Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Homolobbarien vastainen mielenosoitus järjestettiin Kristiansandissa!

Homolobbarien vastainen mielenosoitus järjestettiin Kristiansandissa!

72

Paljon keskustelua ja liberaaleissa niin oikealla kuin vasemmallakin närää herättäneeltä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitukselta homojen etujärjestöjä vastaan evättiin lupa järjestää Norjan Fredrikstadissa 29. päivä heinäkuuta. Mielenosoitus kuitenkin järjestettiin vielä samana päivänä, mutta siirrettiin maan eteläkärkeen Kristiansandiin.

Järjestelmän yritykset estää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen taistelun rappiollisia ja kansalle vihamielisiä homojen etujärjestöjä vastaan ovat luonnollisesti hedelmättömiä. Kuten tunnettua, poliisi perui viime hetkellä lupansa homojärjestöjen vastaiselle mielenosoitukselle Fredrikstadissa, mutta tämä ei pysäyttänyt vastarintaa.

Perjantai-illan ja yön aikana Norjan poliisi tiukensi Ruotsin-vastaista rajavalvontaansa ja pysäytti useita “mielipiderikollisten” autoja. Norjalaismedian mukaan jopa 14 henkeä on ollut pidätettynä. Nordfront vahvistaa yhden matkustajiltaan kuusihenkisen auton Ruotsin 2. ryhmästä pysäytetyn heti, kun se ajettiin ulos lautasta Norjan puolelle. Poliisit penkoivat kolmen partion voimin auton läpikotaisin ja sanoivat haluavansa “tutkia tarkemmin” lippuja, koska ne olivat heidän mukaansa “vaarallista lastia”.

Pysäytetyksi joutui myös yksi mielenosoitukseen matkalla ollut auto Svinesundissa heti kello 21:n jälkeen illalla. Autossa oli neljä henkilöä, joista kaksi on pidätettynä ja kaksi päästetty vapaiksi. Heille tehtiin selväksi, että he tulisivat olemaan ensimmäisten joukossa pidätettyjä, jos poliisille varmistuisi heidän olevan tekemisissä Vastarintaliikkeen tai järjestön mielenosoituksen kanssa sinä aikana, jona he Norjassa oleskelisivat.

Kuvia, jotka Nordfront ehti vastaanottaa ennen kuin yhteys matkustajiin katkesi.

Niiden joukossa, joihin ei olla saatu yhteyttä Norjan rajan ylityksen jälkeen, ovat ryhmänjohtaja Jimmy Andersson ja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg.

Puolen päivän aikoihin Vastarintaliikeen mielenosoituskulkue alkoi vyöryä Kristiansandin keskustaan. Heti mielenosoituksen alettua syntyi myös melkoinen mediamyräkkä, ja liikkeen Norjan-johtaja Haakon Forwaldia on haastateltu Norjan valtiolliseen televisioon.

“Mielenosoituksemme teema on ‘Murskatkaa homojen etujärjestöt’ ja sanomamme on valistaa ihmisiä homolobbareihin liittyvästä problematiikasta sekä heidän tuhoisasta vaikutuksesta kansaamme”, Forwald muun muassa tähdensi Norjan TV2:lle. Mielenosoitus olikin hyvin pian TV2:n ja hetki sen jälkeen kaikkien Norjan suurten sanomalehtien ykkösuutinen. Turvallisuuspoliisi PST puolestaan kommentoi samalle TV-kanavalle “seuranneensa kehitystä jännityksellä” ja olevansa hyvin ärsyyntynyt kansallissosialistien osoittaessa mieltään Norjan kaduilla ja toreilla.

Haakon Forwaldia haastatellaan Norjan televisioon.

“Emme halua kommentoida sen tarkemmin sitä, mitä tänään tapahtuu (Kristiansandissa), mutta pidämme silmällä näitä äärioikeistolaisia ryhmiä sekä myös joitakin yksilöitä, joista olemme huolissamme”, kommentoi PST:n lehdistötiedottaja Martin Bernzen.

Yhteen mennessä iltapäivällä kaikki oli sujunut rauhallisesti lukuun ottamatta pientä ryhmää sananvapauden vihaajia, jotka eivät kuitenkaan saaneet mitään sen suurempaa aikaan. Poliisien läsnäolo oli mittasuhteiltaan yhtä valtavaa kuin median kiinnostus mielenosoitusta kohtaan.

Sananvapauden vihaajia:

Yhteiskunnan rappiollisia elementtejä paikalla:

Ennalta tuntematon mies yrittää häiritä kulkueen etenemistä siinä kuitenkaan onnistumatta:

Rauhallisen mielenosoituksen jälkeen osallistujat alkoivat kävellä takaisin autoilleen. Osanottajien ohittaessa hautausmaan yksittäinen henkilö yritti hyökätä kameramiehen kimppuun ja hänelle tehtiin selväksi, ettei Vastarintaliike suvaitse tällaista. Poliisi oli eristänyt parkkipaikan kokonaan ja sanoi sitten ottavansa ylös kaikkien osallistujien henkilötiedot ja tutkivansa joka ikisen auton. Yksikään ei lähtisi mihinkään ennen poliisin rekisteröintiä. Vastarintaliikkeen parlamentaarisen siiven johtaja Pär Öberg keskusteli poliisin kanssa, joka sanoi, että hänen pomonsa, joka antoi määräyksen mielipiderekisteröinnistä, on tavoitettavissa vain sähköpostitse.

Nordfront kertoo reilun 70 Vastarintaliikkeen aktivistin osallistuneen homojen etujärjestöjen vastaiseen mielenilmaukseen. Tietoa rajanylityksestä lähtien tavoittamattomissa olleista Vastarintaliikkeen jäsenien ja aktivistien nykytilasta on vain 2. ryhmän osalta; heidät kaikki vapautettiin puoli kahdeksan aikaan illalla paikallista aikaa oltuaan pidätettyinä 12 tuntia, minkä jälkeen he lähtivät koteihinsa.

Pidätettyjen matkustajien joukossa ollut Erik Wuttudal kertoi Nordfrontille, että kaikki matkustajat laitettiin käsirautoihin ja heidät kuljetettiin poliisiautoissa Tønsbergiin. Siellä aktivistit kirjaimellisesti putsattiin ja poliisi takavarikoi kaiken varustuksen: liput, lentolehtiset sekä puhelimen, jota käytettiin pidätyksen kuvaamiseen. “Saimme pitää tuskin vaatteet päällämme”, kertoo Wuttudal.

Aktivistit vietiin sitten selleihin, ja jonkin ajan kuluttua heitä kaikkia kuulusteltiin. Heille annettiin eteen maastakarkotuspaperit Norjasta, mutta Wuttudal kertoo kieltäytyneensä allekirjoittamasta tätä paperia.

Kansallinen Vastarinta palaa aiheeseen heti, kun lisää tietoa tapahtumista ja lopuista rajalle jääneistä aktivisteista on saatavilla. Lähipäivinä tullaan myös julkaisemaan lisää kuvia ja muuta materiaalia mielenosoituksesta.

 

Frihetskamp.net, Nordfront.se

72 KOMMENTIT

 1. “Maastakarkoituspaperit”???
  Sairasta ilmapiiriä Pohjoismaissa ja Norjassa. Pohjoismaihin tunkee pilvin pimein ISIS-terroristeja, joita kohdellaan kuin valtiovieraita aina diblomaattiseen koskemattomuuteen saakka.
  Pohjoismaiden elitistiset ja EU globalistien juoksupoikina toimivat johtajat ja hallitukset umpityhmyydessään sortavat juuri niitä voimia, jotka ainoastaan ja yksin voivat pelastaa koko Euroopan valkoisen populaation sekä vielä herkemmän väestötasopainon säilymisen Pohjoismaissa, joiden originaalit vuosituhansien valkoinen perimä voidaan säilyttää tuhoutumatta kokonaan historian hämäriin kuin sumerilaiset, mayat ja asteekit, jotka nimenomaisesti tuhoutuivat osaksi vieraan kulttuurin tuoman rasitteen sodan, nälän ja tautien takia.
  Eurooppalaisten ei saa alistua taistelematta omasta olemassa olostaan ja oikeudesta elää sille aikojen alusta varatulle mantereella, joka kehittyi voimavaraksi siirtolaisuutena muille manterielle kuten Yhdysvaltoihin ja Kanadaan aina kaukausimpia kolkkia myöten maailmassa. Tämä keskenään historian sivu sotineet Euroopan kansakuntien on oivallettava se ulkoinen Tsingis Khanimainen uhka ja häämöttävä verilöyly, joka ei tule jättämään kiveä kiven päälle, eikä kunnioittamaan alkeellisimpiakaan sodan lakeja tai tuon onnettoman tilan hyveitä, koska Islam ja muslimit eivät tunnusta ja arvosta elämässä ja maailmassaan mitään muuta kuin tuskaa, kärsimystä, verta, kuolemaa ja rikki revittyjä naisia ja lapsia, joiden näkeminenkin on pahempaa kuin kuolema ja mikään nöyryytys.

