Koti Artikkelit Ikuinen rintama osa 1: Elämän tarkoituksesta

Ikuinen rintama osa 1: Elämän tarkoituksesta

30

Mikä on elämän tarkoitus? Mitä tiedämme elämästä kuoleman jälkeen?

Vuosituhansien ajan ihmiset ovat tutkineet ja aprikoineet elämän tarkoitusta. Joidenkin mielestä elämän tarkoitus on vain huolettomasti nauttia ja iloita elämästä itsestään niin kauan kuin tällä maapallolla elämme. He ovat pinnallisia materialisteja. Toiset näkevät elämän taas lyhyenä mutta vaikeana kokeena; siltana, joka johtaa parempaan kuoleman jälkeiseen elämään tai ikuiseen kadotukseen. Näin ajattelevat ihmiset näkevät maailman jaetun siis kuoleman tähän puoleen ja kuolemanjälkeiseen elämään jolloin olemme poistuneet täältä. Useimmat uskonnot kuvailevat tätä kuolemanjälkeistä elämää vaihtelevin tavoin, jokainen niistä yhtenäisessä linjassa sen rodun mielipiteiden kanssa, joka kyseisen uskonnon on perustanut ja sitä on levittänyt eteenpäin.

Pappissäädyt tekivät aikanaan enemmän tai vähemmän menestyksekkäitä liiketoimia, kiitos ihmisten uskon tähän kuolemanjälkeiseen elämään. Joka uskonnon papisto väitti olevansa ehdottoman oikeassa tiedoissaan tästä kuolemanjälkeisestä elämästä. He myivät virkoja, etuja ja kunnianimiä sekä antoivat armonlahjoja sekä eläville että kuolleille yhtenäisessä linjassa erilaisten seremoniallisten riittien kanssa. Se oli yksinkertaisinta ja primitiivisintä liiketoimintaa; kukaan ei enää palannut tähän elämään kuoltuaan ja asettanut pappeja vastuuseen toiminnastaan. Afrikkalaisten bushmanien noitatohtori otti yhtä pienen riskin kuin orientaaliset maagikot, mikäli hänellä siis oli liikeideanaan myydä kuolemanjälkeistä elämää uskoville.

Kautta historian on ollut olemassa ihmisiä, jotka ovat asettuneet tätä kuolemanjälkeiseen elämään liittyvää materialismia vastaan. Eräs tarina keskiajalta kuuluu näin; kaksi munkkia keskustelee toistensa kanssa kuolemanjälkeisestä elämästä. He kuvailevat kaiken enkeleistä ja hyväntahtoisista ihmisistä lähtien päättyen tasoeroihin eri taivaallisten paikkojen välillä, ylimaalliseen musiikkiin, taivaalliseen hallelujalauluun, jumaluskoon ja niin edelleen. He lupaavat toisilleen, että se kumpi heistä kuolee ensin, palaa maan päälle toisen uneen ja kertoo, miltä kuolemanjälkeinen elämä todella näyttää. Mikäli taivaallinen valtakunta näyttää siltä, miltä he kuvittelivat sen näyttävän tulee toisen vastata ”vastaa täysin odotuksia”. Mikäli jokin asia oli eri tavalla kuin munkkikaksikko oli kuvitellut, tuli maan päällä elävälle unessa vastata ”toisin kuin olimme kuvitelleet”. Kun toinen munkeista sitten kertoman mukaan palasi toisen munkin uneen, hän vastasi maan päällä vielä elävälle: ”täysin toisenlaista kuin olimme kuvitelleet”.

Tämä on pohjoisen ihmisen vanhaa tietoa; Kaikkivaltias on asettanut verhon kuolemanjälkeisen elämän eteen. Se, mitä sen takana on, on meille salaisuus niin kauan kuin me elämme maapallolla. Yksikään ihminen ei voi vaatia etuoikeuksia
tietää elämästä kuoleman jälkeen. Toisaalta uskomme ja tietoisuutemme ulottuu maanpäällisen elämämme ulkopuolelle; tiedämme, että joka ainoa meistä on lenkki loputtomassa ketjussa, joka alkaa varhaisimmista esi-isistämme ja päättyy kaukaisimpiin sukulaisiimme. Veremme virtaa menneistä ajoista nykypäivään, maalliseen elämäämme ja jatkuu kauas tulevaisuuteen. Tämä tietoisuus laajentaa näkökantojamme ja sallii meidän tekevän silmäyksen satojen tuhansien vuosien päähän. Tämä tietoisuus antaa meille vuosituhansien takaa voimaa ja sallii meidän aavistella ikuisuutta. Se sijoittaa meidät ikuiselle syntymän ja kuoleman jatkumolle.

