Koti Artikkelit HS: väestönvaihdosta puhuminen ”mieletöntä”

HS: väestönvaihdosta puhuminen ”mieletöntä”

11
Finanssikapitalisti George Soros rahoittaa länsimaihin kohdistuvaa pakolaistulvaa.

Helsingin Sanomien (HS) paperiversiossa lauantaina 16.3. julkaistiin toimittaja Ville Similän aukeaman kokoinen artikkeli ”isku oli todiste muslimivihasta”, jossa käsiteltiin Uuden-Seelannin tapahtumia. Similä käytti iskua keppihevosena poliittisen manifestin kirjoittamiselle lehdessä.

Similä kirjoittaa juttunsa alkupuoliskolla seuraavaa: ”Uuden-Seelannin terroristi puhui [manifestissaan] muun muassa ’valkoisesta kansanmurhasta’. Se tarkoittaa, että muslimit (tai vain ei-valkoiset) korvaisivat valkoisen väestön. Astetta salonkikelpoisempi teoria ’väestönvaihdosta’ tarkoittaa samaa. Ajatus on mieletön. Uuden-Seelannin väestöstä muslimeja on vain yksi prosentti.”

Similän mukaan on mieletöntä puhua valkoisten maiden väestönvaihdosta siksi, että Uuden-Seelannin väestöstä muslimeja on vain yksi prosentti. Vaikka Similä itse tuo tekstissään esille, ettei kyseisestä käsitteestä puhuttaessa puhuta uskonnollisista, vaan rodullisista tilastoista, perustelee hän väitettään uskonnollisilla prosenteilla. Similä ei myöskään osaa katsoa kovinkaan pitkälle tulevaisuuteen, sillä tilastolliset suhdanteet muuttuvat koko ajan valkoisille epäedulliseen suuntaan.

Ville Similä: me puhumme valkoisesta kansanmurhasta tai väestönvaihdosta siksi, että lähestulkoon jokaiseen valkoiseen maahan kohdistuu laajaa ei-valkoista maahanmuuttoa. Samaan aikaan kun Eurooppa täyttyy enemmän lapsia tekevistä ei-valkoisista, vähenee valkoisten syntyvyys koko ajan. Kuvaavaa on, että saman lehden Lauantai-liitteessä annettiin palstatilaa ihmiselle, jonka mukaan lapsettomuudesta pitäisi palkita rahallisilla kannustimilla. ”Synnytystalkoista puhuminen on perverssiä. Siitä pitäisi tehdä brändi, että täällä on saatu väestönkasvu kuriin”, HS:n haastattelema Janne Kotiaho julisti lehdessä.

Jo useat eurooppalaiset kaupungit ovat saavuttaneet pisteen, jossa ulkomaalaisia on enemmän kuin kantaväestöä: esimerkkeinä Malmö ja Lontoo, joista jälkimmäisessä on muslimipormestari. Pienempiä lähiöitä, joissa sama kehitys on jo tapahtunut, löytyy vaikka kuinka paljon. Myös Suomessa tuodaan toistuvasti esille, että Ruotsista tuttu lähiöiden maahanmuuttajavaltaisuus näyttää merkkejä myös täällä meillä. Helsingin Sanomat kirjoitti aikaisemmin samalla viikolla uutisesta, jonka mukaan pääkaupunkiseudun maahanmuuttajavaltaisuus kasvaa odotettua nopeammin. Helsingin ja Espoon kohdalla tilastoissa korostuivat nimenomaan ei-valkoiset maahanmuuttajat.

Suomen väestön lukumäärä kasvaa virallistenkin tilastojen mukaan ainoastaan maahanmuuton ansiosta. Eli siis syntyperäisten suomalaisten absoluuttinen määrä vähenee, kun maahanmuuttajien määrä kasvaa. Ville Similä, mitä luulet tämän tarkoittavan pitkässä juoksussa? Poliitikkojen vastaus ongelmaan ei tietenkään ole ollut lapsiperheiden tukeminen, vaan maahanmuuton lobbaaminen ”työvoimapulaa” korvaamaan maahan, jossa on satojatuhansia työttömiä.

