Koti Uutisia Kotimaa Homoviikko: Kansallismuseolla transusatuhetki lapsille

Homoviikko: Kansallismuseolla transusatuhetki lapsille

14
Transusatuteltan vetäjä Timo “Maimu Brushwood” Tähkänen. Kuvakaappaus: Instagram.

Suomen homolobbaajat pyrkivät tämän vuoden “Pride-viikolla” manipuloimaan lapsia suorasukaisemmin kuin aiemmin. Helsingissä Kansallismuseo järjestää esimerkiksi transusatuhetken (“drag-satuteltta”) lapsille.

Lasten homotilaisuus on osa Kansallismuseon Pride House -tempausta. Mitä valtavirtaisemmaksi julkinen homous on muuttunut, sitä päättäväisemmin Pride-instituutio pyrkii seksualisoimaan viattomia lapsia.

Kansallismuseo mainostaa tilaisuutta seuraavalla tavalla:

“TIISTAI 25.6.

Lasten Drag-satuteltta
Klo 12–12.30
Kesäpiha

Drag-runoilija Maimu Brushwood o.s. Huolirinnan satuhetki. Maimun saduissa seikkailevat marionettinukke Olavi ja räsynukke Ulla.

Järj. Maimu Brushwood”

Kuten uutisoimme hiljattain, yksi Pohjoismaiden Pride-johtajista jäi tänä kesänä kiinni pedofiliasta. Suomessa seksiasuihin pukeutuneet aikuiset homomiehet ovat marssineet yhdessä viattomien lasten kanssa Pride-paraateissa useina vuosina.

Tänä keväänä myös selvisi, että julkihomo kokoomuspoliitikko oli pyörittänyt homoystäviensä kanssa Suomen historian sadistisimpiin lukeutuvaa pedofiilijengiä. Jokaisen suomalaisen vanhemman vastuulla on suojella lapsiaan Pride-propagandalta.


Lähde: Kansallismuseo

14 KOMMENTIT

 1. Tämä sairaus ei jatku enää montaa vuotta, kyllä tämä alkaa mennä yli jo ihan neutraaleillakin kansalaisilla, ilman (((globalistien))) rahoitusta tämä ei oli mitenkään mahdollista.

 2. Ihanaa ja rohkeaa! Nyt kaikki kansallismuseoon perheen pienempien kanssa. Sen jälkeen kirkkoon kuunteleen Sateenkaarimessua ja vierailulle paikalliseen moskeijaan ISIS-naisia tapaan. #suomi2019 #pride

 3. Kansallismuseo tappaa Suomen kulttuuriperintöä nopealla tahdilla ja mädättää minkä kerkiää, kohdeyleisönä nimenomaan nuoret: https://www.kansallismuseo.fi/fi/kansallismuseo/uusi-kansallinen ja https://www.kansallismuseo.fi/fi/ajankohtaista/kansallismuseo-vuoden-pride-house
  Tämä on niin absurdia, etten tiedä mitä tähän sanoa… nuo kulttuurimarxistit on erotettava ja laitettava vastuuseen rikoksistaan suomalaisia ja suomalaisuutta vastaan! Tuolla laitoksella ja sen mädällä johdolla on aivan liikaa valtaa Suomen kulttuuriperintökohteiden hallinnoimiseen.

 4. Ei kukaan täysjärkinen altista lapsiaan tuollaiselle. Antaa pervertikkojen tuhota itsensä.

 5. Hyvin harva kansallismielinen tai kansallissosialistikaan nykyisin enää vastustaa prideä. Kaikki vaan hymistelee mukana.

  • Mistäs sä tuon vetäsit? Kansallissosialistit nimenomaan vastustaa prideä ja kaikkea muutakin degeneraatiota. Onhan sitten näitä “kansallismielisiä” ja haittaisänmaallisia, jotka ei vastusta tätä rappiokehitystä ja kattelee hinttari Tynkkysen ja senegalilaisen neekerinsä videoita ja äänestää perussionisteja.

   • Miksei sitten järkätä vaikka vastamielkkaria tuon priden aikaan? Jos kerran siis ollaan sitöä vastaan.

 6. MV-lehti on kova rummuttamaan hintti-Tynkkystä. Perussionistien pää-äänenkannattajahan MV on aina ollut.

  Myös Saksan, Hitlerin ja kansallissosialistien mustamaalaamista ja haukkumista. Siellä jopa juhlitaan sitä, että “Venäjä pysäytti Hitlerin”. Eli siellä ollaan Suomea ja Suomen liittolaisia vastaan avoimesti!

  Myös kirjoitus kirkonpolttamisen tärkeydestä (“saa meidät ‘normaalit’ ateistit näyttämään hyviltä!”) sekä pride-marssien hyödyistä (hintin ja pride-veteraanin kirjoitus; “saa meidät ‘normaalit’ homot näyttämään hyviltä!”) ovat jokseenkiin hälyttäviä…

 7. Havaintoja vierailusta Helsingin keskustaan ke 26.6.2019.

  Kansallismuseon edessä liehui homolippu. Viereisessä Bottan talossa oli homolippuja. Kolmekymppinen mies käveli museon luona pitäen kädestä alle kouluikäistä vaaleatukkaista tyttöä, jolla oli toisessa kädessään pieni homolippu. Kävi mielessä ajatus lapsen huostaanotosta. HS:n toimitalon katolla liehui homolippuja. Jatkoin eteenpäin kohti ydinkeskustaan. Sokoksen katolla ei ollut homolippua, mutta… mutta Stockmann homoliputti näyttävästi. Jopa yrityksen logo oli väritetty homolipun väreihin.

  Entä sitten nettipalvelut. Kirjoitan tätä 28.6.2019. HS:n Oikotie käyttää homotunnusta. Nordeakin on ottanut asiakseen osallistua homoiluun. Tarjoaa kesäkuun aikana maksutonta luottokortin värin vaihtamista homolipun näköiseksi.

  On kuin Suomi potisi jotain kollektiivista mielisairautta.

Comments are closed.