Tiedämme, että jopa sukunsa viimeinen lenkki voi turvata ikuisen tulevaisuuden töidensä ja tekojensa kautta. Tuntematon työläinen joka veistelee, kuljettaa ja kokoaa rakennuskivet suurta suojavallia varten saksan kansan tai upeiden Kolmannen Valtakunnan rakennusten eteen, tulee jäämään elämään aikaansaannostensa kautta aivan kuten intellektuellit näiden rakennusten suunnittelijatkin. Sotilaat ja poliisit, jo menetetyksi luulleen Saksan maaperän ja saksan kansan uudelleen elävoittämisen takaajat, saksalaiset vapaustaistelijat saksan kansan puolesta tulevat kaikki elämään ikuisesti suur-Saksan valtakunnassa aivan kuten valtakunnan suuret perustajatkin.

Kunnioituksemme Kaikkivaltiasta kohtaan on kuitenkin niin suurta, että torjumme kaikki yritykset kuvailla kuolemanjälkeistä elämää materialistisin termein. Me tunnustamme sen sijaan avoimesti; elämästä kuoleman jälkeen emme tiedä mitään emmekä koskaan tule tietämäänkään. Vahvistaaksemme vielä tätä tunnustusta maanpäällisen elämän suhteen toteamme, että Luoja on sijoittanut meidät kaikki jonnekin ja jollakin tapaa tässä elämässä. Tehtävämme onkin niin hyvin kuin suinkin mahdollista täyttää se paikka, joka meille täällä on annettu.

Luoja on sijoittanut meidät paikalleen kansamme elämänsyklissä. Elämämme tarkoitus on seurata sitä tehtävää mikä meille on annettu osana tätä kansallista organismia. Tämän tarkoituksen täytämme, kun me niin hyvin kuin kykenemme kehitämme, muotoilemme, parannamme ja täytämme niitä vahvuuksia ja kykyjä jotka Herra meille on antanut. Olemme täällä maan päällä jatkaaksemme Luojan luomistyötä veressämme, kehossamme, hengessämme ja sielussamme.

Alkuperäinen artikkeli(ruotsiksi): Evig Front

30 KOMMENTIT

 1. Aika hengellistä tekstiä mutta tämäntapaista tarvitaan varsinkin nykyään.

  Joskus kun tulee uskonnot puheeksi niin kuulee tällaisia typeriä lauseita valkoisten suusta: ” Olen ateisti” tai ” kristinusko,juutalaisuus ja islam on paskaa mutta jos joku uskonto pitäisi valita niin budhalaisuus kun siinä syntyy uudelleen ja ne on rauhallisia ömhöm…” tai “kaikki uskonnot on paskaa”.

  Niin, kaikki on paskaa paitsi gookkien larppaaminen tai materialismi. Valkoinen mies todellakin on riisuttu ja revitty juuriltaan. Mutta ei kaikkia.

  • vanhat luonnon uskot on ihan jees, n3 on niitä mih8n valkoiset täällä suomessa usko tuhansia vuosia. kristin usko on vaan juutalaisten probagandaa

   • Ehkä tulevaisuudessa kun myllyt on käyty ja talo sisustettu uudelleen niin pohjoismaissa alkaa näkyä enemmän pakana/kristinuskon sekoitus niinkuin Toimitusjohtajan aikana Saksassa.

    Muut eurooppalaiset nationalistit voivat olla hiukan eri mieltä kristinuskosta. Varsinkin ortodoksit ja katolilaiset.

    • Jos tätä pakanallisuutta ja kristinuskoa pyrkii sekoittamaan yhdeksi uskonnoksi keskenään, puhdas kristillinen osuus uskonnosta saastuu. Jäljelle jää tuossa tilanteessa vain epäpuhdas aines. Sama kuin sekoittaisi myrkkyä ja puhdasta vettä keskenään, vesi ei olisi sen jälkeen enää juomakelpoista.

     2. Corinthians 6
     14 Be ye not unequally yoked together with unbelievers: for what fellowship hath righteousness with unrighteousness? and what communion hath light with darkness? 15 And what concord hath Christ with Belial? or what part hath he that believeth with an infidel?

