Koti Uutisia Kotimaa Hovioikeus vahvisti persupoliitikon ajatusrikostuomion

Hovioikeus vahvisti persupoliitikon ajatusrikostuomion

2

Helsingin hovioikeus vahvisti torstaina käräjäoikeuden aiemman tuomion, jossa perussuomalaisten espoolainen kaupunginvaltuutettu Teemu Lahtinen sai sakkoja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta.

Mielivaltaiseen tuomioon johti kaksi twiittiä, joissa yhdistettiin islam, profeetta Muhammed ja pedofilia. Tämä on erikoista, sillä Koraanin itsensä mukaan Muhammedin kolmas vaimo Aisha oli kuusivuotias joutuessaan naimisiin, ja yhdeksänvuotiaana hän siirtyi profeetan vuoteeseen.

Lisäksi Lahtinen jakoi kesäkuussa 2017 Twitter-tilillään Jussi Halla-ahon kirjoituksen, joka käsitteli somaleja. Kirjoituksessa verrattiin valtamedian kirjoittelua suomalaisista ja sitä, onko suomalaisilla vastaavasti oikeus kirjoittaa samaan tyyliin somaleista. Halla-aho sai aikanaan kirjoituksesta tuomion ja nyt Lahtinen sai tuomion sen uudelleen jakamisesta.

Hän kiisti syytteet myös hovissa, mutta tuomio tuli molemmista rikosnimikkeistä. Lahtinen voi vielä pyrkiä hakemaan muutoksia korkeimmasta oikeudesta.

Vielä lokakuussa 2017 Lahtisen Suomen Sisu -järjestö painotti, että he luottavat täysin politisoituneeseen oikeuslaitokseemme hyökätessään Vastarintaliikettä vastaan. Ilmeisesti mielivaltaisen kiihotustuomion sattuminen omalle kohdalle on saanut Lahtisen arvioimaan uudelleen mielipidettään Suomen politisoituneesta oikeusjärjestelmästä. Maahanmuuttokriittisen Hommaforumin keskustelussa Lahtinen totesi helmikuussa asiaan liittyen, että laki ei todellakaan ole kaikille sama ja se on tärkeää korjata.

Lähde: HS

2 KOMMENTIT

  1. Pilkka osuu omaan nilkkaan. Yleisesti nämä vihapuhe-ajatusrikos oikeudenkäynnit ovat vastenmielisiä, mutta tässä tapauksessa tunnen pientä vahingoniloa. Sama juttu Päivi Räsäsen vihapuhetutkinnan kanssa.

    Näiden maltillisten nationalistien ja konservatiivien on hyvä ymmärtää, että tuo väärinajattelijoiden ajojahti ei pääty koskaan ennen kuin kaikki on suvakkeja. Siksi sitä pitää vastustaa alusta saakka.

  2. Luterilaisuuden isä, Martin Luther, kertoi meille, miten suhtautua muslimeihin. A) Joko heidät täytyy käännyttää kristinuskoon (luterilaisuuteen) tai B) pysäyttää jo rajalla eikä päästää maahan.

    Martin Luther näytti meille tien ja kertoi myös juutalaisten valheista.

    Luterilaisuuden nimessä, pysäytetään muslimit rajalle, kuten Martin Luther neuvoi, ellei heitä saada käännytettyä kristityiksi.

Comments are closed.