Me emme puhu kansanmurhasta siksi, että kyseessä olisi jonkinlainen vainoharhainen salaliittoteoria. Puhumme siitä siksi, että politiikalla, jota poliitikot ajavat, aiheutetaan pitkässä juoksussa valkoisten kansojen jääminen vähemmistöasemaan tai kokonainen katoaminen maissa, joita he ovat asuttaneet tuhansien vuosien ajan ja jotka he ovat rakentaneet. Ville Similä, osaatko lukea tilastoja?

Me puhumme kansanmurhasta, koska Etelä-Afrikan kaltaisissa maissa, jotka niin ikään ovat valkoisten rakentamia, on viimeisten 25 vuoden aikana murhattu järjestelmällisesti kymmeniä tuhansia valkoisia rasistisissa hyökkäyksissä. Valtio katsoo toimintaa läpi sormien. Etelä-Afrikka toimii esimerkkinä siitä, mitä myös Euroopassa on luvassa tulevaisuudessa, ellei politiikka muuta suuntaansa.

Saman aiheen kylkijutuissa oli myös Mikko Paakkasen ja Heikki Aittokosken kirjoittama teksti ”Yksi epäilty julkaisi kuvaamansa ampumisen”. Teksti päättyy kappaleeseen, jonka mukaan ”mies kokee, että meneillään on ’valkoisten kansanmurha’, jossa eurooppalaistaustaiset korvautuvat muilla ihmisillä. Vastaavat puheet ovat pitkään olleet netissä leviävien rasististen salaliittoteorioiden perussisältöä”.

Kansanmurhasta puhuminen ei ole salaliittoteoria siksi, että Uuden-Seelannin tapahtumista syytetty henkilö on myös asian maininnut manifestissaan. Kansanmurhasta puhuminen ei ole ”mieletöntä” siksi, että myös joku yleisesti paheksuttu henkilö on asian jossain yhteydessä maininnut. Kansanmurha- tai väestönvaihtopolitiikka on täysi fakta riippumatta siitä, tekevätkö poliitikot sitä täysin tietoisina oman toimintansa seurauksista vai eivät.

Similän artikkelissa paheksuttiin tietenkin myös antisemitismiä, joka perustuu ”ikiaikaisiin teorioihin juutalaisesta salaliitosta – – Yhdysvaltain äärioikeistoa yhdistäneessä Charlottesvillessä syksyllä 2017 marssineiden ryhmien iskulause ei sattumalta ollut ’Jews will not replace us’”.

Ville Similä, haastan sinut lukemaan Kansallisen Vastarinnan artikkelin “Kuka toi muslimit Eurooppaan?” ja kaatamaan tekstissä esitetyt argumentit yksi kerrallaan. Sen jälkeen voimme puhua ”äärioikeistolaisista salaliittoteorioista” lisää.

Niin – tiesithän, että lehti, jossa sinäkin saat levittää liberaalia maailmankatsomustasi, on juutalaisomisteinen? No nyt tiedät.

11 KOMMENTIT

 1. Työttömyys vähenee koska väki vähenee.

  “2018 tulee olemaan kahdeksas peräkkäinen vuosi Suomessa, kun syntyvyys laskee.”

  “Tilastokeskuksen mukaan kokonaishedelmällisyysluku on pienentynyt kaikissa naisten koulutusryhmissä vuoden 2010 jälkeen”

  “Ennusteen mukaan nettomaahanmuutto ylläpitäisi väkiluvun kasvua vuoteen 2035 saakka, jolloin maamme väkiluku olisi 5,62 miljoonaa henkilöä. Tämän jälkeen väkiluku kääntyisi laskuun ja 2050-luvulla maamme väkiluku olisi ennusteen mukaan jo nykyistä pienempi.”

  “työt­tö­mien mää­rä on pu­don­nut 116 000”

  https://stat.fi/tup/maahanmuutto/perheet/syntyvyys.html

  https://tilastokeskus.fi/til/synt/index.html

  https://tilastokeskus.fi/til/synt/2017/02/synt_2017_02_2018-12-04_tie_001_fi.html

  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/sipila-iloitsee-tyollisyysluvuista-on-muuten-iso-asia-etta-tyollisyyden-paraneminen-on-koskenut-koko-maata-6.3.487052.79219124ae

  • Suksikoot suden vittuun Sipilät sun muut (anteeksi, hukat) kaikkine nettomaahanmuuttoineen niin kauan, kun sieltä lappaa kuonaa Afrikasta. Ottakaa buureja tai muita immeisiä, niin saadaan ihan oikeasti jopa työperäistä tulijaa, sillä en laske huumekauppaa enkä pohjoisen seksuaalikulttuurin rikastamista työnteoksi.

