Koti Uutisia Huumorivideo: “Natsille morsian”

Huumorivideo: “Natsille morsian”

4

YouTubessa julkaistiin lauantaina huumoripätkä, jossa parodioidaan TV:stä tuttuja parisuhteisiin keskittyviä tosi-tv-sarjoja. Videolla kansallissosialisti etsii vaimoa, joka jakaa saman aatteen hänen kanssaan.

Video julkaistiin samana päivänä, kun Vastarintaliike järjesti mielenosoituksen Göteborgissa. Lisäksi siinä on monia selviä viittauksia järjestöön, mikä kertoo ainoastaan, että kiinnostus järjestöä kohtaan on lisääntymässä. Videota on katsottu muutamassa päivässä jo lähes 100 000 kertaa.

4 KOMMENTIT

  1. Tämä oli hauska. Ja tehty vielä hyvällä maulla. Odotan jatkoa mielenkiinnolla. Jos on yhtä hyvä kuin ensimmäinen osa niin tästähän voisi tulla uusi saippuasarja. Ajatella, “Ihanat natsit rannalla” ja “Nats-ardianit” sekä “Natsit vaihtoon”.

    • Mutta meidän “kansallismielinen” tubettajamme on sanonut että juutalaiset eivät pyöritä viihdeteollisuutta!

    • Noo… Ei tuokaan ollut niin paha. Kun ymmärtää minkälaisina yli-ihmisinä (fyysinen olemus, kasvojen pirteet, terveen oloinen olemus) pätkän tekjät arjalaisia pitävät, niin se ei ole todellakaan paha. Ja mitä tulee sanomattomaan viestiin niin ne pelkäävät arjalaisia. Niin videoätkän parrakas kaljamahakin kuin se neekri.

      Eli, arjalaiset ovat yli-ihmisiä jotka elävät omaa elämäänsä ja muut seuraavat heitä kun omaa elämää ei ole. Niin minä tämän ymmärsin.

Comments are closed.