  • Lukiessani tekstiä tuli mieleeni samanlaisia ajatuksia. Se että virkavalta keskittää kaiken energiansa omien nöyryyttämiseen ja sananvapauden tukahduttamiseen on merkittävää diktatuuria.

   Ja samaan aikaan valtiorajojen ulkopuolelta lappaa selkeästi eriväristä ja -rotuista henkilöä joka huutamalla vaatii sitä sun tätä ja sormella heristelee poliiseille jos joku uskaltaa sanoa jotain. Tai edes katsoa pahasti. Eikä kukaan tohdi tutkia niiden laukkuja tai kasseja tai ajoneuvoja, vaikka sielä olisi mitä R-materiaalia tai huumeita. Porukka saa lampsia itse määräämäänsä tahtiin maasta toiseen ja samanaikaisesti kantaväestöt maksavat niiden liikkumisen julkisilla ja takseilla sekä tilausajoilla.

   Miten voi olla että edes rajavartilaitos jonka tarkoitus nimenomaan on estää luvatta maahan tunkeutuvien pääsy, ei tee mitään vaan katsoo vierestä kun viisumittomat henkilöt kävelevät kuuden maan halki tullakseen esim. Suomeen? Ja samanaikaisesti mustan mudan vieressä omien maiden kansalaisten autoja pengotaan ja kansalaisia pidätetään ilman laillista syytä sekä pidetään selleissä pidätettyinä ilman lallista syytä. Virkavalta ylläpitää myös laitonta henkilörekisteriä koska kyseisiä henkilöitä ei epällä mistään rikoksesta. Ja heidän oikeusturvaansa rikotaan tutkimalla heidän puhelimiaan ja hallussa olevia henkilökohtaisia asiakirjoja.

   Jo se että koko sirkus on makaaberia on yksi asia. Mutta tämä rikkoo jo niin montaa kansainvälistä ja YK:nkin ihmisoikeussopimusta että huh huh. Jos Greenpeace ja Amnesty olisivat oikeita järjestöjä niin niillä olisi tässä loppuiäkseen sarkaa. Mutta koska ne ovat petro-dollarin+oligarkkien kätyreitä, ei heitä kiinnosta muu kuin laittomasi maassaolevien hyysääminen.

 2. Ikävä kyllä näinä päivinä ei enää yllätä lainkaan, kun Shomrim-saasta (“poliisi”) taistelee terveiden valkoisten sananvapautta vastaan ja totaalisen rappion puolesta. Onneksi on kansallissosialisteja, jotka taistelevat rappiota vastaan!

 3. Pär Öberg on hyvä. Siinä Lindbergin kanssa hyvää johtaja-ainesta. Lindbergistä pidän paljon ja Öberg on erinomainen koska rakastaa oikeasti kansaansa – kuten Lindbergin. Siis voin samaistua siihen kuinka hyvältä tuntuu, kun huomaa että kansa oikeasti suurelta osaltaan on henkisesti samaa mieltä. Olen itse huomannut tämän asian. Se pitää paikkansa. David Duke sanoi että kansa on oikeastaan meidän puolellamme. Tiedän että se on totta. Siis kansa on sen puolella että sen hyvyyttä kunnioitetaan.
  Kun olen kristitty, ja yritän olla, niin haluan sanoa, koska se on mun velvollisuus, rikkoisin sitä vastaan mitä sanon, niin sanon mitä pitää ja tiedän Herran Jeesus Kristus on Evankeliumien mukaan todellinen Jumala.

  • Miten homovastaisuus on ääliömäistä? Onko homoseksuaalisuus muka joku mystinen asia jota ei saa vastustaa?

   • Katsos homot ovat nykyajan pyhimyksi, heitä ei saa arvostella.. ovat sen yläpuolella.. Viis siitä, että heidän joukossaan sukupuolitaudit rehottavat, ja HIV on noin 60 kertaa todennäköisempi..

    • Sukupuolitaudit rehottavat kyllä ihan heteroidenkin keskuudessa… kiitos idioottien jotka eivät käytä ehkäisyä ja jättävät antibioottien syömisen kesken kuurin… terveisin kuppa, joka kullin nupin vei.

     • Kupan runtelema juutalainen. Paljonkos se sinun ÄO oli, ydinfyysikko?

      Kuppa joka on mädättänyt aivosi ilmeisesti saa sinut trollaamaan täällä?

     • Taisi olla rabbi joka sitä vehjettäsi pilkkoi…

      Heteroillakin leviävät sukupuolitaudit eivät poista sitä faktaa että homoilla nämä luvut ovat monikymmenkertaisia.

     • No Pekka älä sitten harrasta seksiä miesten kanssa, jos kerran niin pelottaa homojen levittämät sukupuolitaudit 😛

      Mutta pidä huolta että tyttäresi harrastaa seksiä vain suojatussa yhdynnässä 😉

      Lisäksi kai tiedätte että ympärileikkauksella on myös paljon terveydellisiä etuja?

      Etnonationalisti, ÄÖ:ni on reilusti kolme kertaa niin iso kuin kengännumerosi (mikäli se on yli 40, jos olet pienikenkäinen natsi niin laita sitten vähän lisää lopputulokseen). Ja vaikka ydinfysiikkaa olen sivuaineena lukenut niin ihan kemisti minä olen, mutta eipä se sinulle varmaan mitään sano kun kansankoulussa ei sitä kauheasti ole opetettu 😛

     • Juutalainen ei vissiin tässä yhteydessä halua ymmärtää kansanterveydellisten syiden päälle mitään.

     • Kyllä taitaa tämä juutalainen olla puistokemisti ulosannistaan päätellen. Ja sivuaineina vetää happoa ja piriä.

     • Ehehe..he..heheh.hee… olipas välkky veto spuge 😛 Harmi etten ole sinun puistokemistisi, laittaisin vähän ekstra H2SO4:ää pirisi joukkoon niin pääsisit pärisemään oikein kunnolla 😛

     • Juutalaisen jutuista tulee mieleen eräs “silmäpuoli” facemölisijä.

  • Homokulttuuri on rappiollista eikä siis ole positiivinen asia valkoisten selviytymisen kannalta. Vai haluaisitko kenties perustella mikä homolobbauksessa on niin fantsua?

   • Juuri näin! Homolobbauksesta kärsivät eniten LAPSET, nuoret, ja perheet! Ja on vastuutonta edistää terveydelle niin haitallista elämäntapaa. Kannattaa lukea tilastoja.. homot eivät ole sieltä terveimmästä päästä..

  • On ihan eri asia puhutaanko homoista vai homolobbareista. homo on homo, homolobbari taas kertoo lapsille ja lapsenmielisillekin siitä kuinka upeaa on olla homo.

  • No, homot eivät ole yhteiskunnan peruspilari: perhe. Siksi yhteiskunnat joissa niitä on paljon ovat heikkoja. Jos haluat ymmärtää enemmän miehen ja naisen suhteesta, heidän velvollisuuksistaan yhteiskuntaa kohtaan ja yhteiskunnan velvollisuuksista heitä kohtaan niin lue Gaddafin Vihreä kirja – The Geen Book. Ja ehkä sen jälkeen ymmärrät paremmin.

    • Juutalainen ei ole koskaan kuulkut sanontaa “voittajat kirjoittavat historian”. Lisäksi vaikka Saksalaiset olisivat tehneet mitä tahansa tuolloin, ei se ole mikään peruste henkistä ja fyysistä sairautta aiheuttavalle homolobbaukselle.

     • No jos edeltävä kaveri yritti jotenkin mustamaalata homoja siitä että he olisivat jokin pahuuden alku ja juuri niin linkkini on vain esimerkki että taitaa valtaosa “pahoista” ihmisistä olla jotain ihan muita kuin homoja 😉 Voin linkata muidenkin kuin saksalaisten heterojen tekemiä sotarikoksia, murhia jne.

      Niin ja olet oikeassa voittajat kirjoittavat historian ja vain saksalaisia rankaistiin sotarikoksista, en tuossa ainakaan itse näe mitään väitettä siitä etteikö muutkin osaisi rikoksia tehdä… Ja mitä henkisiä/fyysisiä sairauksia olet saanut homolobbauksesta?

     • Ja millaisen riskin kansanterveydelle homot sitten mielestäsi aiheuttavat?

      Esimerkiksi Suomessa yleisintä sukupuolitautia, klamydiaa, todetaan n 14 000 tapausta. Näistä valtaosa on nuorilla miehillä ja naisilla. Näistä suurin osa on heteroita. Joten jos tästä nyt aletaan väittelemään niin heterot levittävät enemmän sukupuolitauteja kuin homot. Se että tarttuuko sukupuolitauti vai ei, ei liity mitenkään ihmisen seksuaaliseen suuntautumiseen vaan pikemminkin valistuksen puutteeseen ja välinpitämättömyyteen. Olen itsekin törmännyt nuoriin HETERO miehiin jotka toteavat että kun paljaalla on vaan kivempi vedellä ja “onhan meillä antiobiootit” Tämä on etenkin nuoren väestönosan selvä ongelma mutta uskoisin että kyllä sitä osa vanhemmistakin herrasmiehistä/naisista suojauksen laiminlyö.