     Mainitsemasi katolilaisuus, ja siitä irtaantunut ordoksisuus, ovat hyviä esmerkkejä siitä, minkälaisia seurauksia sillä on, kun pyritään kopiomaan kristinuskoon oppeja pakana-uskonnoista. Idän uskonnosta kopioitiin luostareita, selibaattioppeja ja eurooppalaisista sotureiden “sankari-uskonnoista” he kopiovat uskontoonsa doktriinin, jonka mukaan ihminen “sankarillisesti” ansaitsee oman paikkansa taivaassa omilla teiollaan.

     Nämä random ihmisten kuvia ja patsaita (joiden tekemisen Raamattu kieltää) kumartelevat “kristityt” ovat juuri tämän uskontojen “sekoittumisen” aikaansaannos

     • “Mainitsemasi katolilaisuus, ja siitä irtaantunut ordoksisuus, ovat hyviä esmerkkejä siitä, minkälaisia seurauksia sillä on, kun pyritään kopiomaan kristinuskoon oppeja pakana-uskonnoista.” -> Niin mikä on se ns seuraus? En ymmärrä mitä nyt oikein koitat sanoa. Sanotko että katolilaisuus ja ortodoksilaisuus on pahasta vai…?

      Esim serbiassa on kunniahauta yhdelle suurimmista kansallissankareista eli Arkan ja hän oli euroopan viimeisin suuri sotaherra. Uskonnollinen mies ja patriootti. Arkanilla on sankari asema serbiassa enkä pidä ollenkaa typeränä sitä ajatusta että hänellä olisi oma paikka tuonpuoleisessa. Vastaavasti venäjällä on Rjazanin kaupungissa patsas suurelle menneelle kansallissankarille Kolovratille ja hän oli myös uskonnollinen mies ja patriootti. Monesti venäläiset nationalistibändit mainitsevat hänet lauluissaan.

      Kai nyt itsekkin tajuat että kristinusko on muuttunut ja muovautunut ajan saatossa ja eri kansojen mukana. Katolilaisuus on aivan erinlaista esim Meksikossa ja Puolassa sillä on onhan kyseessä kaksi aivan eri maata ja kansaa. Se vasta idioottimaista olisikin jos yrittäisi olla kuin itse Jeesus yli 2000 vuotta sitten ja yrittää omaksua SEN AJAN tapoja ja noudattaa SEN AJAN ajatuksia.

   • “Luonnonuskonnot” ovat kaikki ihmisten keksintöjä ja täyttä roskaa alusta loppuun. Sionisti juutalaiset näkevät aidon kristinuskon suurempana uhkana maailmavalta pyrkimyksilleen, kuin puita ja eläimiä kumartelevat metsä hörhöt.

    Se on yksi saatanallinen valhe että, juutalaiset olisivat muka keksineet Raamatun, ja Jumalan Sana olisikin juutalaisten sanaa eikä Jumalan.

    Tätä valhettä levittelvät innoissaan, niin kristinuskoa vihaavat uuspakanat, kuin myös juutalaisia ja Israelin valtiota palvovat “kristityt” sionistit. Siinäpä vasta onkin, saman kolikon kaksi eri puolta.

    • Kristinusko on täysin ihmisten keksintöä ja täyttä roskaa alusta loppuun.

     Jumala siis rakastaa meitä niin maar perskuleesti, että on valmis heittämään pitkäaikaisparilointiin pirujen hiilihangoilla tökittäviksi kaikki ne, jotka eivät ole kuulleet Jeesuksesta , epäilevät hänen messiasstatustaan tai eivät usko ihan täpöllä tähän valtavaan ja ah niin ihanan kivihiilentuoksuiseen rakkauteen.

     Eihän siinä mitään ristiriitaa tietysti ole, kaikkihan ovat valmiita grillaamaan rakkaimpansa, jos ne sattuu olemaan eri mieltä jostakin, varmaan sinäkin?

     • Just think nimim. on oikeilla jäljillä, mutta ehkä liian jyrkkä tuon helvetissä palamisen suhteen. Käsittääkseni se on käännösvirhe. Kyse on pikemminkin sielujen kaatopaikka, poissaolo Jumalan valosta, jonne ihminen tavallaan itsensä saattaa ja tuomitsee torjumalla pyhän absoluutin. Ja ei ole mitenkään järkevää olettaa Jumalan olevan välttämättä persoona. Sillä persoona tarkoittaa aina jotenkin rajoittunutta entiteettiä. Eli epätäydellistä. Jotain mistä puuttuu jotain, joka tekee siitä erilaisen kuin jokin toinen, eli persoonan. Persoona ei ainakaan ihmisjärjellä ajatellen voi olla joka paikassa yhtäaikaa. On siis kyse ehkä panteistisesta entiteetistä. Se on metaforisesti maskuliininen siinä mielessä, että se on absoluutti, ei niinkään relativistinen(feminiini).

