Koti Uutisia Kotimaa Homopropaganda ei toiminut – Finlayson sulki kaikki kauppansa Ruotsissa

Homopropaganda ei toiminut – Finlayson sulki kaikki kauppansa Ruotsissa

11

Kulttuurimarxistinen tekstiiliyhtiö Finlayson on joutunut perääntymään jopa maassa, jossa homous ja pakkomonikulttuurisuus on nostettu uudeksi valtionuskonnoksi. Toimitusjohtaja Jukka Kurttila valittelee Kauppalehdelle, että Finlaysonin Ruotsin-valtaus epäonnistui surkeasti.

Finlayson on tullut tunnetuksi hyökkäyksistään isänmaallisia ja perinteisiä arvoja kannattavia suomalaisyrittäjiä vastaan. Yhtiön uutisoitiin jo vuosi sitten olevan talousvaikeuksissa ja suunnittelevan irtisanomisia sekä toimitusjohtajan vaihtoa.

– Hanke [Ruotsin valloittaminen] ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Jouduimme alaskirjaamaan Ruotsista reippaat tappiot viime vuoden tilipäätökseen, mikä näkyy tuloslaskelman viimeisellä rivillä, myönsi Finlaysonin operatiivinen johtaja Risto Voutilainen Kauppalehdelle.

Lopulta Finlayson joutui sulkemaan kaikki myymälänsä Ruotsissa. Viimeinen lappu laitettiin luukulle elokuussa. Yhtiön kokema tappio on karvas, sillä se luuli iskevänsä kultasuoneen laajentaessaan länsinaapuriin. “Tilikauden tulos painui 2,2 miljoonaa euroa miinukselle, kun se edellisellä tilikaudella oli 1,3 miljoonaa euroa plussalla”, Kauppalehti kertaa.

Vaikeuksien vuoksi Finlayson on hakenut uutta toimitusjohtajaa kulttuurimarxisti Kurttilan paikalle. Tällä hetkellä tilanne on yhtiön kannalta kuitenkin niin kriittinen, että hanke on jäissä. Toimitusjohtajan vaihtumiseen sisältyy liian suuria uusia riskejä.

Lähde: Kauppalehti

11 KOMMENTIT

 1. Tässä se nähdään että homolobbyn levittäminen saattaa tuhota isonkin yrityksen.

 2. Tuollakin yrityksellä olisi todella suuret markkinat jos pysyisivät perinteisten ja luonnonläheisten tekstiilien & kuosien tuotannossa, eivätkä pakottaisi tätä sairasta marxistista roskaa ihmisten kurkuista alas. Eräs tuttuni oli harjoittelussa Finlaysonin myymälässä ja kertoi kuinka nainen tuli kyselemään jotain tom of finland homokuosivaatetta ja näitä sitten näytettiin, nainen ei ollut ihan varma mikä pitäisi ottaa, joten haki henkilön paikalle jolle nämä ostettiin: alle kouluikäinen poika, joka ei edes tajunnut mitä tälle oltiin hankkimassa, mutta päästänsä vialla oleva äiti halusi ostaa homokuoseja lapselleen, kuin jotain supersankarivaatteita… rappiollinen elämä alkaa kasvatuksesta.

  • Hyi saatana.

   Itse sain lahjaksi jonkun perus finlayson rätin. Käsipyyhe taisi olla. Kyllä sillä pyörän pultit paskasta putsasi ja nuorison polkupyörän ketjut kanssa. Sen jälkeen kaatopaikalle.

 3. Niin no tämäkin vaan todistaa sen, että nuo ovat äänekäs porukka, mutta pieni porukka. Siksi ei myy.

 4. Ehkä Finlaysonin pitäisi siityä varsinaisiin homomaihin kuten Saudi-Arabiaan kauppojensa kanssa.
  Ja Mekkaan mahtuu useampikin kauppa, kun se on homoturismin kansainvälinen keskus.

 5. No eipä tosiaan haittaa hyvä että sairas kulttuurimarxixmi tulee tiensä päähän

 6. Meidän kauppakesk. tuli toi liike pari vuotta sitten, mut joutui myös lopettaan n.1/2 v päästä. Kävin siellä kerran kun Tom of Finland villitys oli in ja huomasin ettei siellä ketään ollut. Juttelin myyjän kanssa, kyselin miten kauppa käy? Sanoi että huonosti. Siihen, etten osta minäkään periaatteesta mitään, vaikka teillä ihan laadukkaitakin tuotteita on, mutta En kannata tuota ToF:ää. Siitä vko, niin liike lähti. Tajusivat varmaan miksi kauppa Ei käy 😐

 7. Sitä savat mitä tilaavat. Kuka tollasia kotiinsa ostaisi paitsi kuvankaltaiset.

Comments are closed.