      Eli jos haluat taistella kansanterveyden puolesta niin eikö seksuaalivalistus ja sukupuolitaudeilta suojautumisen tärkeyden esille tuominen olisi paljon tehokkaampa kuin kitiseminen homoista?

      Sitten jos muista seksin välityksellä leviävistä taudeista puhutaan esim. HI-virus. Suomessa tartuntoja on vuosittain alle 200, vuosina 1980-2016 suomessa on ollut noin 4000-5000 tapausta. Näistä osa on luonnollisesti huumeidenkäytön kautta levinneitä. Ja näistäkin suurin osa on YLLÄTYS, heteroita.

      Vertauksen vuoksi Suomessa kuolee tupakkaan vuosittain 5000 henkilöä, siis kuolee. Ja syövistä yms. nyt ei tarvitse edes puhua.

      Toisaalta täällä kansallismielisten sivustolla olen törmännyt ihmisiin jotka haluavat vähentää suomalaisten määrän puolen miljoonaan sisällisodan ja karkoitusten kautta… niin ketkä olivatkaan se suurempi uhka kansanterveydelle homot vai uusnatsit? (toki tässä täytyy nyt kyllä tunnustaa että en tunnusta uusnatseja uhaksi koska teidän lukumääränne ei ylitä edes vuosina 1980-2016 todettujen HIV-tartuntojen määrää 😛 )

     • Fakta ja totuus nyt vaan sattuu olemaan niin että homous ja muu seksuaalinen devianssi on kansanterveydelle päihteiden ja geneettisen perimän saastumisen jälkeen suurin uhka. Piste. Sitä eivät sinun lähteettömät eli täysin hatustavedetyt eli keksityt fiktiiviset sionistimedian levittämät valefaktat muuta. Homot ovat rappiokulttuurin ilmentymä ja monet heistä narkkareita joten tottakai Homojen Immuniteetti Virus, HIV, leviää myös narkkaripiireissä jonne se on homojen myötä levinnyt.

      Ja jos TERVEEN kansan luomista varten pitää poistaa tavalla tai toisella se 4,5 miljoonaa SAIRASTA yksilöä, niin olkoot sitten niin. Luonnossakin tapahtuu usein samankaltaista ilmiötä silloin kun alueellinen populaatio kasvaa liian suureksi ja sairaudet pääsevät leviämään. Tässä tapauksesa seksuaalinen devianssi on yksi niistä sairauksista!

     • Juutalaista tilastojen lukemista: lukumääräisesti suurin osa sukupuolitaudeista tarttuu heteroille. Sillä ei varmaan ole mitään tekemistä asian kanssa että lähteestä riippuen 97-99% kansasta on heteroita. Ei kuitenkaan pidä tällaisten merkityksettömien yksityiskohtien pilata kivaa tarinaa.

      Se, että myös heteroiden keskuudessa esiintyy dekadenssia, ei edelleenkään poista tilastollisia faktoja homokulttuurin rappiollisuudesta.

     • https://www.thl.fi/fi/web/infektiotaudit/seuranta-ja-epidemiat/tartuntatautirekisteri/hiv-ja-aidstilastot

      Sieltä voi heiligeskin omin silmin katsoa että suurin osa HIV-tartunnoista tapahtuu Heteroseksin välityksellä. Tokihan homoilla on lukumäärään suhteutettuna enemmän todettuja tapauksia, mutta siis 30 vuoden ajanjaksolta ja HUOM 30 VUODEN ajanjaksolta homoissa on todettu vähän päälle 1000 HIV-tartuntaa. Melkein 6 miljoonan kansalle tämä ei kyllä mitään “kansanterveydellistä” riskiä muodosta.

      Ja se miksi homoilla on suhteessa enemmän tartuntoja johtuu yksinkertaisesti puutteellisesta seksivalistuksesta. Miksi heterot käyttävät kondomia? Uskallan väittää että ensisijainen syy on raskauden ehkäisy, homoilla tätä ongelmaa ei ole, joten luonnollisesti ihminen voi ajatella että miksi käyttää kondomia kun ei anuksesta lapsia synny. (Vaikka sinun syntymäreittisi jutuistasi päätellen voi olla niitä harvoja poikkeuksia ja tietyssä mielessä lääketieteellinen ihme.) Mutta, kasvavat klamydia tartunnat (ja muut seksitaudit sillä HIV on hyvin pienellä edustuksella jos vertaa että 30 vuoden ajanjaksolla on rekisteröity about 3000 tartuntaa ja klamydiaa on vuosittain 14k tapausta) antavat osviittaa siitä että myös heteroseksiä harrastavien seksuaalivalistus on puutteellista (etenkin nuorilla).

      ” Luonnossakin tapahtuu usein samankaltaista ilmiötä silloin kun alueellinen populaatio kasvaa liian suureksi ja sairaudet pääsevät leviämään.” Nyt on aika kovat johtopäätökset vedetty xD Ymmärtäisin tämän jos puhuttaisiin jostain lintuinfluennssasta, mutta että seksitaudeista? xD Seksitaudit eivät myöskään harvenna populaatiota, luonnossa populaation harveneminen tapahtuu kun sen määrä ylittää luonnon resurssien kantorajan eli esim. ei ole riittävästi ruokaa kaikille, yksilöiden kunto heikkenee, joku virus pääsee mutatoitumaan ja harventaa näin populaatiota. Vai kuinka monta pandemiaa on klamydia aiheuttanut?

     • Ad hominem, kun kerran itse sen sanoit että 97-99% ihmisistä on heteroita niin miten homot voivat sitten muodostaa koko tuota populaatiota uhkaavan ilmiön? Etenkin kun homous ei ole tarttuvaa. Ihminen on tai ei ole homo. Se ei ole valinta eikä se ole sairaus.

      Yhtä lailla voisin sanoa että se että olet natsi on sairaus. Mutta se ei ole, se on sinun oma valintasi, joka on vielä tietoisesti tehty. Sinä itse haluat uskoa siihen että tietyt ihmisryhmät ovat jotenkin alempiarvoisia kuin sinä ja että ne pitäisi hävittää/karkottaa. Ja se on mielestäni yksi pahimpia rikoksia mitä tietoinen ihminen voi tehdä (olettaen että sinulla useampi aivosolu siellä pääkopassasi) ja siksi joudun ikävä kyllä vastustamaan teitä. Vastustan myös muita ääriajatuksia kuten äärimmilleen vietyä feminismiä tai kommunismia, koska useat edellä mainittujen edustat syystä tai toisesta käyttävät omaa uskoaan (enkä puhu pelkästään uskonnoista vaan myös aatteista) oman edun ja oman itsetunnon pönkittämiseen ja viis veisaavat todellisuudesta jos se menee ristiin omien halujen kanssa. Ja vaikka natsismi onkin marginaalinen ilmiö (onneksi) sitä on silti syytä pitää silmällä ja täältä olen saanut jo kaikki todisteet sille että te olette se jota vastaan pitää taistella, jos tilanne sitä joskus tulee vaatimaan. Feministit sentään eivät janoa sisällissotaa eivätkä avoimesti halua karkoittaa ja sortaa “epätoivottuja” ihmisiä.

      Mutta älä huoli, jos joskus vaikka kävisikin niin että antautuisit minulle niin en karkottaisi/telottaisi sinua henkilökohtaisesti, mutta jos olet rikkonut muiden ihmisten arvoa niin pidän huolen että maksat siitä.

     • Hyvä yritys Judeni, tyhmempi saattaisi erehtyä pitämään lähdettäsi luotettavana. Täällä kuitenkin tiedetään että THL on valtion alaisuudessa oleva virasto, eli se julkaisee juuri sellaisia “tilastoja” joita Tel Avivissa majailevat Suomen tosiasialliset päättäjät käskevät sitä julkaisemaan. Todellisuuden kanssa niillä ei ole mitään tekemistä, vaan niiden tehtävä on pelkästään tukea narratiivia jolla valkoisten kansanmurhaa oikeutetaan ja edistetään. Toisin sanoen, siteeraamasi luvut ovat yhtä tyhjän kanssa. Mutta leikitään hetki että tuo 1000 hivitapausta olisi totta. Se on siis sama kuin pikkuvarpaaseesi, tai sinun tapauksessa mikropenikseesi, tulisi kuolio, jos koko ruumis on koko kansa. Kansanterveydellisesti se siis ei välttämättä tuhoa koko kansaa vaikka siihenkin on olemassa suuri riski, mutta on se silti kivulias, vaarallinen ja hyvin haitallinen harmi. Mutta sinun logiikallasi varhain havaittua syöpääkään ei pitäisi hoitaa kun sehän on vain pieni osa verrattuna koko ruumiiseen, parempi antaa sen vain kasvaa ja saastuttaa kaikki!