      Kaikkialla oleva Jumala ei siis ole kuitenkaan mitenkään ristiriidassa kristillisyyden kanssa. Niinhän Raamatussakin sanotaan Jumalan olevan, alfasta omegaan, syvyydessä, leveydessä, pituudessa ja korkeudessa.

      Sitä aitoa ja alkuperäistä arjalaisten muinaisuskoa on siis nimenomaan Vedoissa ja Raamatussa. Pohjoinen pakanuus on pimeä harha-askel eurooppalaisten historiassa joka tulee Babylonian kanaanilaiskulteista ja Baalin palvonnasta(juutalaisuudesta) ja jossa oli vielä kuivempaa aavikkoa kuin Juudea jossa Jeesus vaikutti.

      Nykysuomalaistenkin ydin saattaa olla jopa Sumerista peräisin kuten Asko Parpola on päätynyt tutkimuksissaan väittämään. Sieltä mistä Raamatunkin patriarkat tulivat. Mannerheimin mukaan olisimme jopa Isaskarin jälkeläisiä eli yksi kadonneista israelin heimoista. Ainakin esim. walesin kieli on hyvin heprean kaltainen. Ja krsitilliset kelttimessut sisältävät panteistisia elementtejä. Kaukaasialaisten “arjalaisten” Eurooppaan saapuminen ajoittuu hyvin juuri siihen ajankohtaan kun kadonneet heimot n. 720EKR lähtivät liikkeelle ja ehkä jo ennemminkin. Kalevalassakin on vedenpaisumus myytti kuten lähes kaikissa dokumentoiduissa kulttuureissa. Odin ja Väinämöinen omaavat siis eräänlaisia Kristus atribuutteja eri nimisinä. Saagojen mukaan Odin tuli Vähä-Aasiasta myös siis. Ensimmäiset swastikat löytyivät Suomesta kai joskus rautakaudelta. Eli osuu aikaperspektiiviin.

  • Joo-o, paitsi että budhalaisuus ei ole uskonto. Se on elämäntapa, ohjenuora toiminnalleen. Sen Kiinan-versio, Taolaisuus, joka on hyvin lähellä onkin jo uskonto. Kummassakin lähdetään siitä oletuksesta että väärät valinnat luovat kärsimystä ihmisen elämään. Ja siksi kannattaa toimia niin ettei kärsimystä tule. Ja kulkea sitä omaa polkua joka johtaa pois kärsimyksestä, itselle parempaan elämään. Ja jos itsellä on parempi elämä, ympärilläkin on parempi elämä, koska ihminen muokkaa ympäristönsä haluamakseen. Ja silloin muillakin on parempi elämä ja ympäristö on vahvempi kuin aikaisemmin. Ja onnellisempi.

   Ihan yksinkertaisia asioita. Josta pääsenkin omaan näkemykseeni elämän tarkiotuksesta: Toistemme auttaminen. Lisääntyminen, yhteikunnan rakentaminen mutta ennen kaikkea toistemme auttaminen, usein omankin edun kustannuksella.

   Jo vuosikymmeniä sitten eräs saksalainen sanoi:”Hyvät teot tulevat aina takaisin. Ne eivät tule heti ja saattavat tulla vasta vuosikymmenen jälkeen. Mutta ne tulevat aina. Ja korkojen kanssa”. Itse olen noudattaut tuota linjaa ja täytyy sanoa että korkoa on kasvanut. Kun on ympärillä paljon ihmisiä jotka auttavat toinen toisiaan ja he ovat onnellisia, omakin elämä on mukavaa. Asiat sujuvat ja elämä on “helppoa”.

   Suosittelen jokaista miettimään mitkä omat asiat ovat sellaisia jotka ovat tärkeitä. Ja mitä sellaista voi tehdä mikä auttaa muita, vahvistaen samalla omaa elinympäristöää. Esim. lomamatkailu… Sitä en pidä lainkaan tärkeänä. Enkä esim. kirkossa käymistä, sillä koko maailma on “kirkkoa”.

   • Vinosilmien opit ja elämäntavat ovat ali-ihmisen tasolla. Jengi syö koiria ja rottia lounaaksi ja paskantaa kyykystä maassa olevaan reikään + liveleak/gore sivustoilla on loputon määrä riisisilmien menoa joka ei eroa mitenkään neekerien apinoinnista. Ei yhdenkään valkoisen tarvitse hakea mitään oppia yms euroopan ulkopuolelta kun meillä on kaikki täällä omasta takaa.