 2. Mieletöntä, että miten vajakkeja nämä HS:n ja muun valemedian tyhjäntoimittajat ovat.

  • Hesarin toimittajat eivät ole vajakkeja, vaan omaa kansaansa vihaavia psykopaattisia opportunisteja.

   Menot heistä eivät itse ole juutalaisia niinkuin Hesarin omistajasuku on.

   On sinänsä kuvaavaa että Bonniers, joka on kiihkosionistinen suku, palkitsi Jessikka Aron journalistisesta työstään, toisinsanoen kansanvihollisesta propagandasta jossa kaikkia isänmaallisia mustamaalataan härskisti Putinin trollitehtaan palkatuiksi mesenaateiksi.

   Viides kolonna on suuri osa siitä, miksi Suomi ja Ruotsi kulkevat kohti perikatoa. Afrikka nyljettiin jo sionisti-omisteisten suuryhtiöiden toimesta, nyt on Euroopan kansojen vuoro tulla samalla tavalla nyljetyiksi.

   Operaation kärki oli Euro-valuutta, sillä sen avulla saatiin kansakunnat polttamaan omat rahat, ja omaksumaan velkaorjan aseman. Suomi ei saa tehdä enää muuta kuin lainata rahan omistajilta, juutalaisilta, tätä rahaa, ja kansa pakotetaan tekemään työtä vain tuon velan takaisinmaksuun, Korkovelkaa käytetään myös kiristämiseen, jossa maamme kansallisomaisuuden katoavat parempiin suihin, ja myös päätäntävalta omista asioistamme.

 3. Näistä joutuu aina miettimään että valehteleeko tahallaan vai onko vain tyhmä. Ville lienee jälkimmäinen.

 4. Lontoon pormestari Sadiq Khan on juutalainen, ei muslimi. Aivan kuten Barry “Hussein” Soetorokin eli USA:n 44. presidentti. Muslimina on vain parempi esiintyä kuin jutkuna. Kertoo melko paljon tuosta “herran valitusta kansasta”. Eivät ole koskaan kovassa huudossa missään. Aina ajettu pois joka paikasta kansan saatua tarpeeksi.

  Nämä suvakit ovat sairasta sakkia. Miksi emme saisi vihata väkivaltaista, keskiaikaista kulttia, joka mestaa julkisesti naisia ja hyväksyy pedofilian sekä eläinten kidutuksen? Eikä vain hyväksy, vaan PERUSTUU näille kakikille ihanille asioille! Sairasta sakkia, kuten sanoin. Islam ei ikinä tule kuulumaan valkoisiin, kristittyihin sivistysvaltioihin. Tämä on itsestäänselvyys.

  Kyllä suomalainen saa vihata vaarallisia muukalaisia ja loisia. Se on täysin tervettä. Nämä suvakit sen sijaan eivät ole terveitä. Tästä kertoo mm. se että suvakki on pettynyt, jos pakolaisia ei tulekaan vähintään yhtä paljon maahan kuin edeltävänä vuotena. Miettikää! Suvakki näkee sen siis pahana, että lähtömaassa on asiat paremmin kuin ennen, eikä tarvitse Eurooppaan ja muihin sivistyneisiin maailmankolkkiin loisiksi lähettää jokaista sieltä. Suvakki siis ei haluakaan noihin maihin rauhaa, vakautta ja turvallisia oloja!

 5. Itsekin katsoin tänään Washington Postin uutisointia aiheesta ja en voinut olla ihmettelämättä sitä denialismin määrää ja salaliittoteoriaksi haukkumista valkoisen kansanmurhan suhteen. Jutussa käytettiin jopa sellaista sananmuotoa, joka brändäsi valkoisesta syntyvyydestä huolehtimisen salaliittoteotriaksi.
  Naurettavaa propagandaa.

