Koti Artikkelit Hovioikeus vapautti “vakaasti pasifistisen” transun asevelvollisuudesta

Hovioikeus vapautti “vakaasti pasifistisen” transun asevelvollisuudesta

15
Kuvituskuva.

Helsingin hovioikeus on päättänyt vapauttaa transun asevelvollisuudesta hänen “vakaan pasifistisen vakaumuksensa” vuoksi. Päätös on herättänyt hämmennystä, sillä hiljattain oikeus linjasi, ettei esimerkiksi Jehovan todistajilla ole uskontonsa nojalla oikeutta paeta armeijaa tai siviilipalvelusta.

Hovioikeuden päätökseen johtanut tapahtumasarja oli vaiheikas. Kun transun oli määrä aloittaa siviilipalvelus, oli hän vielä virallisen ilmoituksensa mukaan mies. Hän kuitenkin yritti välttää siviilipalveluksen rekisteröimällä “uudeksi sukupuolekseen” naisen. Naisilla ei ole asevelvollisuutta Suomessa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus ei vakuuttunut transun selityksistä vaan tuomitsi hänet lähes puolen vuoden valvontarangaistukseen sekä valtiolle suoritettavaan rikosuhrimaksuun 2018. Kulttuurimarxisti päätti kuitenkin valittaa tuomiosta hovioikeuteen, joka oli huomattavasti ymmärtäväisempi.

Myöskään hovioikeus ei kuitenkaan vakuuttunut transun selityksestä, jonka mukaan hänen “naiseutensa” kumoaa asevelvollisuuden. Sen sijaan hovioikeus linjasi, että transun “vakaa pasifistinen vakaumus” oli tarpeeksi painava syy välttää niin armeija kuin siviilipalvelus ilman rangaistusta.

Transun mukaan asevelvollisuusvaatimus pasifisteille on “syrjivä” käytäntö. Transu ei ollut suorittanut siviilipalvelustaan yhtään päivää ennen hovioikeuden lopullista päätöstä.

Tapaus herätti mielenkiintoa, sillä eduskunnassa on huhtikuussa linjattu, ettei Jehovan todistajilla ole uskontonsa nojalla enää oikeutta kieltäytyä armeijasta tai siviilipalveluksesta. Uskontoonsa vetoavat Jehovan todistajat joutuvat siis tulevaisuudessa kärsimään rangaistuksen samalla, kun “pasifistiset” kulttuurimarxistit voivat jatkaa velvollisuuksiensa välttelyä vapaasti.

Kansallissosialistien linja kysymykseen on tietysti yksinkertainen. Niin “pasifistit” kuin uskonnollisetkin ryhmät on velvoitettava asepalvelukseen näiden “vakaumuksesta” riippumatta. Siviilipalvelus on vaihtoehto ainoastaan niille, jotka eivät painavista terveydellisistä syistä selviytyisi armeijassa.

Lähde: Helsingin Sanomat

15 KOMMENTIT

 1. Seuraavassa vaiheessa erilaiset pasifistiset ja pseudopasifistiset yhdistykset alkavat myydä todistuksia henkilön ”vakaasta pasifistisesta vakaumuksesta”. Varsinkin niille yhdistyksille, joiden jäsen tämä transu oli, päätös on rahan arvoinen asiakirja.

  Mitä sanovat uudet ministerimme asiasta?
  — Voisiko joku toimittaja kysyä!

 2. No niin… ja tätä ennakkotapausta tulee varmasti moni itsekäs surkimus käyttämään hyödykseen vinkuessaan vapautusta vedoten “vakaaseen pasifistisuuteensa”. Maanpuolustus kuuluu kaikille, niin kuin PV:n linja on.

 3. Helkkari, eihän näitä sivuja voi enää avata, kun päällimmäinen uutinen on aina jokin äärimmäisen vastenmielinen raiskaus/transu/somali/maanpetturi-uutinen. Ja mikä pahinta, ne ovat aina aiheellisia – ja kuvaavat vaipumista dystopiaan.

  Muuten, mielestäni toimitus voisi antaa ohjeita siihen, mitä ja minkälaisia sanoja voi käyttää. Olen ollut huomaavinani (varmasti perustellusti), että ns. toimituksellinen moderointi on lisääntynyt Ruotsiin siirtymisen jälkeen ja johtunee siitä, että Ruotsin sionistismarxistinen järjestelmä langettaa pienimmästäkin syystä sakkoja tai vielä ankarampia tuomioita kirjoittajille/alustan pitäjälle. Tällehän ei voi mitään, mutta voisi siitä yhden artikkelin kirjoittaa, tai sitten ei, ei siinäkään mitään.

  Tässä nimenomaisessa artikkelissa korostuu maailmamme absurdi, groteski tila.

  Mielestäni nykytilanne vastaa Rooman Valtakunnan tuhoa edeltäviä aikoja. Rooman Valtakuntahan oli satoja vuosia edellä kaikkia muita, ellei tuhansia. Ja kun silloiset sionistit saivat senkin tuhottua niin Eurooppa vajosi 1500 vuodeksi pimeyteen. Niin on nytkin, jos sionisti saa tahtonsa läpi, me vajoamme sadoiksi vuosiksi kurjuuteen ja pimeyteen, slummeihin, kehitysmaaksi, idioottien johtamana.

  • Voisiko Vastarinnan toimitus tehdä jutun tästä.
   https://dissenter.com/

   Dissenter-selaimessa kommentointi tapahtuu selaimessa itsessään, joten toimitusta ei voi polpo millään tavoin sananvainota.

  • Ihmettelinkin että kuinka sivusto on auki samalla ulkoasulla kuin ennen oikeuden lakkauttamispäätöstä. Sivusto on siis siirretty Ruotista käsin toimivaksi?

