Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Ikea syrjii homolobbausta vastustavia työntekijöitä

Ikea syrjii homolobbausta vastustavia työntekijöitä

4

Puolan oikeusministeri Zbigniew Ziobro on raivostunut huonekalujätti Ikealle, joka syrjii homolobbausta vastustavia työntekijöitä. Ikea päätti hiljattain erottaa konservatiivisen puolalaistyöntekijän, kun tämä otti kantaa homolobbaustapahtumaa vastaan.

Aluksi Ikea vaati työntekijäänsä poistamaan kommenttinsa ja syömään sanansa. Kun työntekijä kieltäytyi ja vetosi vakaumukseensa, hän sai potkut. Kyse oli maailmankatsomukseen perustuvasta työsyrjinnästä, joka on yleensä lain nojalla kiellettyä länsimaissa.

– Olin shokissa. Minut oli palkattu myymään huonekaluja, mutta olen katolinen, eikä tällainen ole arvojeni mukaista, erotettu työntekijä totesi paikallismedialle verkkolehti Kansalaisen mukaan.

Oikeusministerin mukaan tapaus osoittaa, kuinka ulkomaalaiset suuryhtiöt sortavat puolalaisia työntekijöitä poliittisesti. Yhdistynyt Puola -puolue on julistanut, että hallituksen on boikotoitava ideologista työsyrjintää harjoittavia yhtiöitä.

Lähde: Kansalainen

4 KOMMENTIT

  1. Ikea on täyspaskafirma, silti lampaat käy hakemassa sieltä kiinalaisesta roskapuusta valmistettua romua, kaiken maailman vempulapihatuoleja ja sitten mennäänkin syömään kylmiä pakastelihapullia… Toivottavasti Puolassa asetetaan sankiot tuolle firmalle.

  2. Muija on eräällä kunnalla töissä. Siellä on, kuulemma, tehty “periaatepäätös” että kunta on hinttimyönteinen. Sanoin muijalle että mihinkään tuollaiseen ei tarvitse suostua millään tavalla.

  3. Kamprad käytti aikoinaan DDR vankeja ! Stasin arkistoisa oli kilokaupalla dokumenttejä siitä !!!

  4. Hinttarimenosta on tullut täysin sekopäistä. Vaikuttaa siltä, että monet firmat ovat tulleet hulluiksi homolobbauksn edetessä sionistiien tavoitteiden mukaisesti. Selkärangatonta ja pelkurimaista käytöstä monilta maineikkailtakin firmoilta, joita on nyt ryhdyttävä boikotoimaan.

Comments are closed.