 6. Ihan jo Migrin sivuja selaamalla pystyy toteamaan, että väestönvaihto on todellisuutta. Kysymys on tietysti siitä haluaako asiaa todeta.

  Viimeisen 4 vuoden ajalta tilastoja.

  Kansalaisuuksia on myönnetty: 41 878
  Myönteisiä oleskelulupia – uudet ja jatketut: 233 469
  Kielteisiä koko ajalla: 22 156

  Luvut ovat siis valtavan suuria ottaen lisäksi huomioon, että tilastoissa korkealla ovat muun muassa seuraavat maat: Venäjä, Somalia, Afganistan, Irak, Turkki, Nigeria, Intia, Kiina, Pakistan, Iran, Kongo, Vietnam ja jne.

  Kansalaisuuksien jaon voi nähdä vähäisenä, riippuen laseista joiden läpi sitä katsoo. Otetaan kuitenkin huomioon Suomen tämänhetkinen matala syntyvyys ja se, että näistäkin syntyneistä yhä harvempi on valkoinen lapsi.

  Ikinä ei tahdota muistaa, kun puhutaan suomalaisten matalasta syntyvyydestä sitä, että tästäkin iso, mutta tuntematon prosentti on rotumuukalaisten synnyttämiä lapsia, mutta kansalaisuutensa takia, tai sen, että he ovat syntyneet Suomessa ja täällä sitten lisääntyessä, heidät lasketaan suomalaisiksi synnyttäjiksi ja heidän pienokaiset suomalaisiksi vauvoiksi, vaikka väri viittaisikin enemmän Afrikan, Aasian tai Lähi-Idän suuntaan.

  Väestö vaihtuu ja se on tosiasia, pyörittelee sitä sitten miten päin tahansa. Vihervasemmisto tämän kieltää, mutta miksi ei kieltäisi. Eihän totuuden puhuminen asiasta millään edistä heidän utopiaansa ja näkemystä tulevaisuuden maailmasta. Vihervasemmisto haluaa koko maailmasta rajattoman ja aluksi vähintäänkin Euroopasta sellaisen.

  Vai kuvitteleeko joku ulkomaisen työvoiman sopivana näkevä persu, että he huvikseen huutavat kulkueissaan tunnuslausetta No borders, no nations ja jne..?

  • Vihervasemmiston todellinen slogan:

   “Perkaa kala auki, niin voit syödä sen”.

   Vihreiden puolue luotiin aikanaan nimenomaan kommunistien toimesta aseeksi jonka avulla edesauttaa sivistysmaiden tuhoamista.

   Vihreiden tuottaman propagandan ääretön ristiriitaisuus on yksi asia jonka pitäisi saada ihmiset epäilemään.

   Nimittäin, kotisivuillaan kuuluttavat Vihreät miten he haluavat taistella voimallisesti ihmisten lisääntymistä vastaan, koska se kuormittaa luontoa ja aiheuttaa ilmastonmuutosta.

   https://policy.greenparty.org.uk/pp.html

   Samalla he kuitenkin halveksuvat heitä, jotka sanovat että ei pitäisi tuoda miljoonia ihmisiä lämpimistä maista tänne, koska täällä kaikilla pitää olla lämmitetyt asunnot. Jos kerran Vihreät haluavat planeetan pelastuvan ylikuluttamiselta, heidän pitäisi johdonmukaisesti olla tyytyväisiä että Euroopan kansat osaavat vähentää lukumääräänsä olemalla lisääntymättä liikaa, ja olemalla haluttomia tuoda vieraita ihmismassoja kortteleihinsa asumaan, ja näin täyttää luonnollisella tavalla ympäristötavoitteet.

   Mutta ei, Vihreät vaativat oikeustoimia niitä kohtaan, jotka sanovat että rajat kiinni.

   Ehkä he jo tajuavat kuinka hullun ristiriitaista heidän syöttmänsä pajunköysi on, ja häpeissään haluavat pakolla vaientaa sen paljastajat?

   Vihreät ovat siis kommunistien luomus. Ketkä loivat kommunismin. Kommunismin loivat ääri-kapitalistit. Keinoksi työntää kaikki kilpailu pois tieltään, jotta voivat kapitalisoida koko maailman yksityisomaisuudekseen. Yksityistäminen, anyone??

Comments are closed.