Koti Uutisia Ulkomaat Huumoria viikon alkuun: AFA:n parhaat

Huumoria viikon alkuun: AFA:n parhaat

4

Kansallinen Vastarinta toivoo lukijoilleen hyvää kesäistä viikon alkua suosittelemalla YouTube sarjaa nimeltä “Antifa Cringe”. Sarjan videot perustuvat koosteisiin antifasistien suurimmista “onnistumisista”.

Kanavaa ylläpitää käyttäjä nimeltään Leftist Cuck. Hänen käsialansa näkyy myös muissa äärivasemmistoa koskevissa videoissa, jotka korostavat sitä, millaisia henkilöitä kyseinen “liike” vetää puoleensa.

4 KOMMENTIT

 1. Pelokkaita ihmisiä joilla ei ole identiteettiä eikä käsitystä tulevaisuudestaan. Huumataan keskuskhermosto päiväksi kerrallaan ja ollaan onnellisia… hetken aikaa. Seuraavana päivänä tilanne onkin jo ihan eri.

  Itse sen sijaan kehtaan kulkea valkoisena siilini kanssa ja reisitaskuissa julkisesti ilman naamiota. On perhe, talo, pari autoa ja rahaakin pankissa. Jos sitä vertaa noihin jotka ovat minusta katsoen tehneet elämässään vääriä ratkaisuja, niin kumpikohan on onnellisempi? Toisaalta ihminen joka nukkuu ei voi sanoa onko toinen hereillä vai ei. Mutta ihminen joka on hereillä pystyy sanomaan nukkuuko toinen vai onko hereillä.

 2. On kyllä mahtavaa sakkia. Älykkyys suorastaan hehkuu heidän ympärillään kuin sädekehä. Onkohan ne kaikki aivokirurgeja kun pitävät maskia naamallaan vai olisikohan sen tarkoitus estää normaaleja saamasta kulttuurimarxista punapöhötartuntaa? Nistithän usein kantaa jos vaikka mitä tarttuvia lastentauteja.

 3. Aika syrjäytyneitä todellisuudesta, toistellen vain muiden heille antamaa jargoniaa jota eivät käsitä.
  Kovasti ollaan kaikkea vastaan, mutta ei osata vastata edes yksinkertaisimpiin kysymyksiin muulla kuin filmissä esitetyllä simpsonon kohtauksen poliisin asenteella (joka toistui monta kertaa ihan realielämässäkin).
  Jos ollaan olevinaan niin älykkäitä kaikin puolin ja sitä pidetään argumenttina osoittaa mieltä, pitää myös kyetä lakeutuaan sieltä Leninin ja Marxin jalustalta kekustelemaan asiallisesti muiden kenties eri mieltäkin olevien kanssa, mutta todellisuudessahan näillä antifan marioneteilla on juuri ainoa vastaus kuten naisella pätkän lopussa; muilla kuin heillä ei ole sananvapautta, koska muut ovat fasisteja.
  Hyvin syvälle ovat vajonneet kulttuurimarxistiseen suohon ja pää edellä.

Comments are closed.