      Sinun kannattaisi myös harjoitella suomen kielen lukemista jos aiot suomeksi trollata. Tottakai suomi on vaikea kieli hepreaa äidinkielenään puhuvalle, mutta jotain yritystä silti. Se ei riitä että irroitat lauseen kontekstistaan, vaikka toki ei yllätä koska se on ainoa tapa jolla te saastat pystytte edes omassa mielessänne argumentoimaan kansallissosialsmia vastaan. Mutta sen jälkeen vielä jätä huomiomatta sen että sanoin “sairaudet”. Monikossa. SairaudeT, joista yksi on seksuaalinen devianssi. En siis milloinkaan väittänyt että klamydia tai mikään yksittäinen yksin tuhoaisi Suomen kansan. Ne ovat osa kokonaisuutta joka sen kantokyvyn ylittää: Seksuaalinen devianssi (ja siitä johtuvat sukupuolitautiepidemiat ja lapsettomuus), yhdistettynä muumuassa päihteisiin ja geneettisen perimän saastuttamiseen.

     • Ja nyt ois teillä hyvä sauma tykittää omia väitteitänne tukevaa lähdettä ja siis mikään random blogi kirjotus tai “musta tuntuu” ei ole lähde…

     • Kansallissosialistisen todistusainoiston löytää tältä sivustolta kyllä. Mutta kuten itsekkin totesit, se ei kelpaa sinulle koska ne eivät ole Siionin Vanhimpien virallisesti hyväksymiä ja uhkaavat rikkoa fiktiivisen harhamaailmasi narratiivin.

      Toisaalta sinun agumenttisi on pikkeuksetta ja järjestelmällisesti kumottu ja osoitettu vääräksi, joten onus probandi on yhä sinun harteillasi. Jos olet kerran väittämäsi mukainen Einsteinin uusi tuleminen, niin tiedät kyllä mitä se on hepreaksi tai suomeksikin. Että lähdettä peliin, ja omien sanojesi mukaisesti mikään valemedia tai sionistipropaganda ei kelpaa.

     • Bingo! Mikä olikaan palkintona tässä “natsien perusreaktio-bingossa? Kuukausi keskitysleir…eikun lomaleirillä? 😛

      Eli toisin sanoen mikään virallinen lähde, tai mikään lähde mikä ei tue sinun ajatusmaailmaasi on “JUUTALAISSIONISTI VALETTA” xD Onneksi olkoon, elämäsi on varmasti erittäin yksinkertaista 😛 Ja sitten kitisette että suvakkien kanssa ei voi väitellä xD Siis nyt ota kunnon ote sieltä kaulan tyvestä solisluiden yläpuolelta ja kisko se pää pois sieltä perseestä. No mutta mitä voi odottaa heikosti koulutetulta väestön osalta. Meinasin sanoa että pitäisikö natseja ehkäistä kondomeilla vetämällä ne pään yli mutta aivotoimintasi on niin vilkasta ettei useammankaan tunnin hapenpuute suorituskykyäsi silminnähden heikennä…

      Ja miten muutamilla homomiehillä oleva HIV on sinulle kivulias vaiva? Vai onko se kivuliasta kun tunget sitä valtavaa natsikyrpääsi aatetoveriisi etkä voi olla varma onko tällä HIV vai ei?

      “Mutta sinun logiikallasi varhain havaittua syöpääkään ei pitäisi hoitaa ” Minun logiikallani tarjosin ratkaisun mm. tuohon sukupuolitauti ongelmaan, nimittäin seksivalistus, vai jäikö se natsisuodattimeesi vai etkö vain ymmärrä soomen keeltä? Ja mainitset sairaudeT ja koska teemana oli seksitaudit kun mielestänne homot niitä niin levittävät kaikkiin lapsiimme niin puhuinkin seksivälitteistä SAIRAUKSISTA, mainitsin ainakin HIV:in ja klamydian, siinä on kaksi eli monta eli monikossa, 2 on enemmän kuin yksi. (nopea esikoulun kertaus kun ei näemmä sinulta laskeminen onnistu). Syövästä nyt ei pahemmin ollut puhe muutenkaan että pysy aiheessa 😉

      Mutta yhdestä asiasta olen sinun kanssasi samaa mieltä. Geneettisen perimän saastuminen on ongelma, sinä olet täydellinen esimerkki tällaisesta.

     • Ja missä on ne lähteen niin paljon puhutut luotettavat natsilähteesi? Miksi niitä ei näy? Sinä vaadit minulta, minä vaadin sinulta. Muussa tapauksessa argumenttisi arvo ei yllä edes koirani tämän aamuisen ripulin tasolle.

     • “Kansallissosialistisen todistusainoiston löytää tältä sivustolta kyllä. Mutta kuten itsekkin totesit, se ei kelpaa sinulle koska ne eivät ole Siionin Vanhimpien virallisesti hyväksymiä ja uhkaavat rikkoa fiktiivisen harhamaailmasi narratiivin.”
      Linkkaa lähteet, minäkin voin sanoa että tuolta netin syövereistä löytyy todiste sille että kaikki natsit pitäisi teloittaa ja upottaa itämereen, eikä se siitä väittämästä tee yhtään sen totuuden mukaisempaa.

      Ja itse et voi hyväksyä muita lähteitä kun aatun persereiällä leimattuja nettiblogeja xD Ironian taso on aika maaginen xD

     • Ja jos saan vielä kysyä että mikä tekee sinun natsilähteistäsi niin luotettavia? Natsiko ei voi valehdella? 😉

     • Nopeastippa Judeni repi pelihousunsa, kun ei malta edes yhteen viestiin kirjoittaa sekavaa, pirinvauhdittamaa LSD-hourintaansa.
      En niinkään lajittele lähteitä “juutalaissionistiseksi” sen takia että eivät ole todenmukaisia, vaan että ne “lähteet” jotka yleisesti ovat kaikkein kauimpana todellisuudesta ja reaalimaailmasta ovat niitä joilla on sidoksia sionisteihin. THL tapauksessa siis se että on valtion virasto, ja valtio on sionistien hallinnassa. Siten sionistit sanelevat mitä THL:n tulee julkaista, oli se sitten totta tai ei. Useimmiten ei.
      Huvittavaa kyllä että valitat heikosti koulutetusta. Näkee että todellisia rasisteja olette te judenit, “lol kaikki valkoiset on tyhmiä idiootteja jotka ei ole edes kouluja käyny lol”. Vaikka omasta koulutuksestasi et ole antanut mitään todisteita. Toki kansallismielisten riveissä on myös vähemmän koulutettuja sillä emme syrji koulutustaustan perusteella, varsinkin kun koulu on poliittinen aivopesula nykyään. Itseltäni toki silti löytyy useammankin kansainvälisesti arvostetun korkeakoulun paperit, siellä Mensan todistuksen välissä jossa niitä säilytän.
      Ja taas luetunymmärtämisesi pettää, luultavasti tahallisesti. Seksuaalinen devianssi ja sen leviäminen on ongelma kansanterveydelle ja siten kansalle. Kansa on se ruumis, sukupuolidekadenssi se kuoliossa oleva pikkuvarvas. Comprehende? Savy? “Henkilöksi” joka kuluttaa puolet viesteissään älykkyyteen liittyviin ad hominemeihin, olet aika helvetin hidas ja yksinkertainen.

      Kirjoitit myöskin “Vai kuinka monta pandemiaa on klamydia aiheuttanut?”. Implikoit siis selvästi että klamydia yksin aiheuttaisi pandemian, eli vähättelet sairauksien, joihin homous ja muut vastaavat lukeutuvat, kumulatiivista yhteisvaikutusta.

      ja kuten en tankeissa puhuttaessakaan (jolloin myös murskasin sinut totaalisesti vaikka yritit höpökostikorttia käyttää), en nytkään lähde linkkileikkiisi mukaan. Olet useasti todennut että et hyväksy linkkejä joissa asioista kerrotaan todenmukaisesti ja faktuaalisest

     • Joten en vaivaudu niitä linkittämään. Lisäksi todistustaakka (ilmeisesti et olekkaan oikeasti korkeakoulutettu kun et sitä ymmärtänyt) on edelleen sinun harteillasi. Tällä sivustolla olevat artikkelit on poikkeuksetta hyvin lähteistetty ja lisämateriaaliakin löytyy, onkin siis sinun harteillasi yrittää kumota ne ja sitne myös jaksaa etsiä ne. Eipä sinulla muutakaan tekemistä näytä olevan kuin täällä häriiköinti niin samallahan ne voit kaivella. Mitä tulee siihen että en “hyväksy” lähteitäsi, niin minähän käytin vain samoja kriteereitä kuin sinä aikaisemmin. Vai onko teillä judeneilla eri säännöt mitä tulee totuuteen ja faktoihin. Onko holokaustidelusiiot jo niin syvät että et oikeasti erota totuutta kansasi levittämistä propagandavalheista?

