Koti Uutisia Pohjoismaat Homoseksuaalinen vietnamilainen ampui autistista LGBT-miestä päähän kiväärillä

Homoseksuaalinen vietnamilainen ampui autistista LGBT-miestä päähän kiväärillä

1

Oikeus käsitteli torstaina Pohjois-Ruotsissa tapahtumaa, jossa 20-vuotiasta vietnamilaista miestä syytetään 46-vuotiaan miehen ampumisesta. Välikohtaus tapahtui 20-vuotiaan tilalla, jonne hän oli sopinut homoseksitreffit 46-vuotiaan kanssa. Vietnamilainen oli syyttäjän mukaan piiloutunut kiväärin kanssa lumihangen taakse odottelemaan 46-vuotiaan saapumista paikalle. Kun uhri saapui paikalle, ampui vietnamilaismies syyttäjän mukaan uhria päähän.

Ampumisen jälkeen vietnamilaismies oli syyttäjän mukaan siirtänyt ruumiin uhrin auton peräluukkuun ja ajanut auton Piteån kaupunkiin. Poliisi löysi auton maaliskuun 2. päivä ja pääsi tekijän jäljille välittömästi. Vietnamilaismies pidätettiin samana päivänä, jolloin ruumis oli löytynyt.

Pidätyksen jälkeen poliisi kuuli useita 46- ja 20-vuotiaan tuttavia, joista suurin osa kuuluu samaan homoseksuaaliseen ystäväpiiriin. Poliisin kuulemat todistajat kuvailivat 46-vuotiasta erittäin kilttinä miehenä, joka päivittäin söi äitinsä kanssa illallista. He kuvailivat häntä myös lievästi autistiseksi ja sanoivat, että hän piti nuorista miehistä. Hänellä kerrotaan myös olleen seksisuhteita 14-vuotiaiden poikien kanssa.

Vietnamilaismies sanoo murhanneensa miehen, koska hänellä itsellään oli suuria pelivelkoja. Heti murhan jälkeen hän siirsi uhrinsa tililtä suuria summia omalle tililleen, minkä vuoksi poliisilla heräsi epäilyjä häntä kohtaan välittömästi.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

  1. Kuollut pedari ja pidätetty gookkihomo. Loistavaa, vielä kun poistetaan maasta riisisilmä niin askel kohti parempaa.

Comments are closed.