Koti Uutisia HS jatkaa tutulla linjalla

HS jatkaa tutulla linjalla

4

Helsingin Sanomille on sydämenasia suojella monikulttuurisuutta, vaikka se tarkoittaisi raiskaajien tuntomerkkien peittelyä.

UK_hesari1

Tiistaina poliisi tiedotti pidättäneensä viisi “ulkomaalaistaustaista” 15–18-vuotiasta henkilöä Helsingin Tapanilassa maanantai-iltana tapahtuneeseen joukkoraiskaukseen liittyen. Usein poliisi jättää epäiltyjen ulkomaalaistaustan mainitsematta, jos sillä ei ole merkitystä rikoksen tutkinnan kannalta. “Tällaisia tapauksia, joissa on mukana useita henkilöitä, kuitenkin tapahtuu. Pääsääntöisesti nämä ovat salassapidettäviä, eli niistä ei pahemmin tiedoteta”, rikoskomisario Jyri Hiltunen kommentoi keskiviikkona.

Tällä kertaa poliisi kuitenkin mainitsi tiedotteessaan epäiltyjen ulkomaalaistaustan, sillä ilmeisesti se toivoi yleisövihjeitä joukkoraiskaajaseurueen mahdollisesti nähneiltä. Useat lehdet uutisoivat poliisin tiedotteesta sellaisenaan.

Myös Helsingin Sanomat (HS) kirjoitti ensin epäiltyjen ulkomaalaistaustasta. Todennäköisesti uutisen oli kirjoittanut joku sellainen toimittaja, joka ei vielä ole tullut tutuksi lehden linjan kanssa, johon kuuluu monikulttuurisuuden haittojen peittely. HS:n toimitus oli kuitenkin hereillä, ja jo muutamassa minuutissa maininta ulkomaalaisista oli poistettu lehden uutisesta.

Helmikuussa HS koki “yhteiskunnallisesti merkittäväksi” julkaista Suomen Vastarintaliikkeen aktivistien henkilöllisyyksiä ja täysin laillisia yksityiskeskusteluja. Sen sijaan lehti ei näe yhteiskunnallisesti tarpeelliseksi julkaista monikulttuuristen joukkoraiskaajien tuntomerkkejä.

Katso kuvankaappaukset HS:n uutisesta tästä linkistä.

 

Aiheeseen liittyen:

Ulkomaalaiset joukkoraiskasivat naisen Helsingissä
HS:n Vastarintaliike-uutinen oli ankka
Media haluaa vaientaa maahanmuuttaja- ja pedofiiliuutisoinnin

4 KOMMENTIT

  1. Ilmeisesti propagandan levittäminen on tärkeämpää kuin bisnes, kuulemma kasvava määrä ihmisiä lopettanut HS:n tilauksensa lehden naurettavan “linjan” takia. Kilpaileva juutalaisjulkaisu Aamulehti kuitenkin paljasti tekijöiden ulkomaalaistaustan (toki itsestäänselvyys) ja salli jopa uutisen kommentoinnin! :O

  2. Juutalainen valtamedia tulee saamaan valtiolta tukea tulevaisuudessa. Työryhmä on tästä jo selvityksen laatinut ja ehdotukset pyörivät. Siten ei ole väliä, kaikkoavatko tilaajat. Poliitikot maksavat korkojen kanssa kaiken ja juutalainen bisnes kyllä mainostaa.

Comments are closed.