Koti Uutisia Elämäntavat Homolobbaajat raivostuivat Oriveden valtuustoaloitteesta

Homolobbaajat raivostuivat Oriveden valtuustoaloitteesta

13

Oriveden kaupunginvaltuuston seitsemän valtuutettua ovat jättäneet aloitteen nimeltään ”Aloite terveiden sukupuoliroolien tukemisesta Oriveden kaupungin toiminnassa”. Aloitteen mukaan Oriveden kaupungin tulee linjata, että sukupuolia on kaksi. Aloitteessa linjataan, että ”tytöt ovat tyttöjä ja pojat ovat poikia, tämä fakta on nyky-yhteiskunnassa unohtumassa”.

Aloitteessa vaaditaan viranhaltijoita selvittämään, käytetäänkö sukupuoliin liittyvässä opetuksessa tieteellisesti kiistanalaisia termejä, kuten ”sukupuoli on kokemus”. Valtuutetut vaativat tämänkaltaisen opetusmateriaalin välittömän lopettamisen. He myös toivovat tällaisen opetuksen rinnastamista uskonnon opetukseen – lapsi tai vanhemmat saavat valita, osallistuuko oppilas juuri tällaiseen opetukseen.

Homo- ja muun rappiollisen elämän lobbaajajärjestö Seta on tuohtunut valtuutettujen aloitteesta. Pirkanmaan Setan puheenjohtaja, vasemmistoliiton Minna Minkkisen mukaan noin viisi prosenttia lapsista ei ole varmoja sukupuolestaan. Minkkisen mielestä sukupuolten moninaisuuden tunnistaminen ei ole keneltäkään pois, vaan opetus avartaa lasten ajattelua, että on muitakin sukupuoli-identiteettejä. Hän vetoaa myös ”sateenkaarilasten” korkeampaan itsemurhaprosenttiin. Voisiko kuitenkin syynä olla nimenomaan nyky-yhteiskunnan homopropaganda, joka luo lapsille epävarmuutta?

Opetushallituksen mukaan kasvatukseen kuuluu tiedostaminen siitä, että sukupuolia voi olla useampia kuin kaksi. Sama pätee myös seksuaalisuuteen eli perinteiset arvot roskiin ja perverssit, ”progressiiviset” arvot tilalle.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

 1. Tuo 5% epävakaista lapsista on näille mielisairaille homolobbareille mahtava saavutus, tuo on törkeä rikos omaa kansaa vastaan… saa olla todella sekaisin, että kuvittelee naisen ja miehen lisäksi olevan muita sukupuolia.

 2. Sukupuoltaan EI voi päättää tai vaihtaa.
  Terve ihminen on joko mies tai nainen.
  Lääketieteellisesti voidaan havaita sekamuoto, esim kummankin sukupuolen sukuelimet henkilöklä. Kyseessä ei ole sukupuoli vaan vammaisuus.
  Jos joku tuntee olevansa väärää sukupuolta vikaa on korvien välissä.
  Harhaiset pervot voivat väittää muuta mutta tosiasia ei siitä muutu.

  • Koskahan kulttuurimarxistien mielestä downin syndroomainenkin on vain toisenlainen ihmistyyppi tms. eikä enään kehitysvammainen jos sukupuolivammainen kerta on muunsukupuolinen ja seksuaalivammasuus eli homous on normaalia.

  • No, ei se nyt mikään vammaisuus ole. Hermafrodiitteja tai epäselvän sukupuolen omaavia syntyy joka vuosi Suomessakin jokunen.

   Sitten on mm. mikropenis pojilla ja onhan näitä…

   Eivät ne kuitenkaan missään nimessä VAMMAISUUKSIA ole. Termit hanskaan, pojan, ettei pölistä ihan tyhmiä täällä.

   • No anteeksi kovasti. Olisiko kehityshäiriö sitten korrektimpi sanamuoto?

 3. Homoista alkaa olee haittaa. Suomessa homoiltu aivan rauhassa pois muiden silmistä jo kauan. Nyt homolobby syö kyllä omaa persettään.

 4. Orivedellä tolkun ihmiset tietävät biologian prinsiipit ruunasta ei tule tammaa eikä härjästä lehmää.

  • Eikä antifanarkista ihmistä. Nehän ne yhdessä vihervasurien kanssa näitä perversioita on ajamassa ja tunkemassa joka paikkaan. Tunkisivat hanuriinsa, sinne mahtuu.

 5. #normitnurin

  Noin pervertikot meillä Suomessa. Hyi helvetti.

  »Hän vetoaa myös ”sateenkaarilasten” korkeampaan itsemurhaprosenttiin. Voisiko kuitenkin syynä olla nimenomaan nyky-yhteiskunnan homopropaganda, joka luo lapsille epävarmuutta?»

  Tuo vähän niin kuin vastasi itse itseensä: ehkäpä juuri “sateenkaarilapsi” tappaa itsensä heijastettuaan koko prisman kirjoa… Se ei ole tervettä. Meitä valkoisia, verojamaksavia heteroita kuitenkin syytetään niin mielisairaiden hinttien ongelmista kuin irakilaisten pedofiiliraiskareiden “kotoutumattomuudesta”. Ainoa koti noillekin torakoille on niiden oikea koti.

  Hinttejä on aina ollut, mutta nyt olisi korkea aika lopettaa esim. 200-kertaisen HIV-riskin glorifiointi, aivan kuten myös 46-kertaisen raiskaustodennäköisyyden omaavien irakilaisten hehkutus Suomen uutena voimavarana.

  Järki nyt jo vittu käteen, perkele!!!!! Kuinka huonosti meillä pitää mennä, jotta vasenmätäpäät heräävät vai heräävätkö ne lainkaan koskaan?

  Se on hullua kun yksinkertainen järki ja simppelit ratkaisut eivät vain kelpaa vassarimielisairaille.

 6. Kuten historiantutkijat ovat havainneet sukupuolisten perversioiden lisääntyminen on suorassa suhteessa valtion tai valtakunnan rappioon ja hajoamiseen.

 7. Tuollaisen kehitysvinouman tukeminen yhteiskunnan taholta kuvastaa hyvin sen itsensä rappiota!

Comments are closed.