

Syyttäjä on nostanut Ilja Janitskia vastaan kaksi uutta syytettä. Eliitti ei ilmeisesti ole tyytyväinen Janitskin viime vuonna saamaan tuomioon. Tällä kertaa veronmaksajien varoilla mielipiderikoksista ympäri Eurooppaa jahdattua Janitskinia syytetään loukkaavasta tiedon levittämisestä ja tekijänoikeusrikoksesta.

Syyttäjä ei kuitenkaan ole julkaissut tarkempaa tietoa syytteistä. Asia tuli ilmi Helsingin käräjäoikeuden tiedoista.

Janitskin tuomittiin viime vuonna kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen MV-lehden ”rasististen” ja loukkaavien kirjoitusten takia. Kyseinen tuomio ei vielä ole lainvoimainen, koska siitä on valitettu hovioikeuteen.

Lähde: MTV

3 KOMMENTIT

 1. MV-lehti oli paljon parempi julkaisu Ilja Janitskinin aikaan, vaikka niitä joitakin roskajuttuja silloinkin oli. Nykyään tuo Anuksen ryssämedia on ihan naurettava roskajulkaisu.

 2. Iljalla oli sana hallus,huippu julkasu oli.Paljon tuli uusii sanoja matu mamu suvakkiki tais olla iljan keksimii ym ym.Hauskaa oli lukee,linkit lähteeseen,oli upee lehti.

 3. Sana “matu” on parempi kuin “mamu”. Kiitos Ilja!

  Matu ilmaisee selkeästi, että kyse on kutsumatta tullut maahanpyrkijä eli maahantunkeutuja. Tunkeutuja-sana on ilman muuta oikeutettu nimitys henkilöstä, joka tulee maahan epärehellisin keinoin ja valehtelee viranomaisille.

  Olisi parempi, jos matu-sana tulisi yleisempään käyttöön ja syrjäyttäisi mamu-sanan. Mamu-sana sopii henkilölle, joka tulee rehellisesti Suomeen, on passit, viisumit ja luvat saatu etukäteen eikä satuja kerrota viranomaisille.

  Erityisen suotavaa olisi, ettei sanaa “siirtolainen” käytettäisi maahantunkeutujista. Siirtolainen sana on sisältänyt oletuksen laillisesta maasta toiseen muuttamisesta. Valtamedia käyttää nykyään sanaa “siirtolainen” laittomin keinoin maahan asumaan pyrkivistä. Ei siis edes muotoa “laiton siirtolainen”.

  On mahdollista, että siirtolainen sanan käyttö on ideoitu jossain median sisältöä ohjaavassa ryhmässä. Näin vihollinen vaikuttaa ihmisiin. Jos ihmiset ajattelevat vihollisen käsitteillä, vihollinen voittaa.

Comments are closed.