    Tuo ensimmäinen kommenttini tarkoitti tavallista valkonaamaa. Kansallissosialisteilla on maailmankatsomus viisaampi ja oikea.

    Kirkossa käyminen voi olla suomessa ajanhukkaa kun se on mitä on nykyään eli mädätystä mutta eri asia on ortodokseilla ja katolilaisilla.

    • Japanilaiset samurait kyykkypaskalla rottia syöviä ali-ihmisiä? Esimerkiksi Saburo Sakai voisi olla eri mieltä. Ja buddhalaisuus on eräs niitä harvoja uskonnonkaltaisia aatteita, joka ei pyri ihmisen alistamiseen ja nöyränä pitämiseen, jotta kirkko saa rahaa, jumalan viha ja sillai.

     • Puhuin kiinasta pääosin mutta ei ne animehörhöt sen parempia ole. En tiedä kuka tuo Subaru Mitshubishi on eikä kiinnosta ja samuraita ei ole ollut ikuisuuksiin.

      Onko täällä joku keltakuume vai mikä tämä buddhalaisten komppaaminen on? Käsittääkseni buddhalaisia on pääosin vain vinosilmien maissa ja intiassa eli saastaisimmissa maissa joissa ylikansoittuminen ja orjuus on peruskauraa. Paskotaan kaduille,syödään kaikkea elävää ja haistaan pahalta. Hienoa. Japani menee sitten toista tietä kun syntyvyys on alhaista ja jengi on aivan sekaisin animesta ja koulutytöistä. Kovimpia nörttejä ainakin ovat.

     • Myönnetään, että japanilaiset ovat outoja, mutta ovat luoneet paljon hyvääkin. Tokio on maailman turvallisin suurkaupunki jossa voi nainen kävellä yöllä yksin rauhassa ja koko maassa normikansalaisiin kohdistuvat rikokset ovat todella vähissä.

      Eipä tainnut olla kristinuskon keksimisen aikoihin hygienia täällä tai muualla ihan nykyaikaisella tasolla. Buddhalaisen ideologian syyttäminen huonosta hygieniasta on ehkä vähän kaukaa haettu ja kun katselee ympärilleen läpeensä kristillisessä latinalaisessa Amerikassa, missä hygienia on myös aika persoonallisella tasolla, voi samalla periaatteella väittää sen johtuvan uskonnosta.

      Mennään sitten latinojen maahan tai Kaukoitään, Lähi-Itään tai Afrikkaan, on havaittavissa selkeähkö ero niin hygienissa kuin elintavoissa ylemmän ja alemman luokan kansalaisissa. Ja keskiajalla, kun Japanissa yläluokille kylpy oli jokaviikkoinen itsestään selvyys, Euroopan palatseissa rapsuteltiin täikammoilla ja kaadeltiin litratolkulla parfyymeja löyhkän peittämiseksi.

     • Tokio on maailman ahtain suurkaupunki,jossa harrastetaan 100% varmuudella kaikenmaailman rappiota ja rikoksia tapahtuu taatusti. En tiedä Japanin lakeja mutta kun tiedetään että esim japsiliikemiehien suuri ajaviete on koulutyttöjen hiplailu pikku sakehiprakassa niin jos se ei ole rikos tai pahe siellä niin mitäköhän muuta outoa siellä tapahtuu. Ainakin itsemurhat ovat arkipäivää.

      Siis kadulle paskominen ei ole meemi vaan fakta mm intiassa. Gagneshjoki,jossa virtaa ruumiit ja paska sun muu saasta niin kylpee miljoonia kusisia intialaisia vähän väliä. Samoiten Kiina on myös varmaan maailman top 3 saastaisimpia paikkoja. Porukat kävi Pekingissä toissavuonna ja sano että siellä haistaa jo sadan metrin päästä missä on vessa. Eli siis kusi/paska haisee kaikkialla käytännössä ja “vessa” on rako maassa eli kyykystä pökylä maahan. Ja paskapaperi laitetaan roskikseen ei siihen reikään. Ja jengiä on niin paljon että ei voi mennä minnekkään rauhassa ja liikenne on sirkus. Parhaat liikenneonnettomuusvideot tuleekin kiinasta kun siellä ei osata ajaa eikä sääntöjä ole.

