Koti Uutisia Ikea-puukottajasta valvontakameran kuvat julki

Ikea-puukottajasta valvontakameran kuvat julki

4

Järkyttävä veriteko kavahdutti Ruotsia viime kuussa, kun maahanmuuttaja tappoi 55-vuotiaan naisen ja hänen 28-vuotiaan poikansa Västeråsissa. Teko tapahtui keskellä päivää Ikea-kauppakeskuksessa. Tekijä oli saanut maastakarkotuspäätöksen, jonka takia hän ilmeisesti teki verityön.

Kaupan valvontakameroiden kuvat on nyt julkaistu. Niistä on nähtävissä, kuinka mies ottaa veitset hyllystä. Paikalla ollut toinen maahanmuuttaja, joka vapautettiin myöhemmin, kertoi kysyneensä mieheltä, miksi tämä katselee veitsiä. Vastausta ei tullut, muutama minuutti kului ja verityö tapahtui.

UK_Ikea_puukottaja1UK_Ikea_puukottaja2Lähde: Ilta-Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Norjassa oli vastaava tapaus. Se on oiva tapa saada pysyvän oleskeluluvan, täysylläpidon ja myöhemmin kansalaisuudenkin.

    En ihmettelisi, jos joku Ruotsin tärähtäneistön edustajatar jopa solmisi avioliiton tämän väärin ymmärretyn moniosaajan kanssa.

  2. Mustalta näyttää Euroopan tulevaisuus, jos ei asioille aleta tekemään jotain.

  3. Ensinhän toinen paikalla ollut maahanmuuttaja väitti olleensa sattumalta samassa paikassa tämän toisen henkilön kanssa? Ihan sattumalta keskustelivatkin? Ja juuri niistä veitsistä? Minä sanon että tämä “sattumalta” paikalla ollut henkilö syyllistyi avustukseen tapon suunnittelussa.

Comments are closed.