Koti Uutisia Ihmisten älykkyysosamäärä laskee

Ihmisten älykkyysosamäärä laskee

8

UK_ihmisten_ao_laskee

Tutkimusten mukaan ihmisten älykkyysosamäärä on laskenut tasaisesti 1950-luvulta lähtien Tanskassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa. Syytä älykkyysosamäärän laskemiseen kuitenkin pimitetään suurelta yleisöltä.

Tutkijat pelkäävät leimautumista “rasistiksi”, jos he uskaltautuvat sanomaan suoraan ilmiön syyn: kolmannen maailman ihmisten joukkomaahanmuuton Eurooppaan ja sionistisen massamedian lobbaaman rotusekoituksen. Kolmannen maailman ihmiset lisääntyvät myös tiuhempaan tahtiin kuin eurooppalaiset, joilla on korkeampi älykkyysosamäärä.

Rotusekoituksen ja joukkomaahanmuuton sijaan osa tutkijoista väittää ihmisen jo saavuttaneen korkeimman mahdollisen älykkyystasonsa.

Lähteet: Daily Stormer, Daily Mail

8 KOMMENTIT

 1. Massamaahanmuuton lisäksi älykkyysosamäärä laskee koska vähemmän älykkäät valkoiset tekevät enemmän lapsia kuin älykkäät valkoiset. Järkevällä jalostuspolitiikalla ratkaistaisiin tämäkin ongelma.

 2. Nostaisiko ihmiskunnan älykkyyttä valkoisen ja keltaisen rodun sekoitus? Japanissa ja Kiinassa on osoitusta suuresta älyllisestä potentiaalista. (Korkeaa älykkyyttä löytyy myös Intiasta.) Valkoisella rodulla on kyllä biologisesti ajatellen sisäsiittoisuuden riski. Tämä ei ole sionistipropagandaa vaan faktaa, myös empiristisesti. + Suuri osa juutalaisista laskettaneen valkoiseen rotuun, ja he ovat tunnetusti intelligenttiä porukkaa…

  • Eri roduilla on muitakin erityisiä ominaisuuksia kuin pelkkä älykkyysosamäärä. Eli vaikka tekisikin mieli älykkyyttä nostaa, ei rotujen sekoittaminen ole hyväksyttävää.

 3. Älykkäät luonnollisesti tekevät matalaälyisiin verrattuna vähemmän lapsia, sekä taloudelliset ja yhteiskunnalliset syyt vaikuttavat taustalla. Sitten se, että älykkyys on suurimmilta osin geneettinen ominaisuus. Jos Iso-britannia ottaa maaperälleen joukottain ihmisiä sellaisesta paikasta, jossa kansan keskimääräinen älykkyysosamäärä on alhainen Iso-britannian kantaväestöihin verrattuna, niin TIETENKIN Iso-britannian keskimääräinen älykkyysosamäärä laskee.
  Eikö saksassa ollut vastaavista syistä käytössä aikoinaan se eugeniikkaohjelma?

 4. Vaikka mongolidien keskimääräinen älykkyysosamäärä on korkeampi kuin valkoisilla, jakauman rakenne on erilainen. Aasialaisilla on enemmän keskinkertaista populaa suhteessa valkoisiin. Tämä tarkoittaa sitä että valkoisissa on (aasialaisiin verrattuna) keskimääräistä enemmän huippulahjakkaita(äo > 130) ja älyllisesti jälkeenjääneitä (äo < 70).

  Kun ottaa huomioon että ihmislajin suuret teknologiset innovaatiot ovat tapahtuneet nimenomaan pienen älyllisen eliitin toimesta, selittää se miksi historiallisesti tarkasteltuna valkoiset ovat olleet aasialaisia kekseliäämpiä.

 5. Oliko vastarinta.com -sivusto suljettuna 30.-31.8? Syynä viranomaisten sensuuri vai palvelimen rikkoutuminen?

Comments are closed.