     • Ai murskasti tankeissa? xD Kun ei natsin keskittymiskyky näemmä riitä 2 tuntia pidemmälle niin et vissiin huomannut että vastasin sinun naurettavaan “murskaukseesi” 😉 Että tervemenoa vain katsomaan herra murskain 😛 Vai jätitkö vain tahallasi vastaamatta kun en et keksinyt mitään sanottavaa?

      “Implikoit siis selvästi että klamydia yksin aiheuttaisi pandemian” Herra viidenkymmenenseitsemän korkeakoulun tohtori ja linnunradan yleisnero nyt lukee tekstin uudestaan jos kerran yliopistotason peruskivet ovat sinulle tuttuja. En implikoinut, tekstin sävystä pitäisi ymmärtää että implikoin vahvasti ettei klamydia voi aiheuttaa pandemiaa 😉 Elleivät sitten kaikki 7 miljardia ihmistä hässi kaikki toisiaan ilman kondomia 😛 Jos olet yliopistossa todella ollut niin varmaan osaat vaikka sci-hubin avulla kaivaa artikkeleita esim. virus ja bakteeritautien tartuntamekansimeista ja ymmärrät että seksitaudit ovat helposti ehkäistävissä valistuksella. Pisaratartuntana ja ilman kautta leviävät patogeenit taas ovat asia erikseen.

      Ja jos seksuaalinen devianssi on niin valtava ongelma niin linkkaapas sitten jostain niistä sinun korkeasti arvostetuista yliopistoista julkaistuun tutkimukseen tai edes joku tilasto, mutta et esitä yhtään mitään todistetta, vain jaaritat perus natsipropagandaasi ja yrität jatkuvasti kääntää kysymykset minulle ja jätät vastaamaatta/todistamatta omia mielipiteitäsi 😛 Todistit juuri että taisit puhua paskaa siitä yliopistourastasi herra mensa 😛 Verstehen Sie? Comprendre?

      Eikä täällä kukaan pelihousujaan revi xD Juuri linkkasin kommenttejasi yhdelle kaverilleni ja olemme nauraneet tässä itsemme tärviölle, eli kiitos viihdykkeestä + että todistat hyvin mikä aatteessanne on vahvasti vialla.

     • Ehkä voisit intergalaktisen supernova-yliopiston übertohtorina vaikka itse sitten tehdä tällaisen tutkimuksen ja julkaista sen jonkun arvostetun yliopiston kautta? Tai ehkä olet jo tehnyt ja voisit sen linkittää minulle.

      Ja perusnatsia todistaa oma kantansa oikeaksi sanomalla että “todistustaakka” on minulla xD Helppoa on elämä kun voi kaikkeen sanoa että todistapas sinä se ja tämä ja todistapas todistuksesi. Taidat olla sittenkin valmistunut natsien propganadaopiston priimuksena kuin noin luontevasti osaat käännellä 😀 Onneksi olkoon. Vilpittömästi.

     • Niin, toki muotoilin tuon hieman heikosti. Oikea muoto taitaisi olla että implikoit minun implikoivan. Kuitenkin ydinasia on selkeästi ymmärrettävissä, eli että “perinteiset” sukupuolitaudit kuten HIV, klamydia, juutalaisuus, yhdistettynä geneettisiin ja mielenterveydellisiin sairauksiin kuten dekadenssi ja devianssi, tuhoavat kansan muiden sairaalloisten ilmiöiden ohella. Mutta koska tiedät että et pysty osoittamaan sitä vääräksi, niin päätät sen sijaan yrittää takertua semantiikkaan. Jos olet perehtynyt tartuntatauteihin niin tiedostat varmaan miten vaarallisia sellaiset taudit ovat jotka eivät välittömästi tapa kantajaansa, vaan sallivat hänen levittää sitä useisiin muihin. Homouden tapauksessa vuosikymmeniä pahimmissa tapauksissa.
      Mutta olet oikeassa että valistus toimii. Sen takia täällä valistetaankin ihmisiä homouden vaaroista, kuten juutalaisuuden ja kulttuurimarxisminkin. Sillä kaikki kolme ovat sairauksia vaikka eivät viruksen tai bakteerin välityksellä leviäkkään. Ja sionisteja en viruksiski tai bakteereiksi luokittele sillä eivät he ole tarpeeksi kehittyneitä.

      Edelleen myös todistustaakka on sinun harteillasi, joten anti tulla tutkimusta siitä että homous EI muka aiheuta yhteiskunnallista tuhoa, muisa deviansseista kuten pedofilisata ja zoofiliasta ja teidän judenien lempilapsesta, nekrofiliasta puhumattakaan. Toisaalta myös jos olet muka kemisti, niin tiedät että akateemisessa maailmassa on itsemurhaan verrattava teko julkaista tutkimus joka ei sovi viralliseen sionistien narratiiviin, oli sitten kysy rappiokulttuurin tuhoisuudesta tai vetysyanidin kyvystä tappaa. Kuitenkin esimerkiksi Alex Jones on näitä asioita käsitellyt, ja tältä sivustolta arkistojen syövereistä löytyy kattavampi linkkilista jossa on vertaisarvioituja tutkimuksia mukana. Tunnustan, olen liian laiska etsiäkseni sen vain sinua viihdyttääkseni. Ja ne tankit. Näköjään olit vastannut. Päivä tappiosi jälkeen. Sama kuin ottaisit turpaan ja viikon päästä tulisit samalle paikalle juhlimaan

     • Ja täydellinen halveksintasi tieteellistä metodia ja todistustaakkaa kohtaan osoittaa että kaikki väitteesi omasta koulutuksestasi ja älykkyydestäsi ovat valheita. Käytetään omia lääkkeitäsi sinua vastaan: Jos et ole työtön sossupummi, niin parhaimmillaankin olet joku nollatuntisopparilla oleva rasvanäppi jossain sionistisessa hikipajassa, jumisa paskaduunissa koko ikäsi ja sen takia noin täynnä katkeruutta menestyviä valkoisia kohtaan.

     • “Edelleen myös todistustaakka on sinun harteillasi, joten anti tulla tutkimusta siitä että homous EI muka aiheuta yhteiskunnallista tuhoa.” No hyvä on, ehkä en pysty sellaista tutkimusta löytämään koska mitä luultavammin sellaista ole ihan siitä yksinkertaisesta syystä kun se ei sitä tuhoa niin miksi sellaisen tutkimiseen olisi käytetty resursseja? Mutta koska tätä peliä pelataan niin hyvä on sitten

      1. Minä väitän että kaikki natsit pitäisi telottaa. Linkkaa tutkimus jossa todetaan että kaikkia natseja EI pitäisi teloittaa. Todistustaakka on sinun harteillasi.

      2. Minä väitän että vihanlietsonta, ennakoluulojen vahvistaminen, ihmisten syrjiminen, sisällisodan janoaminen, väkivallan ihannoiminen, on haitallista yhteiskunnalle. Linkkaa minulle tutkimus joka todistaa että vihanlietsonta, ennakoluulojen vahvistaminen, ihmisten syrjiminen, sisällisodan janoaminen, väkivallan ihannoiminen EI ole haitallista yhteiskunnalle. Todistustaakka on sinun harteillasi.

      3. Minä väitän että valtaosa natseista on yhteiskunnasta syrjäytyneitä, elämässään epäonnistuneita epävarmoja luusereita (Huom.tämä toki on parannettavissa mutta halu täytyy lähteä itsestään) Linkkaa minulle tutkimus että valtaosa natseista EI ole yhteiskunnasta syrjäytyneitä, elämässään epäonnistuneita epävarmoja luusereita. Todistustaakka on sinun harteillasi.

      Voi että, onpas tämä natsilogiikan avulla väittely helppoa, pitäsköhän sitä sittenkin ryhtyä kansallissosialistiksi?

      Ja näin kemistin näkökulmasta voin kyllä heittää että minun puolestani voit haistella vetysyanidia ihan niin paljon kuin sielu sietää xD Siitä ei tarvitse edes väitellä onko se myrkyllistä vai ei, sen oppii ihan ensimmäisellä orgaanisen kemian luennolla 😉 Itsekin olen vierestä seurannut kun kyseisellä aineella koe-eläimiä tapetaan suorittaessani solu-ja molekyylibiologian ja virologian sivuaineopintoja 😉 Mutta jos uskosi on niin vahva niin nuuski pois vaan 😉

     • 1: Hyvä on, ehkä en pysty sellaista tutkimusta löytämään koska mitä luultavammin sellaista ole ihan siitä yksinkertaisesta syystä kun “natsit” ovat yhteiskunnan ainoa toivo ja sen pikkulapsikin tajuaa samoin kuin että vesi on märkää ja tuli kuumaa niin miksi sellaisen tutkimiseen olisi käytetty resursseja?

      2: Miksi yrittäisin kumota tuota kun olen kanssasi samaa mieltä? Ihmettelen vaan että silti jatkat tuota vihanlietsontaa, ennakoluulojen vahvistamista, ihmisten syrjintää, sisällisodan janoamista sekä väkivallan ihannoimista ja muuta sionistista toimintaa, vaikka tiedostat sen haitallisuuden?

