Koti Uutisia Kotimaa Huumeratit yleistyvät Suomessa

Huumeratit yleistyvät Suomessa

5

Entistä useampi suomalainen käyttää huumeita. Muutos näkyy myös poliisien tilastoissa, joissa niin sanotut huumeratit ovat kohta tasoissa perinteisten rattijuoppojen kanssa. Poliisin mukaan huumeiden vaikutuksen alaisena ajaminen on lisääntynyt vuosi vuodelta, ja muutosta parempaan ei ole havaittu.

Keski-Pohjanmaalla huumerattien määrä on noussut huikeat 80 prosenttia vuodessa. Ikähaarukka on myös kirjava; huumeiden vaikutuksen alla ajamisesta on poliisin haaviin jäänyt niin 15-vuotiaita kuin yli 60-vuotiaita.

Suurin osa huumerateista on miehiä, mutta myös naisten määrä poliisin tilastoissa on nousussa.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

 1. Tämä kertoo muutamista asioista. Pohjanmaalla missä alkoholi on näytellyt pääroolia onnettomissa tapahtumissa on joutunuta siirtymään sivuun ja sen on korvannut huumeet. Pohjanmaa on myös yksi huumeiden päätuloreitti Suomeen. Sielä on paljon käyttäjiä ja lyhyet matka Ruotsiin, josta huumeita tuodaan Suomen markkinoille yhtä paljon kuin etelästä yhteensä. Yleensä yksi iso satsi saadaan viidesta kiinni, muiden päätyessä päihderiippuvaisten käyttöön.

  Tämä kertoo myös siitä että poliisi ja tulli eivät joko halua tai ehdi tarkistamaan rajoilta ylitullutta väestöä ja rahtia/ajoneuvoja. Rahtinakin tulee isoja määriä suoraan valvonnan läpi. Sen sijaan rahaa riittää kyllä isänmaalisten marssien valvontaan ja nettikirjoittelun seurantaan. Mutta että rikollisuuden, varsinkaan talousrikollisuuden, tutkintaan ja rangaistuksiin ei riitä intoa.

  Ja kun tarkastelee tilastoja tarkemmin niin koko Suomen (sama tapahtui myös Saksassa) huumeiden vaikutusten alaisena kiinnijääneiden, onnettomuuksissa mukanaolleiden ja rikosten tehneiden määrä moninkertaistui “pakolaisten” saavuttua maahan. Yksin Saksassa huutapaukset kasvoivat vuodessa lähes 300%. Suomessakin tilastoja selvietllen ~180%. Masentuivatko suomalaiset ja ryhtyivät käyttämään huumeita kun pakolaisia tuli Suomeen?

  Se kertoo myös siitä minkälaisessa ajassa elämme. Me elämme aikakautta missä huumeitä ei enää pidetä myrkkyinä elimistölle (keskushermoston myrkytystilasta johtuva huumaantunut olo) vaan tapana elää ja kokea uusia asioita. Esim. alkoholin käyttöä pidetään niin normaalina että Suomen valtio paikkaa sillä budjettiaan. Eikä se näe siinä mitään pahaa.

  Olemme lähellä Sodoman ja Gomorran tuhon hetkiä. Silloin orgiat ja syömingit olivat kansan huvi. Nyt televisiosta tulee lastenohjelmissakin piilotettua pornoa ja tv on täynnä kokkiohjelmia. Mikään ei ole muuttunut. Siksi tuleva romahdus ja sisällissota yhteiskunnassa on varma asia. Vain ajankohta on epävarma. Varmaa on myös se että huumeet eivät ole kuuluneet suomalaisen kansan päihdekäyttöön. Se on muualta tullutta ja muualta opittua. Suomalainen ryyppää tai hirttää itsensä. Se on maan tapa.

 2. Noiruttu Pohojanmaa… Isontalon Antti ja Rannanjärvi pyörii haudoissaan kun jälkipolvi vetää piikkiä suoneen ja jättää häjyilyt ja puukkohippaset ählämeille ja manneille… 🔪

  • Kummalliseksi mennyt, tämä maailma. Ihimisiä kuoloo puukkoohin…klopit ei osaa viiltää, ne tökkii. Nuaret flikat jua viinaa ja raavaat miähet syä salaattia….

 3. Eläköön globalismi.
  Elämä on aina vain enemmän “Herrassa”.

 4. 10-kertainen tuomio on oikea tie poistamaan ongelman.

Comments are closed.