      En väitä että aasia olisi maailman likaisin paikka uskonnon takia vaan siksi että se on läpeensä ylikansoitettu ja muutenkin vinosilmät on mitä on. Sama intialaisilla, ne vaan sattuu olemaa buddhia ja hinduja ja mitä lie vastaavaa. Johtuu niiden rodullisista taipumuksista ja tavoista. Enkä minä ole kristitty, en edes kuulu kirkkoon. En silti pidä typeränä jos joku on kristitty ja ns uskon mies. Aitoja pakanoita nyt ei varmaan enää edes ole olemassa tai jos on niin puhutaan niin pienestä määrästä ja poikkeuksellisista henkilöistä kuten Varg.

     • Täytyy myöntää, että tuo Kiina/Intia-kuvauksesi pitää monin osin aika hyvin kutinsa. Silti, pidän buddhalaisuutta suuremmassa arvossa kuin “tapa naapurisi”-uskontoja, joihin kristinuskokin vanhan testamentin osalta kuuluu.

      En minäkään ole kirkkoimmeisiä,enkä pidä kaikkia uskovaisia kaheleina, monia tosi fiksuja ja mukavia olen tavannut. Mikä joissain heissä riipii ja samalla naurattaa on fanaattinen oman ainoan oikean idean pakkosyöttö kaikkine typerine helvetillä ja pirun hiilihanko persauksiin-uhkailuineen.

      Minun kirkkoni on humiseva mäntymetsä, jonka pihkantuoksuinen aromi sekoittuu kirkasvetisestä lammesta tai järvestä tulevaan aromiin. Siellä tuntee olevansa osa luontoa ja maailmankaikkeutta.

  • Hengellisistä kirjoituksista on hyötyä, ainaostaan jos ne pitävät paikkansa. Jos kirjoittavat ovat elossa olevia ihmisiä, heidän väärinkäsityksiiän voi oikaista kommenttien muodossa lähetetyn palautteen kautta. Tämän kirjoituksen kirjoittajalle sen sijaan, on vähän vaikeaa helvettiin rakentavaa kritiikkiä lähettää.

   • Sama pätee noin 101% raamattuun, tuhon “tosiuskovaisten” satukirjaan.

 2. ”Annapas ajan kulua,
  päivän mennä, toisen tulla,
  taas minua tarvitahan,
  katsotahan, kaivatahan
  uuen sammon saattajaksi,
  uuen soiton suorijaksi,
  uuen kuun kulettajaksi,
  uuen päivän päästäjäksi,
  kun ei kuuta, aurinkoa
  eikä ilmaista iloa.”

  • Kalevala on vapaamuurari Elias Lönnrotin kirjoittama satukirja. Hänen patsaansa Helsingissä, antaa viitteitä siitä kenen asialla hänkin todellisuudessa oli: https://www.youtube.com/watch?v=nXTWCe8uqv4

   Mikäli Kalevala kirjoitettaisiin tänäpäivänä se tarkoittaisi käytännössä että joku opiskelija menisi esim keravan ABC:lle klo 11:30 kyselemään työukoilta teorioita maailmansynnystä, ja kirjoittelisi näiden antamat vastukset “se on sitten just niin” asenteella johokin kirjaan, tulevien sukupolvien ihmeteltäviksi.

 3. Onko Danten jumalaisessa näytelmässä kaikki tarvittava? Ei saisi unohtaa,että jumala on kaikkialla. Kannattais ymmärtää!

 4. Jumala on todellakin kaikessa ja kaikkialla ja sen ovat luonnon sekä maailmankaikkeuden kanssa harmoniassa eläneet kansat ja heimot tienneet sekä tajunneet jo vuosituhansia ennen keinotekoisen kristinuskon keksimistä.

  • Noiden keinotekoisten ns “muinaisuskuntojen” harjoittajat eivät pystyneet ymmärtämään sitä mikä Kristinuskon Jumala on, joten he alkoivat palvoa Jumalan luomuksia eli eläimiä, tähtiä, aurinkoa, kuuta ja luontoa.

   Kristinuskon kehittäneellä Jumallalla on kaikki valta niin helvetissä, maanpäällä, kuin myös taivaassa. Kaikki maailmankaikkeudessa, sekä luonnossa on Jumalan luomaa. Sen sijaan että palvoo Jumalan luomuksia, tulisi palvoa Luojaa.