      3: Todisteena olen minä ja elämäni, sillä en mitään noita väitteitäsi täytä. Tai no, kateellisen juutalaisen mielestä menestys varmaan on “luuserien” puuhaa. Tiety tässä tulee ongelma että todistaakseni että puhun totta pitäisi minun paljastaa henkilöllisyyteni ja altistaa itseni Mossadille.

      Toisaalta myös jatkat epäakateemisuutesi julistamista tuolla mukanokkelalla inversiollasi. Et huomoioi sitä että täällä esitetyt faktat homoudesta on jo esitetty aikaisemmin todeksi, ja tämän sivuston sisäisessä maailmassa niitä ei tarvitse enää uudestaan todistaa sillä pelkkä viittaus riittää, sillä kaikki ovat nuo todistukset lukeneet ja pääsevät niihin käsiksi. Ja minä en juutalista palvele joten en niitä sinulle kaiva. Toisaalta sinä taas et ole kyennyt esittämään todisteita vastaväitteillesi ja väitteillesi vastakeskustelijoista tai aatteista: taakka on siis sinun.

      En myöskään väittänyt etteikö HCN olisi tappavaa, vaan kyse on siitä kuinka tappavaa se on. Pieni määrä hiilidioksidia ei ole tappava, mutta hyvin suuri määrä on. HCN on tappavaa tarpeeksi suurissa annoksissa, mutta ei tarpeeksi tappavaa jotta se olisi ollut tehokas teloituskeino siinä mittakaavassa mitä väitetään.

      Kieltämättä myös tuo juutalaislogiikka on aika helppokäyttöistä. Harmi vaan että minulla on sielu ja moraalit joten en halua juutalaiseksi muuttua, jos edes olisi mahdollista muuttua alemmaksi olennoksi

     • “Emme pidä itseämme parempina” ja “alemmat olennot” ei jotenkin sovi yhteen 😛

      Nokkela natsi kun matkii juutalaista 😉 Eikö omatunto kolkuta? Ehkä olet juutalaisempi kuin annat ymmärtää?

      No siis totean vain että täällä julkaistut tekstit = blogikirjoituksia sillä suuressa osassa ei ole lähteitä tai lähteet ovat mallia kreml.ru/blogspot. Minä esitin omat todisteeni, jotka on virallisista kanavista otettu ja sinun vastaväitteesi tai todistelusi tälle oli “Sionistien salaliittoa kaikki”. Jos sinulla olisi edes hajua siitä miten tutkimuksia tehdään yliopistotasolla tiedostaisit tämän ristiriidan. Eli yksinkertaisemmin. Minä esitin todisteet väitteilleni, näin jopa vaivan että linkkasin sen, sinä et tehnyt mitään asian eteen muuta kuin ulisit “NOTTA SIONISTIT” joten teknisesti tässä ei paljon keskusteleltavaa enää ole sillä tämä on se puhumasi murskavoitto mutta lukemin Juutalainen 1, natsi 0. Käytännössä luovutusvoitto sillä et lähtenyt edes mukaan väittelyyn 😉

      Ja onko sinulla kemistinkin paperit kun tuollaista “faktaa” suollat HCN:stä (Mutta nostan hattua, osaat ilmeisesti googlettaa kun löysit tuon kaavan) Nyt voisitkin sitten perään todistaa korkeakoulutuksesi ja laittaa HCN-molekyylin lewisin rakenteen ja molekyyliorbitaali diagrammin tähän perään 😛 Ihan tiedoksi vain että suomessakin on sattunut laboratorioissa kuolemantapauksia kun reaktioliuos on vapauttanut vetysyanidia ja jos et tiedä, niin laboratoriossa kun kokeita tehdään niin käytetyt ainemäärät mitataan milligrammoissa ja millilitroissa. Ja sitä on toitotettu koko urani ajan että jos on mahdollisuus että liuos voi vapauttaa vetysyanidia (eli liuoksen pH syystä tai toisesta voi muuttua) täytyy noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sillä se on hyvin pienissä määrissä tappavaa.

     • Ihan pieni lisä vielä että noin 110-200 ppm pitoisuus vetysyanidia ilmassa tappaa ihmisen noin 10-60 minuutin sisällä (ja mitä enemmän sitä nopeammin). 200ppm tarkoittaa noin 238 mg/m3 vetysyanidi konsentraatiota ilmassa. Joten huoneeseen joka on 10 metriä leveä, 20 metriä pitkä ja 3 metriä korkea, tarvitaan n. 143 grammaa vetysyanidia jos siellä on jokaista kuutiometriä kohtaan ihminen. Eli teoriassa tuollaiseen huoneeseen voisi tappaa 600 ihmistiä vain 143 grammalla vetysyanidia. Ja koska vetysyanidia on helppo valmistaa suuria määriä en näe mitään syytä miksi sitä ei olisi voinut käyttää massamurhaamiseen… Ja tästä ei kukaan voi sanoa että “sionistien” salaliitto koska se on tiedettä, ja yksinkertaisesti asia on tutkittu jo ihan turvallisuudenkin takia. Mutta usko mitä uskot, haastan sinut nuuskimaan sitä “pieniä määriä” kun kerran niin kovin varma asiasta olet, valitukset voivat omaisesi sitten lähettää näiden natsiblogien kirjoittajille xD

     • Ihan vain omaa retoriikkaasi käytän, ajattelin että ehkä sitä ymmärrät paremmin. Olen tutkituttani geenini jotta ei kävisi nolosti kuten eräälle unkarilaiselle kansallismieliselle joka olikin juutalainen ja voinkin ylpeästi todeta että minussa ei virtaa tippaakaan Saksan eteläpuolelta tulevaa verta.

      Ja täällä on myös toki blogeja, mutta niissäkin viitattaan usein ihan lähteistettyihin artikkeleihin. Ja muunmuassa tässäkin uutisessa on annettu kaksikin lähdettä. Toisaalta itse toteat että käytät “virallisia” lähteitä. Eli myönnät että lähteittesi pitää olla pankkiriloordien hyväksymiä, sillä virallinen riippuu ihan siitä kuka on vallassa ja sitä virallisuutta päättämässä. Ja sitten kehtaat tulla valittamaan että kansallismieliset lähteet eivät kelpaa koska eivät ole virallisia? Totta hitossa eivät ole virallisia, sillä rikkovat vallitsevaa narratiivia. Saman logiikan perusteella siis teurastatte valkoisia ja palestiinalaisia – kummatkaan eivät “virallisesti” ole ihmisiä teidän mukaanne joten ei tarvitse tuntea omatunnon tuskia kansanmurhasta. Asia selvä.
      Turha sinun siis puhua että olisit voittanut mitään, lähteesi ei ollut sen kummempi kuin http://www.mossad.il/THL. Paljastin siis toisin sanoen lähteesi epäluotettavuuden ja valheellisuuden jonka myötä argumenteiltäsi katosi pohja. Voisi siis sanoakkin että todellinen tilanne on 6 000 000 minulle ja 0 sinulle.

      Itseasiassa en ole kemisti vaan valtiotieteen professori, erikoistumisena kommunismi ja sen ilmenemismuodot (Ironista, tiedän) ja sivuaineena tohtoriaatti Keski-Euroopan historiasta sekä maisterin tutkinnon verran opintoja taloustieteestä, pankkien alalta. Eli toisin sanoen, olen hyvin perillä kansasi juonista ja metoideista ja sen aiheuttamasta tuhosta.

      Ja edelleen tahallasi vääristelet, koska et muuta osaa. En väittänyt etteikö vetysyanidi ole tappavaa. Se vaan ei ole tarpeeksi tappavaa jotta sillä olisi voitu suorittaa höpökostin väitetyt teot

     • Nostan hattua sille että olet niin omistautunut valheellesi että olet jaksanut kopioida nuo kuluneet valheet käsikirjastasi. Tuo on juuri se mitä yritin tuoda esille: jos kemisti tekee tutkimuksen sinihapon tappavuudesta, ja ei saa tismalleen noita arvoja, niin sionistit ja mossad ovat välittömästi hänen kimpussaan jotta narratiivi ei rikkoutuisi ja totuus pääsisi esille. Näitä tutkimuksia ei edes päästetä vertaisarviointiin asti, sillä niiden tulosten tiedetään olevan tosia jolloin ne läpisisivät arvioinnin ja päätyisivät julkiseen tietoisuuteen. Sama koskee myös niitä arvostettujen kemistien tekemiä tutkimuksia jotka osoittavat että sinihappoa ei koskaan edes ole käytetty niissä rakennuksissa joiden piti olla muka jotain tuhoamissuihkuja. Tiede siis osoittaa holokaustin vääräksi, joten sionistien keino on yrittää pimittää tieteellistä tietoa ja estää täysin puolueettomat ja neutraalit tutkimukset asiasta.

      Lisäksi toteat että “et näe mitään syytä”. Entäpä mikä sitten olisi syy sille että sitä olisi käytetty? Saksalla ei ollut motiivia toteuttaa kansanmurhaa, varsinkin silloin kun kemianteollisuutta tarvittiin sotaan sionistien agression alla.

