Koti Uutisia Huvittava video jengiläisistä Syyriassa

Huvittava video jengiläisistä Syyriassa

4

Internetissä leviää huvittuneisuutta herättävä video Syyriasta. Kaksi kalifornialaisiin katujengeihin kuuluvaa miestä on matkustanut Syyriaan, ja videolla he ylpeilevät olevansa “taistelujen etulinjassa” ammuskellen samalla tyhjään autiomaahan rynnäkkökivääreillä.

Toinen miehistä on armenialaista ja toinen eteläamerikkalaista alkuperää. Tiedossa ei ole, millä tavoin nolon videon levittäminen vaikuttaa miesten asemaan Syyriassa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=v2Ogt9FWgIs

4 KOMMENTIT

  1. Tämän kyllä täytyy olla joku pila? Näyttää kuin tukevampi miehistä välillä olisi purskahtamassa nauruun?

  2. No joo… Oikeissa kovapanos ammunnoissa ei heiluttaisi ihan tuolla tavalla ja pidettäisi meteliä. Se vetää huomiota puoleensa. Ja toisaalta, jokaista luotia vähän säästeltäisiin. Ei niitähuviksi räiskitä. Saattavat lopputa tiukan paikan tullen.

    Kaverit saattavatkin olla näitä videopeli-sotilaita. Niissä kun nappia painamalla saa lisää luoteja itselleen ja vaikka sattuisi kuolemaan, niin 20s päästä herää taas liikkumaan.

  3. Taitaa Assadin armeijan jyristellä tämmöisistä heti yli. Kova paikka kun yllättää ja siellä ei ole vastassa somppuja Harlemista vaan asevelvollinen, joka on saanut kovan koulutuksen tappamiseen. Panssarijoukoista puhumattakaan.

  4. Vähän pistää silmään ettei taida kavereilla olla edes kuulosuojaimia. Se ääni ei ole mikään pieni kuten elokuvissa.

    Onhan näitäkin pellejä pilvin pimein mutten oikein usko tätä aidoksi.

Comments are closed.