Koti Uutisia Horst Mahler vapautettu

Horst Mahler vapautettu

2

UK_Horst-Mahler

Maanantaina virallistettiin tieto, jonka mukaan 79-vuotias saksalainen asianajaja ja nationalisti Horst Mahler on vapautettu 3. syyskuuta vankilasta istuttuaan kaksi kolmasosaa 12 vuoden tuomiostaan. Hänet tuomittiin 25. helmikuuta 2009 kuudeksi vuodeksi vankeuteen niin kutsutun holokaustin kiistämisestä.

Tausta tuomiolle oli se, että Mahler oli levittänyt Germar Rudolfin kirjaa Lectures on the Holocaust. Huolimatta siitä, että Saksassa “holokaustin kieltämiselle” on asetettu viiden vuoden vankeusrangaistus, tuomari päätti lisätä tuomioon yhden vuoden siksi, ettei Mahler hiventäkään katunut tekojaan.

Mahler tuomittiin jälleen viiden vuoden vankeusrangaistukseen 11. maaliskuuta samana vuonna. Tälläkin kertaa tuomio tuli “holokaustin kiistämisestä”, mutta myös “kansallissosialistien toisen maailmansodan aikana tekemien sotarikosten vähättelystä”. Tuomioon yhdistettiin joukko muitakin poliittisia tuomioita, ja tämä johti siihen, että Mahlerin vankeusrangaistuksesta tuli 12-vuotinen.

Mahler sai aikaisemmin tänä vuonna verenmyrkytyksen, ja osia hänen jalastaan oli pakko amputoida vankilassa. Tästä huolimatta Mahleria ei vapautettu humanitäärisistä syistä. Näin yleensä tehdään, kun otetaan huomioon vangin korkea ikä ja fyysinen terveydentila.

Sekä syyttäjä että saksalaiset viranomaiset ovat protestoineet, että Mahler vapautetaan “liian aikaisin”. He näkevät Mahlerin “rikollisluontoisena” henkilönä, jolta on “suojeltava kansalaisia”.

Myös Mahlerin asianajaja Sylvia Stolz on tuomittu “holokaustin kiistämisestä”.

 

Lähteet: Nordfront.net, https://derfallhorstmahler.wordpress.com

2 KOMMENTIT

  1. Miksi Amnesty ei aja näiden mielipidevankien asiaa? Suomessakin voi saada nykyään helposti tuomion jos ei rakasta jutkuja tai mamuja. Juha Kärkkäisen tuomiokin on todella käsittämätön ja ristiriidassa oikeusoppineitten näkemyksen kanssa tuomiovallasta.

  2. Carolyn Yeagerin sivustolta sain käsityksen, että jalkaa ei olisi tarvinnut amputoida, jos Mahleria olisi hoidettu asianmukaisesti.

    Lisäksi lady Renouf on kertonut juutalaisten saaneen suljetuksi ainakin yhden pankkitilin, jossa sairaalle Mahlerille oli kerätty kolehtia.

Comments are closed.