   Monet New Age kultit opettavat Jumalan olevan kaikkialla ja kaikessa. Tämän opin mukaan “jumala” on jotain persoonatonta ilmassa leijuvaa (yleensä femiinistä) energiaa. Todellinen Jumala maskuliininen, ajatteleva ja elävä Jumala, joka loi miehen omaksi kuvakseen. Kaikkivaltias Jumala toimii maailmassa monessa paikassa yhtä aikaa, Isä ja Poika asuvat tällä hetkellä taivaassa. Pyhä Henki asuu kristittyjen sydänmissä ja toimii heidän kauttaan maanpäällä.

   • Kristinuskon kehittivät tasan ihmiset eikä mikään tai kukaan jumalaksi nimitetty ihmeolemus. Sen aikaansai ahneus ja vallanhimo, olihan kirkko niitä pahimpia alistajia, riistäjiä ja veronkantajia lähes parituhatta vuotta. Tee joo syntiä ja kysy papilta, jotta paljonkos maksaa ja aneet eli ekumeenisen sakon maksettuasi olit taas puhdas kuin pulmunen ja taivaan portit aukeaa kun arkkienkeli puhaltaa pilliin.

    Huumeparoni Rublo Paskevan tulee uskoon vartti ennen kuolemaansa ja menee paratiisiin lellittäväksi, kun kaikki ne sadat tapetut ja muut pikku mukavuudet unohtuu justiinsa ja joku elämänsä toisten auttamiselle uhrannut lähtee grilliin, kun ei uskonutkaan ihan oikein tai ei ehkä ole koskaan moisista sopimusehdoista kuullutkaan, eli näin se jumalan suuri rakkaus kaikkia kohtaan taas kerran ilmenee.

    Olen eloni aikana tavannut aika monen eri ajatusmaailman omaavia ja ahdasmielisimpiä ovat olleet raamatun ja koraanin nimeen vannovat kaikkitietävät maailmanparantajat. Tooran ja talmudin lukijoiden kanssa keskustelemisesta olen välttynyt, mutta olettaisin, että sovitte kaikki samaan muottiin, kirja vaan on vähän erilainen.

 5. Elämän tarkoitus on löytää elämälle tarkoitus.
  Oli maailmankaikkeuden luonut lentävä spagettimonsteri taikka joku muu tuhansista ehdokkaista niin se vaan osoittaa kuinka vahvasti ihminen pitää kiinni henkilökohtaisista totuuksistaan huumeen tavoin.
  Onko kuoleman jälkeen elämää tai tuskaa ? Oliko ennen elämää elämää tai tuskaa.

 6. “Useimmat uskonnot kuvailevat tätä kuolemanjälkeistä elämää vaihtelevin tavoin, jokainen niistä yhtenäisessä linjassa sen rodun mielipiteiden kanssa, joka kyseisen uskonnon on perustanut ja sitä on levittänyt eteenpäin.”

  Tämä pitää aikalailla paikkannsa kaikkien muiden uskontojen, paitsi kristinuskon kohdalla. Monet johtajat ovat luoneet itselleen uskontoja, kansan kontrollointi välineiksi. Kristinuskoakin on yritetty vatikaanin ja valtiokirkkojen toimesta muokata ja vääristää joksikin maalliseksi, ulkoisista rituaaleista koostuvaksi kulttuurin jatkeeksi. Aitoa raamattuun perustuvaa kristinuskoa ja evankeliumin levitystä, ei kuitenkaan kukaan valtionjohtaja ole pystynyt (yrityksistä huolimatta) lopullisesti pysäyttämään.

  “Tiedämme, että jopa sukunsa viimeinen lenkki voi turvata ikuisen tulevaisuuden töidensä ja tekojensa kautta.”

  Tässä näkyy tämän tyypin katolinen tausta. Hehän uskovat ihmisten pääsevän taivaasen omien tekojensa kautta. On hyvin mahdollista, että tämän tekstin alkuperäinen kirjoittaja, ei ikinä edes elämänsä kuullut, Raamatullisesta Tiestä Taivaaseen: https://www.youtube.com/watch?v=TUQq0jxEhh8

  Hänet on todennäköisesti johdettu harhaan katolilaisten toimesta nuorena ja sitten kun pettyi heidän valheisiinsa “heitti lapsen pesuveden mukana” ja alkoi vihata kaikkea kristinuskoon liittyvää, ja alkoi protestina palvoa muinaisia epäjumalia. Näinhän usein kulteista eroavat ihmiset toimivat, että alkavat vihata kaikkea kristinuskoon liittyvää, koska joku “kristillisenä” esiintyvä lahko, on heille jotain pahaa tehnyt.