      Mutta koska haluat lähteitä, niin annan sinulle yhden. Juutalaisena kyllä tajuat mitä se tarkoittaa 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=cNgxyL5zEAk

  • Enpä usko että pervojen friikkiparaateja järjestettiin viikinkiajalla. Homous ja homolobbaus on kaksi eri asiaa.

 4. Kiitos Vastarinnalle upeasta toiminnasta, ja hienosta artikkelista. On kummallista, että enää tämä järjestö OIKEASTI puolustaa pohjoisia arvoja. Ja nämä ovat myös kristillisiä arvoja, koska ei kristinuskokaan homoutta hyväksy, vaan tuomitsee.

  Onko Vastarintaan tulossa Suomenkin osalta parlamentaarinen siipi? Se olisi aika hienoa.

  Nämä artikkelit ovat kyllä kullanarvoisia – niistä tulee toiveikas olo!

  • Kristinuskon arvojen puolustaminen ei ole hyvä asia, sillä kyseesäs on saman lähi-idän aavikkouskonnon versio kuin juutalaisuus ja islamikin, ja samaan tapaan kristinusko suojelee pedofiliaa ja kannustaa monikulttuurisuuteen ja marxilaisuuteen. Ja kannataa muistaa että Jeesuskin oli juutalainen – juutalaisuus periytyy äidin puolelta nimittäin ja vaikka oli kirjoitusten mukaan itse oma isänsä niin äiti oli silti tavallinen kuolevainen juutalaisnainen. Älykkäät ja rationaaliset ihmiset eivät usko satuolentoihin taikka tarvitse heitä opastamaan siinä miten valtiota johdetaan tai elämää eletään.

   Kristinuskoa voidaan pohjoismaissa jopa pitää osasyyllisenä koko homolobbyilmiöön, sillä ihmiset alkavat viimein heräämään myös järjestäytyneen uskonnon tarpeettomuuteen, ja koska kirkko onainoa instituutio joka enää suhtautuu homouteen kriittisesti niin homolobbaus toimii kapinana instituutiota ja konetta vastaan, ja samalla sitten aidot homolobbarit saavat käännytettyä ja aivopestyä niitä jotka ovat ajautuneet liikkeen pariin vain alitajuntaisena vastareaktiona uskontoa ja sen läpitunkevuutta vastaan.

   • Vaikka kristinusko olisikin aavikkouskonto, niin euroopassa ja varsinkin itä-euroopassa nationalistien ja kansallissosialistien joukossa on hyvin vahva kristillinen identiteetti. Esim puolassa,serbiassa,kreikassa,slovakiassa ja venäjällä tämä ilmenee mm jalkapallohuliganismin yhteydessä(kansallismielinen skene näissä maissa), eri patrioottisissa järjestöissä ja puolueissa(kreikan Kultainen Aamunkoitto on vahvasti ortodoksinen). Kirkko ei ole ihan samanlainen siellä entä täällä…

    Miten tahansa tulkitseekin kristinuskoa niin Euroopassa sillä on suht kunniakas perinne ja historia jossa perinteiset perhearvot ja jonka puoleen on käännytty aina(vielä silloin ennenkuin kulttuurimarxismi rappioitti kirkon). Vaikka joku nationalisti/kansallissosialisti on kristitty tai pakana niin sillä ei ole väliä. Ei tällaisina aikoina.

    Puolassa jalkapallohuliganismissa ja kansallismielisissä marsseissa kuulee aina huudettavan “bog honor i ojczyzna” -> Jumala, kunnia ja isänmaa. Ja puolassa kirkko ei nuole neekerien jalkoja eikä opeta valkoisia polakkeja olemaan hinttareita. Vaikka sitä Shlomot yrittävät kovasti tehdä.

    • “Vaikka joku nationalisti/kansallissosialisti on kristitty tai pakana niin sillä ei ole väliä.”

     Olet mielestäni asian ytimessä tuossa. Näen kuitenkin ongelmana sen että kristinusko ei abrahamilaisille uskonnoille ominaiseen tapaan tule kunnolla toimeen edes itsensä kanssa, muista uskonnoista puhumattakaan ja opettaa oman uskontonsa ylivertaisuutta, eli kuinka ns. pakanat ja ateistit ovat alempiarvoisia. Tottakai on myös muita uskontoja joissa tämä esiintyy, mutta erityisen prominenttiä se on abrahamilaisissa uskonnoissa jotka ajautuvat usein uskonsotiin ja väkivaltaisiin uskonpuhdistuksiin.

     Kristinuskon käyttäminen minkään pohjana tai perustana onkin siten ongelmallista varsinkin liikkeessä jossa kuitenkin myös ateismi ja germaaniset uskonnot ovat melko suosittuja. Varsinkin jos käytetään konservatiivista katolilaisuutta sinä ideaalimallina kuten Puolassa. On myös huomioitavaa että pohjoismaissa vaikuttava ja aika syvälle yhteiskuntaan juurtunut lahko on luterilainen protestantismi, joka kuitenkin poikkeaa katolilaisuudesta niin runsaasti että siitä käytiin 30 vuotta veristä sotaa Ruotsin ja muun Euroopan välillä.

     • Karkeasti voi rajata koko länsi-euroopan siihen että siellä ei kirkosta ole enää mitään hyötyä. Mutta toisin on idässä ja balkanin alueella.

     • “Uskonto on ooppiumia massoille” kuten joku joskus sanoi. En kiistä etteikö kirkosta olisi tietyissä tilanteissa hyötyä, mutta se on vaarallinen työkalu ja sen käyttäminen pitäisi osata lopettaa jossain vaiheessa.

   • Niin ja lisäisin vielä tuohon sanomaasi: “Älykkäät ja rationaaliset ihmiset eivät usko satuolentoihin taikka tarvitse heitä opastamaan siinä miten valtiota johdetaan tai elämää eletään.”

    Ihmiset kautta aikain ovat uskoneet johonkin ylempään, valkoiset varsinkin. Olkoot sitten Allah,Thor,Zeus tai Ukko ylijumala niin kaikkialla maailmassa on ollut aina uskonto SUURESSA roolissa. Se on ollut yksi yhdistävä tekijä euroopan eri heimojen seassa. Kaikki suuret henkilöt euroopan historiassa ovat olleet uskovaisia eri tasolla. Euroopassa pakanat uhrasivat jumalille, ählyt lähi-idässä Allahille ja intiassa palvottiin(palvotaan) lehmää ja Vishnua ja mitä lie muita siellä onkaan.

    Ja kun aikoinaan sotilaat olivat rintamalla, mikä aikaperioidi tahansa historiassa, niin voit olla varma siitä että kaiken sen kaaoksen ja kuoleman seassa moni pyysi jumalalta apua ja voimaa tai rukoili kansansa, itsensä tai perheensä puolesta. Se on vissi ja tosi kuin vesi että yksikään Leonidas, Napoleon, spartalainen tai Wehrmachtin sotilas ei pyytänyt apua tieteeltä tai logiikalta “auta Darwin minua selviämään tästä koettelemuksesta” kun luodit viuhuvat ja keihäät lentävät. Ja ennen sotaan lähtöä rukoiltiin jumalilta sotaonnea ja voimaa. Ihan kaikkialla. Eivätkö he olleet älykkäitä ja rationaalisia?

    Hezbollah, joka on yksi kunniakkaimmista järjestöistä koko maailmassa ja etulinjassa sionistien vastaisessa taistelussa, ei ole poikkeus. Hezbollahin sotilaat lukevat rukouksia rintamalla pyytäen voimaa ja suojelusta kuten myös Hezbollahin johtaja Hassan Nasrallah, joka motivoi ja luo uskoa heidän omaan asiaansa https://www.youtube.com/watch?v=3RM25C3aubw.

    • Ja onhan se Hitleriinkin uskominen suurena johtajana ja sotasankarina tietyssä mielessä satuolentoon uskomista.

     • Oletko autisti vai kärsitkö vaikeasta aspergerista kun suollat tuommoista ulostetta?

     • Luulenpa Anje että se taitaa olla sinä joka on diagnoosin tarpeessa jos kuvittelet Aatun olevan jonkin sortin puolijumala (tai täysjumala, ihan sama). Kyseisen äijän virheiden takia Saksan kansa melkein hävisi tältä planeetalta.

     • En kuvittele Aatun olevan joku puolijumala. Kuka niin väitti? Eikö Saksan kansa ole häviämässä maanpäältä kun katsoo demograafista kehitystä?

