Koti Uutisia Kotimaa Huumeiden ostaminen netissä yleisempää Suomessa kuin muualla

Huumeiden ostaminen netissä yleisempää Suomessa kuin muualla

3

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset ostavat huumeita enemmän kuin missään muussa maassa. Suomessa noin puolet tutkimukseen osallistuneista huumeidenkäyttäjistä sanoi ostavansa huumeensa netistä. Päämääräisesti he käyttävät niin sanottua anonyymiä verkkoa eli dark webiä.

Siinä missä lähes 50 prosenttia sanoi ostavansa huumeensa netistä, olivat vastaavat luvut Isossa-Britanniassa 25 prosenttia, Yhdysvalloissa 18 prosenttia, Saksassa seitsemän prosenttia ja Tanskassa viisi prosenttia.

Suomalaiset suosivat huumeita kuten kannabis, ekstaasi, amfetamiini, LSD ja sienet. Raportin mukaan ostajat ovat päämääräisesti nuoria kaupungeissa asuvia miehiä.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

 1. Omalla tavallaan mielenkiintoinen aihe, koska toisaalla taas hehkutetaan sitä paljonko juuri tällaisia lähetyksiä jää tullin saaliiksi.
  Elikkä jostain vuotaa tai sitten näitä tulee niin massiivisia määriä ettei ole mitään kontrollia kuin näennäisesti.
  Tämäkään ei ole persaukisten harrastus.

 2. Suuria satseja tulee Suomeen noin viisi kappaletta vuodessa. Niistä saadaan yksi kiinni ja neljä pääsee markkinoille. Miksi meillä on markkinat joille pääsyä kannattaa yrittää? Siksi että meillä on käyttäjiä.

  Liberaali kasvatus lasten osalta on johtanut siihen että kannabista pidetään lähinnä tupakkaan verrattavissa olevana “nautintoaineena”. Eikä ekstaasia ole katsottu pahasti viihdekäytössä koskaan. Päinvastoin, bileissä pitää saada aivot sekaisin jotta tuntuisi hyvältä.

  Totuus on kuitenkin se että meillä on tämä yksi realistinen maailma. Se ei kaikkia miellytä, mutta ne jotka uskovat valtaapitävien valeeseen:”Ympäristö muokkaa ihmisen kaltaisekseen” ovat niitä henkisesti heikkoja jotka sortuvat huumeisiin. Sen sijaan kehittyneemmät yksilöt jotka tietäväet että:”Ihminen myokkaa ympäsristönsä mieleiseksee” muuttavat oman elinympäristönsä sellaiseksi kuin haluavat. Jolloin henkisesti heikkolahjaiset ruikuttavat ja pillittävät miten huonosti heillä on asiat. Ja että huumeiden käytöö on yhteiskunnan-vahmepien-kiusauksen… AINA JONKUN MUUN SYYTÄ. Kun ei haluta itse ottaa omasta elämästään vastuuta.

  Yhteiskunnissa on väliinputoajia, mutta heitä on niin vähän että yhteiskunta pystyy pitämään heistä huolta. Nämä tahdottomat rutisijat, niistä ei ole niin väliä. Ne vain kuormittavat yhteiskuntaa ja tekevät kaikkien elämän hankalaksi. Kaikkein eniten omien vanhempiensa.

 3. Onneksi kansallismielisten ja muiden isänmaallisten sekä maansa kauneutta sekä sen menestyksen päivistä silmänurkkansa kostuttavien tahojen eli “rasistien”, “natsien” ja “äärioikeistolaisten” vainoaminen ja mielivaltainen häirintä ilman lakiin perustuvaa syytä on hyvissä kantimissa. Sitä tavataan sanoa priorisoimiseksi.

Comments are closed.