Koti Uutisia Ikea-puukotuksen takana kaksi somalipakolaista – toinen väittää olleensa paikalla “sattumalta”

Ikea-puukotuksen takana kaksi somalipakolaista – toinen väittää olleensa paikalla “sattumalta”

12

UK_Ikea_puukotus1

Poliisi hälytettiin Ikeaan ruotsalaisessa Västeråsin kunnassa eilen noin kello 13. Tavaratalon sisältä löydettiin 55-vuotias ruotsalaisnainen ja hänen 28-vuotias poikansa vaikeasti haavoittuneina, ja kummatkin kuolivat myöhemmin vammoihinsa.

Västeråsin poliisi on pidättänyt kaksi epäiltyä teosta. Epäillyt ovat iältään 23- ja 35-vuotiaita ja heistä molemmat ovat läheisen Arbogan kunnan vastaanottokeskuksessa asuvia somaleja. Epäillyistä nuorempi kiistää syyllisyytensä ja väittää olevan sattumaa, että hän osui paikalle. Poliisi otti tämän kiinni Ikean pihalla, kun hän oli puukotuksen jälkeen juossut tavaratalosta karkuun.

Silminnäkijä tietää kertoa, että epäiltyjen ja naisen seurassa liikkuneen miehen välille oli tullut riitaa, joka oli kärjistynyt tappeluksi. Todistaja kertoo myös puukottajista toisen haavoittuneen.

“Puukottajat ja uhrit tunsivat toisensa ennalta, mutten halua mennä sen koommin yksityiskohtiin, millainen heidän välinen suhteensa on”, poliisin tiedottaja Pär Strömbäck kommentoi tapausta. Toisessa tiedotteessa poliisista kuitenkin sanotaan, etteivät epäillyt ja kaksi uhria tunne toisiaan entuudestaan.

Västeråsin poliisilla ei tällä hetkellä ole minkäänlaista teoriaa siitä, miksi tekijät valitsivat juuri edellä mainitut henkilöt uhreikseen. Ikea puolestaan on teipannut oveensa lapun, jonka mukaan “tavaratalo on suljettu teknisen vian vuoksi”.

UK_Ikea_puukotus2

Poliisipäällikkö Per Ågren oli tapauksen osalta eniten huolissaan siitä, että “pimeät voimat saattavat käyttää epäiltyjen etnistä taustaa vääriin tarkoituksiin” ja että Västmanlandin maakunnassa on lisätty vastaanottokeskusten valvontaa.

Lähteet: Nordfront.se, Iltalehti

12 KOMMENTIT

 1. En kyllä mistään lukenut ruotsalaismediastakaan, että uhrit olivat “valkoinen nainen ja somalimies” vaan 55-vuotias ruotsalaisnainen Carola ja hänen 28-vuotias poikansa Emil.
  Kahden puukottajan etnisyydestä en ole varma, mutta Eritreasta tulleita myös vaihtoehtomedian mukaan, mikä toki ei poissulje somalialaisuutta.

 2. Tekninen vika tehdään joka kerran kun mamu tai pakolainen saa paikan vastaanottokeskuksesta eikä potkaista saman tien ulos maasta. Pimeät voimat asuvat juurikin noissa keskuksissa ja lähinnä suurkaupunkien lähiöissä. Erään nimeltämaimitsemattoman poliisin sanoin:” Täällähän on niin pimeää että tarvitsee taskulampun.” Savunaamoja hyysätään ja patriootteja vainotaan. Toivottavasti tilanne muuttuu.

 3. Joka päivä saa lukea tällaisia uutisia. Miksi noita sekopäitä pitää tänne päästää?

  • Ennemminkin kannattaa esittää kysymys, miksi niin moni suomalainen vieläkin kynsin ja hampain pitää nykyisestä poliittisesta järjestelmästä kiinni?
   Eikä sen puoleen vieläkään ymmärretä, että puoluerahoitus on pahempaa korruptiota kuin yksikään järjestäytyneen rikollisryhmän tai mafian aikaansaannokset. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.

   Kansanedustajan työn kuuluisi olla täysin palkatonta, kutsumustoimi, ei isopalkkainen pitkillä lomilla varustettu ex-urheilijoiden ja sekundäärilaulajien kokoontumiskerho jossa kapellimestarina häärivät nämä muka-poliittiset puolueaktiivit, eli pelkät äänitorvet jotka laukovat tasan sitä mitä on käsketty sanoa kun puoluetukia ja vaalirahoituksia on jaettu.

 4. Se murhaajamamu oli paria tuntia aikaisemmin saanut karkoituspäätöksen. Murhaaja ja uhri eivät myöskään tunteneet toisiaan, jonka nyt roskamediakin myöntää. Poliittinen motiivi teolle on jo aika varma. Ruotsissa reagoitiin tapaukseen kieltämällä veitset ikeassa ja kohta saadaan todistaa hulluuden huipentumaa kun seuraavaksi kielletään karkoitukset.

 5. Nyt selvisi, että Mamu oli suorittanut islamin mukaisen rituaalimurhan irroittamalla vääräuskoiselta pään!

 6. Aikapommi.wordpress.com

  Eipä tässä muuta.

  Ai niin, onnea Kirkkonummi. Nyt teilläkin on oma rikastus- ja kulttuurikeskus.

  Niinpä, miksi välittää vanhuksista, veteraaneista tai köyhistä kantasuomalaisista, kun korkeakulttuuri on se kansanedustajille ja poliitikoille tärkein ja sydäntä lämmittävin asia.
  Hyvä business esim. Anne Homlund veljelle.

 7. Koskahan tavalliset kansalaiset lähtevät Ruotsissa kadulle osoittaan mieltä maahanmuuttoa vastaan ??

 8. Somaleista, muslimeista ynnä muusta huonosta aineksesta tulisi hankkiutua eroon ennenkuin tilanne eskaloituu. Tämä IKEA-puukotus on vasta alkusoittoa.
  En todellakaan ole huolissani äärioikeistosta, kun vastassa on kahta pahempi uhka, jota monikulttuurisuuden nimissä mainostetaan.
  Ihmisten pitäis herätä, ennenkuin veri alkaa valua vuolaammin.

 9. Jatkoa; Onnea Kirkkonummi!.

  Mv/leht lainattu.

  Naapurin tuoreita kuulumisia uudesta Kirkkonummen vastaanottokeskuksesta (daami oli eilen vielä leipomassa ja viemässä pullaa hätääkärsiville):

  “Tähän saakka kaikki pakolaiset jotka ovat saapuneet naapuriini ovat nuoria miehiä, yhtään naista ja lasta ei ole vastaanotettu.

  Paikalla on käynyt poliisipartio kaksi kertaa, palokunnan pojjaat kerran. Poliisi on varoittanut meitä lähellä asuvia mahdollisista ongelmista joita näissä aina kuulemma tapahtuu, vallankin kun iso määrä nuoria miehiä laitetaan middle of nowhere. Poliisilla ei ole resursseja päivystää sillä he saivat tiedon pakolaisista tänään tai eilen. Viikonloppuna pakolaiset ovat omillaan n. kahden vartijan voimin.

  Ei tarvii tässä kohtaa käydä siis halailemassa tai pullaa viemässä, toivottavasti sitten jatkossa jos tuleepi naisia ja lapsia.

  Mä en tiedä jos mun kukkahattu putos maahan, ainakin hetkeksi. 14-vuotiasta tytärtäni pelottaa perkeleesti!”

  “Meillä on unelma”…..

  Tulee vaan aika kalliiksi ja käy vielä vaaralliseksi naispuolisille kansalaisille?.

Comments are closed.