Koti Uutisia Kotimaa “Husu” Hussein jäi kiinni valheesta

“Husu” Hussein jäi kiinni valheesta

11
Abdirahim ”Husu” Hussein Mohamed.

SDP:n puolueaktiivina sekä kaupunginvaltuutettuna tunnettu somali Ibrahim “Husu” Hussein jäi housut kintuissa kiinni valehdeltuaan yleisölleen. Husu väitti heittäneensä “rasistin” pois taksistaan keskellä moottoritietä ja kieltäytyneensä ottamasta tältä rahoja vastaan. Suorastaan sankarilliseen sävyyn kerrottu juttu sai kuitenkin kiusallisen käänteen.

Taksi Helsingin GPS-seurannan mukaan Husun taksi ei ole ollut lähelläkään tapahtumapaikkaa hänen julkisuuteen kertomana ajankohtana. Moni epäili alunperinkin Husun valehtelevan, sillä hänellä tuntuu olevan kyseenalaisen usein erilaisia kohtaamisia “rasistien” kanssa, kun kukaan muu ei ole näkemässä.

Husu ilmoittikin tämän käänteen tultua ilmi laittavansa sosiaalisen median kiinni 24 tunniksi.

Luonnollisesti myös vasemmistolaiset uhriutuivat asian myötä, sillä heidän mukaansa Jussi Halla-aho oli “maalittanut” valehtelevan demari-somalin. Tarkentavia lisäkysymyksiä ja kriittistä palautetta vihaavat vasemmistolaiset järkeilivät kritiikin Husun toimintaa kohtaan olevan mitäpä muutakaan kuin rasismia, ja he avoimesti kyselivät ihmisiä tukemaan valehtelijaa.

Lähde: IS, Twitter

11 KOMMENTIT

  1. Husun katu-uskottavuus koetuksella. Mutta siihenkin löytyy ratkaisu syyllinen on keski-ikäinen rassistinen kantasuomalainen mies joka ei sisäistä moniarvoista monikulttuurista sukupuolineutraalia yhteiskuntaa.

  2. Afrikkalainen tarinankerrontaperinne on rikkaus ja voimavara, tyhmät suomalaiset!

    • Heikko tarinakin on jo näköjään parempi kuin kiusallinen mutta tylsä totuus

  3. Husulla, näita ” false flagejä” tuppaa pukkaamaan aina tasaisin väliajoin. Husu on “rasismin torjunnassa” vähän, kuin se taannoinen palomies, joka sytytteli itse, sekä sammutteli ja hamusi asiassa sankarin viittaa hartioilleen 😀
    6.12 Husu jo varmaankin niputtaa yksin viisi agressiivista natsia….ja turvakamerat sitten jälkikäteen kertovat herran olleen pyllistelemässä moskeijassa samalla kellonlyömällä….

  4. Taqiyya on ihmeellinen asia mutta vasemmisto näköjään hyväksyy sen tyyliin ’emme anna totuuksien pilata hyvää valetta kun kyse multikultista’.

  5. Valehteleva somali. Niitä täällä riittää ja koko ajan tuppaa enemmän. Kuten myöskin muita valehtelevia edustajia tuolla eduskuntalossa.

  6. Jos nyt jatkossa siis sattuu Husu kuskiksi, niin ilmeisesti kyyti on ilmainen kun mainitsee äänestäneensä perussuomalaisia.

Comments are closed.