Koti Uutisia Kotimaa Huumori kielletty: “Vihapuhepoliisi” Keijo Kaarisateen tili jäädytettiin

Huumori kielletty: “Vihapuhepoliisi” Keijo Kaarisateen tili jäädytettiin

10

Poliittiselle poliisille (PolPo) viiltävän satiirin keinoin irvaillut “vihapuhepoliisi” Keijo Kaarisade yritettiin tällä viikolla hiljentää pakkokeinoin. Parodiahahmon Twitter-tili suljettiin, koska poliittista satiiria pidetään uhkana vallanpitäjille.

Aito PolPo on yrittänyt jo vuosien ajan selvittää Kaarisateen ja muiden parodiapoliisien henkilöllisyyttä. PolPo on kokenut kovia arvovaltatappioita, kun aidot viranomaiset ja poliitikot ovat vahingossa “tykänneet” parodiatilien viesteistä, joissa on esimerkiksi väitetty, että “rasismi” on terrorismiakin pahempi rikos.

Pakolaiskriisin puhjettua PolPo on jäänyt kiinni useista tapauksista, joissa se on yrittänyt piilotella maahantunkeutujien seksuaali- ja väkivaltarikoksia suomalaisia vastaan. Tämä on ruokkinut tavallisten suomalaisten poliisivihaa ja kiihdyttänyt parodiapoliisi-ilmiötä.

Aito PolPo on vaatinut jopa telekuunteluoikeutta voidakseen selvittää parodiatilien taustahahmot. Kaarisateen tilin sulkeminen onkin todennäköisesti vasta alkua laajemmalle vainolle. Virkavalta ei vaikuta ymmärtävän, että jokainen hyökkäys maahanmuuton ongelmista huolestuneita suomalaisia vastaan tulee entisestään ruokkimaan suomalaista poliisivihaa.

Alla muutamia Kaarisateen kuolemattomia vihapuhekaavioita:

10 KOMMENTIT

 1. Suomalainen sosiaalisen median kulttuuri on menettänyt yhden lippulaivoistaan. Noh, onneksi Suomen Miliisi pitää huolen siitä että parodiahorisontti ylitetään tulevaisuudessakin.

 2. Ruotsissa julkaistiin uuden hallituksen kevätbudjetti.

  Lisää rahaa symboliseen “ilmastonmuutosvastaisuuteen”.

  Lisää rahaa Syrjintädelegaatiolle ja Tasa-arvolautakunnalle, vihapuhetta kaitsemaan

  Rahat pois kortteleissa etnisten sotien parissa työskenteleviltä poliiseilta.

  Tyhmät tai kusetetut äänestäjät valittavat nyt, valittuaan ensin tällaista politiikkaa luvanneet päättäjät valtaan:

  http://www.friatider.se/skattebetalarna-s-gar-nya-budgeten

 3. Jollain radiokanavalla, ehkä Novalla, esitettiin 9.4.2019 mainos, jossa kehotettiin kannattamaan kansalaisaloitetta “Ilmasto-oppi uudeksi kouluaineeksi”. Mainos oli ammattimaisesti tehty eli tekijät ovat voineet laskuttaa työstä ja tietysti esittäminen radiokanavilla maksaa. Mistä rahoitus on peräisin?

  Tarkistin kansalaisaloite-sivustolta aloitteen vireillepanijat. He ovat media-alan ammattilaisia. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3923

  Mahdollisesti mainoksella yritettiin tukea ilmastovaaliteemaa. Viimemainittuhan lienee harhautusta, jolla käännetään yleisön huomio pois oikeista ongelmista.

 4. Oikeat ongelmat:

  1. Maailmassa katoaa 7000 000 lasta. Joka vuosi. Joista noin miljoona pelkästään Euroopassa. ITNJ (Intiernational Tribunal for Natural Justice) aloitti laajan tutkinnan lapsikauppaan liittyen. Käsitys maailmanlaajuisesta rikkaiden ja poliittisten silmäätekevien verkostosta, jossa lapsia kaupataan esineinä, hyödykkeinä, rahan, lusiferilaisuuden ja perversioiden puitteissa, sai vahvistusta näissä tutkimuksissa. Päättäjän osallisuudesta tällaiseen saadaan tottakai todisteita, jolla kiristää päättäjä vaikkapa luovuttamaan kansallisomaisuutta sun muuta globalisti-rinkille:
  https://commission.itnj.org/

  2. Islamisaation kaksi päämotiiviia on vaihtaa kansa päättäjien kaltaisiksi, ja vakiinnuttaa sharia, jossa ei ole rikos kajota lapseen seksuaalisesti, periaatteella “tarkoitus pyhittää keinot”, kansakunnan oikeusjärjestelmäksi,

  3. Kaiken yllämainitun taustavaikuttimena on ISO RAHA. Teollisuus- ja suuryhtiösuvut joilla on “vain” 40% maapallosta omaisuutenaan. Globalismi tarkoittaa että haluavat loputkin. Mukaan lukien ihmiset. Tässä on perustavanlaatuinen syy sille, että valtioiden oikeusjärjestelmät ovat ankaran hyökkäyksen kohteena. Pienen ihmisen on yhä vaikeampaa saada ihmisarvoista oikeutta, varsinkaan kun on kyse valkoihoisten ihmisten oikeuksista elää omassa maassaan vapaana ja tulevaisuuttaan järkevästi rakentaen.

  • Piraattipuolueen etusivulta:

   Piraattipuolueen arvot
   Piraattipuolueen mielestä politiikan lähtökohtana tulee olla yksilönvapaus. Jokaisella on oltava vapaus toimia haluamallaan tavalla, kunhan ei rajoita muiden vapauksia. Piraattipuolue vastustaa holhousyhteiskuntaa, jossa valtio puuttuu yksityiskohtaisesti jokaiseen elämän osa-alueeseen.”

   Tertsunen käänsi takkinsa jo ennen vaaleja.

 5. Jännät vaalit tulossa: “ilmastovaaleiksi” jätemedia+kriminaalipoliitikot tituleerannut nämä, vaikka on kyse aivan muista asioista, kuin ilmastosta; asiasta, johon ihminen ei voi MITENKÄÄN vaikuttaa.

  Kaikki uurnille huomenna! Hyviä, isänmaallisia vaihtoehtoja on.

Comments are closed.