Koti Uutisia Kotimaa Homot järjestivät orgiat lapsiperheiden suosimalla hiekkarannalla Porissa

Homot järjestivät orgiat lapsiperheiden suosimalla hiekkarannalla Porissa

6
Kuvituskuva.

Poliisi sai hiljattain ilmoituksen homojen orgioista lapsiperheiden suosimilla Yyterin hiekkadyyneillä Porissa. Ilmoituksen tehnyt perheenisä kertoo olevansa vihainen siitä, etteivät orgioiden osallistujat vaikuttaneet välittävän lainkaan alueella olleista lapsista.

Seksin harrastaminen julkisella paikalla on Suomessa rikos. Hätäkeskus sai ilmoituksen asiasta sunnuntai-iltapäivänä viideltä. Orgioihin osallistui suuri joukko miehiä, jotka vaihtoivat jatkuvasti pareja. Tilastojen mukaan homojen elämäntyyli on omiaan levittämään vakavia sukupuolitauteja, minkä lisäksi homot ovat erityisen alttiita huumeille ja mielenterveysongelmille.

– Ei siellä näkynyt mitään varoitusmerkkiä. Sitä paitsi ei tällainen käytös ole luvallista millään rannalla. Se näkyi dyynien päältä kauas. Ihmiset ihmettelivät, mitä ihmettä siellä tapahtuu, kommentoi medialle perheenisä, joka oli saapunut dyyneille lastensa kanssa.

Toistaiseksi ei ole selvyyttä siitä, valitsivatko homot orgioiden sijainnin tarkoituksella lapsiperheiden läheisyyden perusteella. 1992 julkaistu tutkimus ”The proportions of heterosexual and homosexual pedophiles among sex offenders against children: an exploratory study” osoitti, että pedofilia on yleisempää homojen kuin heteroiden keskuudessa.

Lähde: Ilta-Sanomat

6 KOMMENTIT

  1. “Pride”-marssilta pitäisi viedä myös porukkaa putkaan ja antaa tuomioita. Itsensäpaljastaminen on rikos Suomessa.

  2. Konduktöörin nahkalakki vain vaihtui välillä päästä toiseen suklaajunan puksuttaessa länsirannikolla. Kumma kun ei Halosen valtakaudella jaettu jo ruskean rei’än ritarikunnan arvomerkkejä.

  3. Paikallisen Satakunnan Kansan uutisessa ei mainittu mitään aktien homoseksuaalisesta luonteesta vaan annettiin olettaa heteropareiksi, tahallista piilottelua?

    • Onhan toki AIDS-porukka, pedofiilit ym. poikkeavat parempaa väkeä, joten ei heidän muutoin niin hyvää mainetta kannata yhdellä lehtijutulla alkaa pilata.

  4. Kuvan esimerkin mukaisesti näin nämä homot ja muut lgbtqabcbbqadhd sekoilijat haluavat osoittaa olevansa normaaleja…

  5. Dorothy kuvitteli Ihmemaa Oz -elokuvassa löytävänsä onnen sateenkaaren toiselta puolen, mutta totesi lopuksi: -There’s no place like home.
    LGBTVMP-kansakin luulee olevansa onnellisia omituisissa seksileikeissään, vaikka aito onni on loppujen lopuksi normaalissa heteroparisuhteessa.

Comments are closed.