    • Kuoleman tai muun pelkoa aiheuttavan edessä ja massiivisen stressin alla rationaalisuus varisee pois useimmista yksilöistä, ja vaikka yksilö voikin olla älykäs ja rationaalinen niin ihmismassat usein ovat pelokkaita ja tyhmiä. Ja toisaalta on paha logiikkavirhe puhua tieteeltä tai logiikalta apua pyytämisestä samaan tapaan kuin valitsemaltaan jumalalta. Se on retoriikkaa jota yleensä näkee vain fanaattisten ääriuskovasiten suusta jotka haluavat tahallaan vääristää keskustelua. Olet liene oikeassa kyllä sinällään että darwinia ei juoksuhaudoissa ole huudettu apuun, sillä ne jotka pystyvät pitämään eleimelliset vaistonsa kurissa ja sattuvat myös olemaan ateisteja eivät palvo Darwinia. Joten miksi he huutaisivat häneltä apua? Todellakin, tahallista väärinymmärtämistä ateismin luonteesta ja epätoivoinen yritys oikeuttaa omaa fanaattisuutta ja pönkittää omaa paremmuuden tuntoasi ateisteihin verrattuna.

     Yhtä virheellistä on tuo yritys verrata muinaisia kansoja nykyaikaan, sillä rationalismi ja siihen läheisesti liittyvä ateismi ovat kuitenkin ihmiskunnan historiassa nuoria aatteita jotka alkoivat leviämään vasta 1700-luvun lopulla – ja kuten asenteesi odottaa, ei valaistuksen aika ole vielä päässyt kellariisi asti. Ja toisaalta kuten esimerkeilläsi osoitit, on yhteiskunnan läpitunkeva uskonnollisuus kivikautinen aate – jotain siis jonka ei pitäisi kuulua enää ihmisroduista kehittyneimmän piirteisiin.

     Sinällään minulla ei ole mitään sitä vastaan jos yksilö on uskonnollinen, niin kauan kun eivät agressiivisesti käytä sitä motiivina hyökätä muiden ja heidän uskonsa tai sen puutteen kimppuun kuten sinä teet. Ja ymmärrän jopa miksi joku on uskovainen – onhan se niin helvetisti helpompaa kun ei tarvitse itse ottaa vastuuta tekojensa seurauksista taikka vaivautua ymmärtämään asioita kun voi vedota johonkin yliluonnolliseen.

     Silti koen että yhteiskuntana tulisi pyrkiä eroon uskonnosta, sillä teokratia ei ole kestävää tai toivottavaa kuten Israel ja muu lähi-itä osoittaa.

     • Lausuntosi muistuttaa minua niistä South Parkin jaksoista joissa parodisoitiin uskoa ja ateismia. En ole kristillinen mies, en edes kuulu kirkkoon vaan erosin siitä heti täytettyäni 18 eli v.2013. Yritin vain, hieman kankeasti tosin, selittää oman näkemykseni uskonnolle.

      Enkä todellakaan kannata mitään teokratiaa mutta en myös ateismiakaan. Ei Euroopan historiassa edes ole kuin kourallinen ateisteja jotka ovat saavuttaneet tai tehneet jotain merkittävää. Kuten sanoin, kaikki suuret henkilöt euroopan historiassa ovat olleet uskovaisia ainakin jollakin tasolla. Kaikki suuret sotaherrat ja johtajat. Viimeisin suuri eurooppalainen sotaherra oli Arkan ja hän oli hardcore nationalisti mutta myös ortodoksi.

      Länsi-euroopassa ateismi kukoistaa valkoisten seassa mutta niin myös moni muukin rappio(demograafinen kehitys valkoisissa,homokulttuuri,maahanmuutto…). Sen sijaan konservatiivinen itä on erinlainen -> ei ei-valkoista maahanmuuttoa juuri ollenkaan(vasta 2015 alkoi ensimmäinen aalto), ei homoja, ei mamughettoja, ei ficki fickiä. Ei tietenkään asia ole noin mustavalkoinen mutta mielenkiintoinen sattuma.

      “Sinällään minulla ei ole mitään sitä vastaan jos yksilö on uskonnollinen, niin kauan kun eivät agressiivisesti käytä sitä motiivina hyökätä muiden ja heidän uskonsa tai sen puutteen kimppuun kuten sinä teet.”

      Olen valkoinen nationalisti joka kannattaa kansallissosialistista politiikkaa, en mikään neekeri tai muslimi. Puhut väärälle henkilölle. Ja jos verbaalinen “hyökkäys” satutti tunteitasi niin sinun on vain kestettävä se. Tuommoinen pasifistinen asenne toimii,toistaiseksi, vain lännessä. Esim venäjällä ateismihöyryillä ei pitkälle pötkitä kun tshetsheenit tulevat nokan eteen. Tai Balkanilla kun albaanit ja serbit kohtaavat.

     • Yrittämällä puolustaa uskonnollisuuden tarpeellisuutta vetoamalla siihen että uskovia suurmiehiä on ollut enemmän kuin ateistisia, tai että ateismin nousu ja länsimainen degeneraatio, luot syy-seuraussuhteen jota ei ole olemassa tai ainakaan jonka olemassaolosta ei ole todisteita, Cum hoc ergo propter hoc. Toki itsekkin myönnät jälkimmäiseen että se on sattuma. Jos haluat sille enemmän syytä niin katso miten Eurooppa jaettiin Toisen Maailmansodan jälkeen ja huomioi myös rodulliset erityispiirteet slaavilaisten ja melko saastuneiden länsieurooppalaisten välillä.

      Idän uskonnollisuus onkin enemmän seurausta NL:n harrastamasta pakkoateismista ja pyrkimyksestä tarttua johonkin tuttuun ja vanhaan samalla kun koko maailma muuttui ja sortui ympäriltä. Konservatismi on myös seurausta samasta, mutta konservatismi myös ei itseisarvollisesti ole hyvää tai huonoa. Nyt kehityksen mennessä kohti rappiota se on hyvää, mutta toisaalta kun maaorjuutta tai kuningasvaltaa monessa paikassa murrettiin voi väittää konservatismin olleen haitallista – kun sehän loppujen lopuksi meinaa vain status quo:n säilyttämistä ja muutoksen vastustamista.

      Pyrkimys vapauttaa yksilö instituutiotason aivopesusta on oleellinen osa nousevaa kansallissosialismia, esim. koululaitos ja media on täynnä virallisia “totuuksia” joista luopuminen on aika oleellinen osa kansallistunteen heräämistä. Miksi samaa ei ulotettaisi pelkästään maallisesta vallasta myös uskonnon puolelle?

      Lisäksi haluaisin anekdoottina 2 asiaa huomauttaa, eli ensiksi juutalaisuus on yhtenä maailman vanhimmmista uskonnoista onnistuttu jo upottamaan etnisyyteen asti, niin että niiden kahden välille on vaikea tehdä eroa. Tämä on varoittava esimerkki, ja sama on tapahtumassa arabeille kuten myös monille valkoisille. Joita sen jälkeen on helppo kontrolloida uskomaan valheita, koska “Jumalan sana”. Toinen on että Hitler itse oli hyvin kriittinen uskontoa kohtaan ja erityisesti katolilaisia kohtaan. Mutta toki tajusi uskonnon hyödyn työkaluna.

 5. Sairasta porukkaa kyl tääki sivusto täynnä, mitä pahaa ne homot on tehny? Sairaita paskoja tästä suomesta löytyy kyllä näköjään pilvin pimein!

  • Katsos siitä puhe mistä puute 😉 Luulisi kansallissosialistienkin pitävän siitä että heikot kukkakeppi homot ovat keskenänsä eivätkä varasta herraskansan valioyksilöiden naisia! 😛

   • Millä tapaa itsensä pakottaminen kaikkialle on omiensa joukossa olemista? En ymmärrä.

  • Eikö sairaampaa ole, kun perinteisiä perhearvoja puolustavat laitetaan rautoihin ja henkilöllisyydet kirjataan poliisin rekistereihin?

  • Anni alkaa olla asian ytimessä: Miten/kuka määrittelee sairaan yksilön? Onko se yksittäinen henkilö? Onko se yhteiskunta? Onko se lainsäädäntö? Mitkä asiat määrittävät sairauden? Onko se yleiseti poikkeava käytös? Onko se ajatusmaailmaltaan poikkeavaa ajattelua? Miten määrittää “normaali kätös” ja “normaali ajattelu”.

   Kun hetken miettii niin onko vastakkaisen sukupuolen kanssa eläminen “normaalimpaa” kuin saman sukupuolen? Onko ulkoisia uhkia ennalta ehkäisevä toiminta “sairaampaa” kuin naivi käytös vierasta valtaa kohtaan? Onko suvun- ja perimän jatkaminen sairaampaa kuin se että DNA-ketju päättyy ko. yksilöön?

   Minusta pitäisi ennen kaikkea keskittää tutkimus siihen miksi lajissamme nykyään on niin paljon poikkeamia jotka evoluution kannalta ovat tuhoisia. Ja onko näiden poikkeamien parissa havaittavissa muita altistavia- ja/tai yhteensopivia muutoksia joista saisi tieteellisen todisteen. Sattumaahan ei ole eikä kaikkea voi selittää pohjavedellä.

   • Luonto yleensäkkin määrittelee sairaat yksilöt ja poistaa ne automaattisesti.
    Ei homous ole sen kummempi geenivirhe, kuin joku muu. Nekään ei lisäänny, jos ovat oikeasti homoja.

Comments are closed.