Koti Uutisia Kotimaa Homopareja vihkinyt pappi valitti rangaistuksestaan

Homopareja vihkinyt pappi valitti rangaistuksestaan

6

Homopareja vihkinyt pastori Kai Sadinmaa tekee valituksen tuomiokapitulin päätöksestä rangaista häntä. Hänen tuomiokapitulilta saamansa rangaistus oli vakava moite.

Sadinmaa valittaa rangaistuksestaan siinä toivossa, että hallinto-oikeus hylkää rangaistuksen. Jos hallinto-oikeus ei hylkää hänelle annettua rangaistusta, antaisi tämä Sandmanin mielestä kirkolle vallan “ruoskia pappeja” omassa sisäpiirissään. Sadinmaa on myös sitä mieltä, ettei hän ole rikkonut pappislupausta, koska samaa sukupuolta olevien vihkiminen ei Suomessa ole rikos.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

  1. Ei ole vissiin ko. leipäpappi raamattua lukenut. Mitä sanoo raamattu? Vai onko meillä käenpoika pesässä? Hajottamassa kristillistä kulttuuria?

    Luulisi että pappi osaa lukea ja ymmärtää lukemaansa. Raamatussa sanotaan melko yksiselitteisesti että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Jos kerran vihitään papiksi, pitäisi olla niin vankka usko siihen mitä on lukenut. Ettei omille tulkinnoille ole sijaa.

  2. “Mies, joka makaa miehen kanssa on Herralle kauhistus” Vaikka en itse tuohon satukirjaan uskokaan, niin hassua, miten papit ovat tuon kohdan sivuuttaneet toistuvasti tässä asiassa 😀

  3. Aivan oikein, että tuollainen pedofiilipappi ja mädättäjä Kai Sodoman saa rangaistuksen. Kaikki tuollaiset homopapit pitäisi kivittää kirkon edessä tai laittaa häpeäpaaluun ja kansalaiset saisivat mennä piekseen ja sylkeen tuollaisia niljakkeita.

    • Kai Sodoman kyllä saa vielä rangaistuksen, jos ei tässä elämässä, niin seuraavassa, nimittäin ikuisessa helvetissä.🙂

  4. Tietääkseni papin vakaumuksen mukaista ei ole vihkiä homoja, oli se sitten dekriminalisoitua Suomessa tai ei. Nyt on väärä ammatti Sodomiitil… eikun Sadimanilla.

Comments are closed.