  “Tuntematon työläinen joka veistelee, kuljettaa ja kokoaa rakennuskivet suurta suojavallia varten saksan kansan tai upeiden Kolmannen Valtakunnan rakennusten eteen, tulee jäämään elämään aikaansaannostensa kautta aivan kuten intellektuellit näiden rakennusten suunnittelijatkin. Sotilaat ja poliisit, jo menetetyksi luulleen Saksan maaperän ja saksan kansan uudelleen elävoittämisen takaajat, saksalaiset vapaustaistelijat saksan kansan puolesta tulevat kaikki elämään ikuisesti suur-Saksan valtakunnassa aivan kuten valtakunnan suuret perustajatkin.”

  Kaikki fyysiset rakennukset tulevat lopulta tuhoutumaan, Saksan valtakunta rakennuksineen tuhoutui jo sodassa lähes täysin. Vaikka jonkun sotilaan, poliisin tai rakentajan saavutuksia muisteltaisiinkin ikuisesti, ei se todennäköisesti heitä paljoa lohduta, mikäli he ovat helvetin liekkien keskellä. Ainoa keino elää ikuisesti, on ottaa se (ikuinen elämä) vastaan Jumalan tarjoamana ilmaisena lahjana, Jeesukseen Kristukseen uskon kautta, ilman omiin tekoihin luottamista

  “Kunnioituksemme Kaikkivaltiasta kohtaan on kuitenkin niin suurta, että torjumme kaikki yritykset kuvailla kuolemanjälkeistä elämää materialistisin termein. Me tunnustamme sen sijaan avoimesti; elämästä kuoleman jälkeen emme tiedä mitään emmekä koskaan tule tietämäänkään.”

  Tämän tyypin mielipide on nyt muuttunut. Hän on jalkojemme alla palamassa helvetissä. En usko että hän haluaa, että näitä hänen uskonnollisia kirjoituksiaan enää levitellään. Häntä varmaan hävettää jo tarpeeksi, mitä on tullut tehtyä. Harhaan johtajat tulevat Raamatun mukaan päätymään syvempään helvettiin, kuin harhaan johdetut. Uskon olevan täysin mahdollista, että mikäli ihmiset tänäpäivänä uskovat näitä hänen kirjoituksiaan, ja päätyvät niiden takia harhaan johdettuina helvettiin, se saattaa lisätä hänen rangaistuksensa kovuutta helvetissä.

 7. Mikään ei karkoita ihmisiä tehokkaammin Jeesuksen luota kuin tuomioiden julistaminen hänen nimissään. Olen itse kyllä paljon kiinnostuneempi itsenäisestä ajattelusta ja uskontojen syvällisempää tutkimisesta.

  Raamattu on aikalaistensa kirjoittama ja pappisvallan myöhemmin kokoama vallankäytön väline, joka korostaa toisarvoisia hengellisiä opetuksia. Jeesus itse asiassa antoi ristiin naulita itsensä, jotta hänen seuraajansa ymmärtäisivät että oman uskon ja vakaumuksen puolesta on oltava valmis vaikka kuolemaan. “Syntien sovittaminen” ristikuolemalla oli tarina niille “kristityille”, jotka eivät ole sellaiseen valmiita.

  Toki jokainen on vapaa uskomaan omaan totuuteensa raamatun autenttisuudesta Jumalan sanana.

  • zero tolerance+ Ihan hyvin sanottu, mutta sanottakoon että pappisvallassa, jos se palvelee kansan etua, ei sinänsä ole vikaa, sehän on linjassa myös arjalaisen vedalaisen ajattelun kanssa jossa korkein yhteiskuntaa ohjaava kasti tai sääty on almuilla elävät pasifistiset brahmaanit eli pappis- ja älymystökasti(pää), joka taas ohjasi hallinto ja sotilaskastia(kädet) jonka tehtävä oli sekulaari hallinta ja tarvittaessa sotiminen, ja joka ohjasi maanviljelijä ja yrittäjäkastia(vatsa) jonka tehtävä oli tuottaa vaurautta ja ravintoa ja jotka ohjasivat työläiskastia(jalat) jonka tehtäviä olivat suorittavat palkkatyöt. Ja koko paletti toimi kansankokonaisuuden hyväksi. Tuo säätyjen/kastien elimellinen toiminta kokonaisuuden hyväksi on nykyaikaisen fasistisen tai kansallissosialistisen ajattelun perusta myös. Saman etnisyyden/rodun sisällä voi tapahtua sosiaalista nousua alemmasta ylempään.

Comments are closed.