  • > Olen ollut huomaavinani (varmasti perustellusti),
   > että ns. toimituksellinen moderointi on
   > lisääntynyt Ruotsiin siirtymisen jälkeen

   Saman olen minäkin huomannut. Moderointilinjan muutokset olisi hyvä kertoa täällä. Varsinainen linjahan on kanta-kävijöille jo tullut tutuksi.

   Parempi kuitenkin moderoitu kuin ei mitään.
   — Ja kiitos aktivisteille,
   — että jaksatte,
   — että altistatte itsenne valtion väkivaltaisten huökkäysten kohteeksi toimimalla isänmaan puolesta.

   Muuten. Moderointia edeltävää hash-koodattua osoitetta voidaan, ainakin teoriassa, käyttää vastarintaa vastaan. Moderoimaton kommentti on avoimena koko internetin luettavissa ja voidaan väittää, että kommentti on ollut (jonkin aikaa) julkisesti esillä vaikka se sitten poistettaisiinkin. Esimerkki siitä, miten moderoimaton kommentti julkaistaan:
   http://archive.fo/197MS#selection-2565.0-2601.17
   En kyllä osaa sanoa, onko tuo sitten todellinen uhka.
   — Mutta: maailma on kavala ja mitä muuta hallitsevalta luokalta voisi odottaa…
   — Mutta ainakin voin todistettavasti väittää, että teksti on ollut vastarintaliikkeen hallitsemilla sivuilla julkisessa jakelussa ainakin yhden minuutin ajan.

   > Rooman Valtakunnan tuhoa edeltäviä aikoja

   On aivan ällistyttävän hämmästyttävää seurata läheltä tapahtumia tästä miten kokonainen läntinen sivilisaatio tuhoaa itsensä ja miten nopeasti se tapahtuu. Kyseessä on jonkinlainen sivilisaation itsemurha. Muuta selitystä en keksi.

   Jos ajattelee, että historia toistaa itseään ja että muutama sata vuotta sitten Saksankin alueella puhuttiin satoja eri kieliä — alue siis koostui pienen pienistä kuningaskunnista, — niin voisi ajatella että olemme palaamassa pienten kalifaattien ja kreivikuntien aikaan.

   Tällaiset itsehallintoalueet sitten aseellisesti puolustautuvat toinen toistaan vastaan. Ranska ja Ruotsi ovat varmaan tällaisen kehityksen edelläkävijöitä (mutta kaikkeahan ei kerrota).

   P. S.

   Mises on juuri julkaissut (englanniksi) Hans-Hermann Hoppe’n kirjan yhtenätoista mp3 äänitiedostona.
   — The Myth of National Defense: Essays on the Theory and History of Security Production
   https://mises.org/library/myth-of-national-defense-audio

   Hoppea on jotenkin vaikea löytää (ilmaiseksi).

   • Älykkyys, maalaisjärki, logiikka ja kaikenlainen viisaus katoaa hurjaa vauhtia. Pelottavan nopeaa tahtia. Älykkyyttä ja omia ajatuksiaan julkituovia ihmisiä vainotaan jo nyt aivan selvästi! Katsokaa ympärillenne (niin netissä kuin oikeassakin elämässä) niin allekirjoitatte taatusti väitteeni.

    Mehiläiset ja kimalaisetkin ovat vähentuneet huolestuttavasti. Liekö maailmanloppu tulossa…

 4. Eli sai 80 euron sakot. “Valvontarangaistus” tarkoittanee tässä avovankilaa tai ehdonalaista.

 5. Ei nykyisessä Suomen valtiossa juridisena konstruktiona ole juuri mitään asein puolustettavaa. Ja kansankultuurikin on aika alhaista. Siinä mielessä sivarius tai muuten palvelun välttely nykytilanteessa on ymmärrettävää. Armeijahan ei enää puolusta Suomen kansaa vaan on osa globalistista koneistoa. Siihen sotkeutumista on syytäkin vältellä.

  • Puolustusvoimien ydinajatus ei ole muuttunut mihinkään sitten kyseisen organisaation perustamisen. Yhteiskunta tarvitsee täysmuutoksen, mutta myös vahvat puolustusvoimat. Asepalvelus tarjoaa hyvän mahdollisuuden jokaiselle henkisen ja fyysisen kunnon kohottamiseen sekä koulutusta aseiden käyttöön. Asiat eivät ole noin mustavalkoisia, puolustusvoimilla on kansallissosialistejakin töissä, kuten mm. allekirjoittanut.

 6. Itse kyllä olen lähinnä huojentunut, aina kun joku vihervassari, tai perverssi kieltäytyy asevelvollisuudesta. Tulevaisuudessa on parempi, että “alan koulutus” on vain meikäläisillä…sisällissota olisi lyhyt ja henkiä säästyy 😀

 7. Tuollainen kuvan kaltainen maanpuolustaja taitaisi aiheuttaa lähes vastaavanlaisen järkytyksen jonka turkkilaiset kokivat kun löysivät aikanaan Transsilvaniassa Vlad Seivästäjän menetelmällä hoidellut tiedustelijat, tulipa vihulainen seuraavan kerran koillisesta, lännestä tai kaakosta.

  • Tuossa piti olla “koillisesta, idästä tai kaakosta” kun sieltä päin se vihulainen on perinteisesti tullut.

   • Vladin & Co. tempaus oli kyllä hieno. Siinä oli ottomaanin päätä kepinnokassa, sano.

    Unkarilaiset ja serbit ovat myös historiassa panneet hanttiin sulttaanin paskasakille.

Comments are closed.