Koti Uutisia Huutelu ylitti uutiskynnyksen – murha ei

Huutelu ylitti uutiskynnyksen – murha ei

3

Kaksi ei-valkoista murhasi rasistisesti valkoisen William McKeeneyn tämän kodin lähellä viime tammikuussa Skotlannissa. Asif Rehman, 20, ja Adel Ishaq, 19, pahoinpitelivät 57-vuotiaan McKeeneyn sairaalaan, jossa hän myöhemmin menehtyi saamiinsa vammoihin. Ei-valkoiset olivat muun muassa hyppineet uhrinsa pään päällä.

Viime keskiviikkona alkaneessa oikeudenkäynnissä Rehman ja Ishaq vastaavat syytteisiin rasistisesta murhasta. Oikeudenkäynnin uskotaan kestävän kaksi viikkoa.

Tämäkään valkoiseen kohdistunut viharikos ei ylittänyt uutiskynnystä Suomen valtavirtamediassa. Median puolueellisuudesta kertoo esimerkiksi se, että vuosi sitten Suomen media uutisoi valkoisesta naisesta, joka huuteli lontoolaisessa raitiovaunussa mustille matkustajille kehotuksia palata takaisin omaan maahansa.

 

Aiheesta muualla:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-glasgow-west-19822294

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288431644873.html

3 KOMMENTIT

  1. On todella uskomatonta, kuinka ihmisiltä pimitetään tieto tämän kaltaisesta maahanmuuttajien suorittamasta rikoksesta. Mutta kun valkoinen edes ärähtää maahanmuuttajalle niin siitä nostetaan välittömästi suunnaton haloo!

  2. Hienoa, että tällaisia ajankohtaisia uutisia tuodaan esille näillä sivuilla. Sionistisen valtamedia harjottamana kaksoisstandardien käyttö on todella hämmästyttävää. Ensin valtamedian otsikot kirkuvat kissan kokoisilla kirjaimilla, että rasismi on väärin ja siihen on aina puututtava. Mutta kun rasismia harjoittaakin mustaihoinen ja rasismin kohteena on valkoihoinen, niin silloin rasismista tuleekin media näkökulmasta hyväksyttyä ja sallittua. Todella sairasta peliä.

  3. Pistää vihaksi tämä monikulttuurinen diktaturismi. Veri verestä Suru Surusta!

Comments are closed.