Koti Uutisia Homolobbarit kohtasivat vastarintaa Moskovassa

Homolobbarit kohtasivat vastarintaa Moskovassa

4

Homoaktivistit kohtasivat vastarintaa yritettyään järjestää laittoman mielenosoituksen lauantaina Moskovassa.

UK_Homoaktivistit_Moskovassa

Kuten muissakin valkoisissa maissa, myös Venäjällä homolobbaajat ovat yrittäneet jo vuosia saada jalansijaa järjestämällä “Pride-marssejaan”. Venäjällä tämä on kuitenkin jäänyt pelkälle yrityksen asteelle, sillä homolobbaajat ovat aina kohdanneet voimakasta vastarintaa kansalaisilta.

Toissa vuonna Venäjä otti käyttöön lain, joka kieltää homopropagandan levittämisen lapsille. Tämä on antanut viranomaisille aiempaa paremmat valtuudet puuttua homopropagandan levitykseen julkisella paikalla.

Homot hakivat Moskovan kaupungilta lupaa marssin järjestämiseen, mutta lupaa ei myönnetty. Niinpä he päättivät järjestää laittoman mielenosoituksen, joka kohtasi kovaa vastarintaa niin kansalaisilta kuin viranomaisilta.

Homoaktivistit yrittivät heiluttaa lippuaan ja savujaan mönkijän avulla Moskovan keskustassa, mikä suututti vastamielenosoittajia. Tämä puolestaan johti yhteenottoon, minkä seurauksena poliisi pidätti homoaktivisteja sekä vastamielenosoittajia.

Vastamielenosoittajia oli huomattavasti enemmän kuin homoja. Alla on esillä kaksi paikan päältä kuvattua videota.

 

https://www.youtube.com/watch?v=U7bQkWw7qxI

 

 

Lähde: Nordfront.net

4 KOMMENTIT

  1. Venäjällä sentään osataan pistää ruotuun tämä sairaus, jota sionistit aikoinaan ovat Länsi-Eurooppaan änkeneet. Itä-Euroopalle isot plussat kun pysyy eurooppalaisena!

  2. Hienoa kehitystä Venäjällä. On kaikin tavoin taisteltava Syöpää vastaan. Rappio leviää monella tasolla.. Venäjällä asia on ihan kunnossa: homostelijat olivat kysyneet lupaa riehumiselleen eivätkä olleet sitä saaneet joten he rikkoivat l a k i a ja järjestivät per$eriehansa .. ja saivat turpaan kuten kuuluukin.

  3. Venäjällä sentään on vielä jonkin verran maalaisjärkeä jäljellä!

    Toivottavasti se mielenvikainen homojen adoptio-oikeus ts. “sukupuolineutraali avioliittolaki” voidaan vielä kumota Suomessakin. Kannattaa allekirjoittaa ja jakaa tätä kansalaisaloitetta: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175

Comments are closed.